Гражданска на 300 евро!!!!!!!!!
Модератор: Общи модератори
39 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- ScrappyDoo
- кандидат ентусиаст
-
И след 40 години пак ще сме си на същото положение. Тука управия няма, за жалост... 

Нано секунда - това е времето между светването на зелената светлина на светофара и клаксона на пернишкия Голф зад тебе!!!
хора вие немате и идея как е в европа в италия (бари ) за да караш насрания си форд мондео 2000г ти е 1200 евро на година всички лаина в италия верваите ми не са кои знае колко повече кинтите говоря чисто които ти остават там има данаци , в ук ако те хванат без застраховка може да ти конфискуват колата без значение колко е скъпа има хора от форума в ук могат да го потвардат там преглед на колата не минава както тука
данаци не се крият както тука знам че в наща държава е насрано но в европа е още по насрано вече в ук не ти треа да знаеш англииски а индииски те оправя много по добре в германия турски се говори много повече отколкото немски там с изпотен фар тюф догодина
турци индиици и другата пасмина постоянно праат мизерии така че 1 е да отидеш в европа и да въздишаш колко са им чисти улиците (щото си турист и само това виждаш) ами ходете и поживеите малко в болница като пирогов треа да имате бая кинти та да влезете раждане секцио на наи си само нормално се мачат жените знаете ли кога като тука тури мотор от м5,6,7 и гас дреме ти ку.у тука като ти искат 300 евро ти на вноски внасяш първата и за другите на наии си у европа го нема тоя номер аиде с здраве

Мишу написа:хора вие немате и идея как е в европа в италия (бари ) за да караш насрания си форд мондео 2000г ти е 1200 евро на година всички лаина в италия верваите ми не са кои знае колко повече кинтите говоря чисто които ти остават там има данаци , в ук ако те хванат без застраховка може да ти конфискуват колата без значение колко е скъпа има хора от форума в ук могат да го потвардат там преглед на колата не минава както тукаданаци не се крият както тука знам че в наща държава е насрано но в европа е още по насрано вече в ук не ти треа да знаеш англииски а индииски те оправя много по добре в германия турски се говори много повече отколкото немски там с изпотен фар тюф догодина
турци индиици и другата пасмина постоянно праат мизерии така че 1 е да отидеш в европа и да въздишаш колко са им чисти улиците (щото си турист и само това виждаш) ами ходете и поживеите малко в болница като пирогов треа да имате бая кинти та да влезете раждане секцио на наи си само нормално се мачат жените знаете ли кога като тука тури мотор от м5,6,7 и гас дреме ти ку.у тука като ти искат 300 евро ти на вноски внасяш първата и за другите на наии си у европа го нема тоя номер аиде с здраве
Брей, голяма теория извади да ти кажа...... искаш да кажеш , че всичко си ни е много добре, и че трябва да се радваме че цените не са ни европейски, щото онези ги скъсват така ли..... Цените (като включвам застраховки, данъци и изобщо всички разходи за които говорим) са ни повече от европейски, по простата причина , че заплатите ни нямат нищо общо с европейските.
Аз нямам нищо против да плащам колкото един европеец, стига да получавам колкото него. За всеки нормално мислещ човек е ясно , че безплатен обяд няма и за да си доволен гражданин, трябва да плащаш на тази държава. Но не може тя да иска от теб повече, отколкото ти си способен да изкараш в условията, която същата тази държава ти предлага.....просто няма как да стане!!!
Недей да ни обясняваш толкова настървено къде какъв език се говори, в България ако знаеш цигански или турски, ще имаш повече права и това е повече от ясно.....недей да сравняваш колко струва едно болнично лечение или едно раждане, защото и тук както и навсякъде по света от болница до болница има планина разлика!!!!
Проблема е не в парите , които плащаме, а в това че няма регулатор за това като ги плащаме къде отиват?
- Transportera
- старши ентусиаст
-
- Кара: E30 Е38
- Детайли за колата: Не бие много на очи
savski написа:ja написа:Никой не иска да плаща, пък искаме държавата да работи за нас
Ми който нема 300 евро на година да си купи форд кадет кабриолет...
А държавата какво работи за нас като й плащаме? Пътища ли, нормално движение ли?
Кой какво плаща?
Осигуровки на минимална заплата, данъци я плати някой я не, акцизи едва ли някой плаща.
Щом и с винетките правят измами...
Плащаме... 10% от населението...
И каква държава да работи, колега ние сме държавата. Демек ако не плащаме не работи държавата...
Да де, ама ти сам каза, че плащаме 10% от населението държавата. А какво сме длъжни аз и ти, които караме с винетка, с платен данък, гражданска и всичко, да компенсираме това, че някой не плаща. Пък и що се отнася до гражданската, по мое предположение хората, неплатили гражданска трябва да се дребен процент от собствениците на автомобили. Може да бъркам, просто ако караш често и не си си платил гражданската си е жива игра на руска рулетка за мен!
Последна промяна savski на 07 Ное 2008, 20:11, променена общо 1 път
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
нека да имаш гаранция ,че ако нямаш каско пак няма да ти откраднат колата,и да направят 500 еур гражданска ако искат.Но опре ли се да плащат обезщетения,да са бързи и коректни и ако се опитат да те размотават да моеш да им скъсаш шортите у съда илипо друг адекватен начин....а дано -ама надали...ja написа:Абе гражданската не се скатава в момента защото е дребна сума на фона на санкциите които те чакат...
Като стане 300 евра пак сметни процента

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
Нееее, значи за да работи една структура, като застрахователната трябва да има и печалба все пак.
Таксите които действат в момента са ниски и компаниите са на загуба, това налага вдигането на цените.
Гаранция, че няма да откраднат колата ти трябва да е от полицията. Застрахователите трябва да гарантират, че ще изплатят колата според договора, който сте подписали.
Таксите които действат в момента са ниски и компаниите са на загуба, това налага вдигането на цените.
Bogat-Beden написа:нека да имаш гаранция ,че ако нямаш каско пак няма да ти откраднат колата,и да направят 500 еур гражданска ако искат.Но опре ли се да плащат обезщетения,да са бързи и коректни и ако се опитат да те размотават да моеш да им скъсаш шортите у съда илипо друг адекватен начин....а дано -ама надали...ja написа:Абе гражданската не се скатава в момента защото е дребна сума на фона на санкциите които те чакат...
Като стане 300 евра пак сметни процента
Гаранция, че няма да откраднат колата ти трябва да е от полицията. Застрахователите трябва да гарантират, че ще изплатят колата според договора, който сте подписали.
Последна промяна ja на 07 Ное 2008, 20:20, променена общо 1 път
- Projektzwo
-
-
- Кара: 200CE
Пичове, успокойте се, завишение се очаква, но никой незнае кога точно и с колко, но определено няма да е 300евра, всичко се определя от Гаранционния Фонд, да не говорим че същият този фонд в момента изпраща честитутки на всички собственици на МПС-та без ГО или изтекла/неплатена такава, новото законче гласи, че МПС без ГО не се допуска да съществува по никакъв начин, т.е. ако сте решили че няма да си карате автомобилчето през идните 3-4 месеца, няма опция да стои БЕЗ гражданска, вариантите са два: 1. плащате си ГО; 2. сваляте го от регистрация; в противен случай следват много апетитни глоби.
И забравих да кажа, че това не си го смуча от пръстите, просто съм в сферата...
И забравих да кажа, че това не си го смуча от пръстите, просто съм в сферата...

39 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3