остатъчно гориво
Модератор: Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- D_U_D_E_
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 TDS
- Мечтае да кара: M5 с гуми за горене
остатъчно гориво
баха ми пъли лаглата на дюзите с нафта и реших че е от маркучите за остатъчно гориво. И тук става интересно. Един комшия с БМВ скоро ги сменя и се заговорихме и ония ми вика че си взел от сервиза на БМВ за 40 кинта метъра и че тея дето ги продават не стават. Аз обаче бях я позакъсал и си взех от пазара, но искам да попита дали да ги сменям или ония се е прецакал, щото като се замисля хууу че ще изгорят след 2-3 месеца ама за по-2.5 на метара знайш ли колко пъти ще ги сменя докато стигна до 40 кинта. А и освен това може ли от някаде другаде да тече нафта на тези легалца на дюзите. И на една от средните дюзи не мога да преценя поредността щото щифтовете са завъртени, има ли вхот и изход на нафтата от дюзата или и двете са изход.
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
най - добре дебелото за нафта са точно, тия са с оплетка предполагам ама колкото издаржат, за по - малко пари - толкова
като гледаш маслото - следи и леглата

като гледаш маслото - следи и леглата

- D_U_D_E_
- младши ентусиаст
-
не са с оплетка дебели гумени са. а за последователността може ли някои нещо да ми каже. имам предвид за 4 дюза, щифтовете са завартени на една страна и не знам дали има вход и изход, ама като се замисля не тя да има.
- golov_bg
- ентусиаст
-
- Кара: Е38-ца
мевду другото тези маркучи са си чисто обикновени само дето са масло устойчиви нищо по различно
Dirty Hands are a Sign of Clean Money
- D_U_D_E_
- младши ентусиаст
-
- momo-1st
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е30-М40В18;Е36-М44В19;E91-N43B20A
- Мечтае да кара: Е30 М3 Sport Evolution
D_U_D_E_ написа:добре ама минаха 2 седмици и дюзите пак пълни ???
Колега и аз имах тоя проблем!Не гледаи колко пари даваш за марку4а а какъв е самият маркуч!Намери си със по тесен вътрешен отвор-може и трудно да го набиеш но поне знаеш че няма да чурка!И се убеди преди тва дали от тея мааркучи(за излишната нафта)ти тече или от самата дюза?Има нещо като дефтунка горе на дюзата-между нея и металната тръбичка може и от там да е!Та провери и там и тогава сменяи маркучи!На мен се оказа от тая дефтунка!
Успех!
bum_bum написа:Върти се, суче се и пак към соца се избива![]()
![]()
![]()
Забравете го вече тоя гнил строй.
Наслаждавайте се на придобивките на демокрацията- Е шейсе на 15 години, виски на промоция от Кауфланд, пура за 2,40 в панелката с ипотека до 2060-та.
7 мнения
• Страница 1 от 1