оферти зимни гуми на Маргел, Диана и НОВО: автоцентър Европа
Модератор: Технически модератори
36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Georgieff
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 325i N53
biser_vasilev написа:Да споделя и аз мнението си за този сайт.Гумите,които бях поръчал ми пристигнаха около 2 седмици след превеждането на сумата по банков път.Освен,че бяха произведени преди 2 години се оказа,че са и много криви,колата цялата ми се тресе при над 110-120 кмч,ходих на 2 гумаджийници,защото сметнах ,че на първата не са ми изправили джантите и не са балансирани гумите,но се оказаха криви гуми.
Не бих дал нито лев повече за гуми от този сайт просто спеделям мнението си.Вие сами си преценявайте
Е защо не ги върна? Имаш 40 дни срок да им пратиш известие и да си ги вземат от теб. Без да обясняваш защо ги връщаш. Говоря за barzgumve. Автогуми.бг нямат нито дума конкретно по въпроса, нямат и адрес за кореспонденция, нито офис. Цитират, че рекламация се предявява според ЗЗП, което значи, че не могат да откажат рекламация, най-общо, ако имате фактура. Виж ако ти откажат вече е по-сложно, трябва жалби да пускаш, да се прави проверка, актове, че тогава. Мен ако питаш ако имаш фактура действай.

Последна промяна biberon4o на 07 Ное 2008, 20:13, променена общо 1 път
Има истина една,
BMW се казва тя,
шофирам ли я спира винаги дъха ми,
подавам ли и газ от радост пили гуми,
тази марка е Велика сила, сбъдва тя мечтите,
на всеки верен фен със синьо-бял пламък във очите!
BMW се казва тя,

Georgieff написа:biser_vasilev написа:Да споделя и аз мнението си за този сайт.Гумите,които бях поръчал ми пристигнаха около 2 седмици след превеждането на сумата по банков път.Освен,че бяха произведени преди 2 години се оказа,че са и много криви,колата цялата ми се тресе при над 110-120 кмч,ходих на 2 гумаджийници,защото сметнах ,че на първата не са ми изправили джантите и не са балансирани гумите,но се оказаха криви гуми.
Не бих дал нито лев повече за гуми от този сайт просто спеделям мнението си.Вие сами си преценявайте
Е защо не ги върна? Имаш 40 дни срок да им пратиш известие и да си ги вземат от теб. Без да обясняваш защо ги връщаш. Говоря за barzgumve. Автогуми.бг нямат нито дума конкретно по въпроса, нямат и адрес за кореспонденция, нито офис. Цитират, че рекламация се предявява според ЗЗП, което значи, че не могат да откажат рекламация, най-общо, ако имате фактура. Виж ако ти откажат вече е по-сложно, трябва жалби да пускаш, да се прави проверка, актове, че тогава. Мен ако питаш ако имаш фактура действай.
Значи имам вносна бележка за във банката дето ги внесох парите,фактура и гаранция за гумите никой не ми е давал,пък и 40 дни минаха откакто ми ги доставиха.Надявах се ,че поне гумите ще са читави въпреки годината на производство ще са си прави и нормални за каране.Чудя се вече дали да не ги махна и да ги подаря на някой да се топли зимата,защото едва ли,като ги сваля ще имам очи да продавам криви гуми,както хората от този сайт за гуми,които обясняват ,че са им по евтини гумите защото спестяваш от такси.С други думи тези гуми са си за боклука. Погледнато реално дори и прави да са ще изкарат 1 зима защото след 3 години вече от тяхното производство незнам дали за сухо време ще стават да не говорим за зимата,когато навеят снеговете.
Просто искам да кажа на хората ,които мислят да купуват гуми от този сайт www.barzgumve.com ,да помислят дали си струва да купуваш гуми за 40 % по евтино и после да се чудиш как да изкараш един сезон с тях.Преценката си е ваша
Има истина една,
BMW се казва тя,
BMW се казва тя,

biser_vasilev написа: Автогуми.бг нямат нито дума конкретно по въпроса, нямат и адрес за кореспонденция, нито офис. Цитират, че рекламация се предявява според ЗЗП, което значи, че не могат да откажат рекламация, най-общо, ако имате фактура.
При Автогуми.бг плащаш като получаваш гумите.
Ако не ти харесат или ДОТ-а е по-стар от колкото е обявено на сайта, просто не плащаш и проблема си е наш какво ще ги правим.
Всички гуми са с гаранция 1 година и гаранционна карта с адрес на фирмата и т.н.
Запознат съм със случая на msi2000, при него наистина имаше проблем с DOT 3906 ако не ме лъже паметта, но пък бяха в отлично състояние гумите. Ще се постараем да се реваншираме напролет със специална отстъпка за летните.

доста интересен подход... даваме ти едни стари гуми и ще ти направиме некъв подарък некога...!
не взимайте дот по-стар от 6месеца. както и да са съхранявани не си е оферта. тва си е остаряла гума и е триста пъти по-добре да си вземете нова. отделно да купиш нещо без да го пипнеш е много приятно и лесно ,но аз не бих го направил.
не взимайте дот по-стар от 6месеца. както и да са съхранявани не си е оферта. тва си е остаряла гума и е триста пъти по-добре да си вземете нова. отделно да купиш нещо без да го пипнеш е много приятно и лесно ,но аз не бих го направил.
Lud umora nemaaaa.
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Назад към Сервизно обслужване на БМВ