Предлагам 6-7 декември да се Качим на Витоша?!?!

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: по улици без дупки
Детайли за колата: E36 m50b20
E36 M52B28
E39 M52B28

Мнение от Mecho » 07 Ное 2008, 1:22

X-citer написа:Защо не отидете на звездица - от златните мостове е на 8-9 километра. Стаите са хубави двойки, тройки и апартаменти със самостоятелни бани. Ресторанта е много голям с прилично меню и прилични цени. Аз съм купонясвал много пъти там и съм доволен.

Ми чесно да ви кажа кадето кажете ще ходиме само да се саберем за сабирането и за веселелието...за това и пуснах тази тема!
Изображение

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 07 Ное 2008, 1:48

Аз ви го предлагам само като възможност, но едва ли ще присъствам. По принцип около 8-ми гледам да съм някъде по курортите, но ако се заформи готина група може и да се присъединя. Ще е хубаво ако организаторите задействат нещата защото около 8-ми навсякъде е пълно и местата се заемат няколко месеца предварително.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 07 Ное 2008, 15:28

X-citer написа:Защо не отидете на звездица - от златните мостове е на 8-9 километра. Стаите са хубави двойки, тройки и апартаменти със самостоятелни бани. Ресторанта е много голям с прилично меню и прилични цени. Аз съм купонясвал много пъти там и съм доволен.

там не е оферта :confused:
миналата седмица бях там и пътя нагоре е много зле, ще има поражения по 70% от колите :confused: а самата хижа нещо не пускат парно по незнам каква причина, а и топла вода нямаше :confused:

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 07 Ное 2008, 15:41

VesoPesa написа:там не е оферта :confused:
миналата седмица бях там и пътя нагоре е много зле, ще има поражения по 70% от колите :confused: а самата хижа нещо не пускат парно по незнам каква причина, а и топла вода нямаше :confused:

От години ходя там почти всеки месец и не съм оставал с такива впечтления. Сега не съм ходил около година и половина, но не вярвам толкова драстично да са се променили нещата :confused: Пътя наистина е малко кофти, но поне аз като ходих последния път лошия участък беше около 2 км и като се кара леко и внимателно на 2-ра няма проблеми. Ако си решил да се правиш на състезател и да се доказваш 100% ще си потрошиш колата там. Топла вода си имаше но трябваше да се източва доста докато дойде, може би някъде около 5-10 минути :shock: . Иначе в ресторанта си бачкаше камината и беше приятно, а колкото до стаите - ако ти е студено просто зи взимаш една вентилаторна печка от вас и си решаваш проблема. Няколко пъти дори на рецепцията там са ни давали печки като им поискаме.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от VesoPesa » 07 Ное 2008, 15:59

X-citer написа:
VesoPesa написа:

еми аз като се качвахминалата седмица с буса, катерих на места на 1-ва и се чудех дали няма да си остава нещо някъде :confused:
а колкото до самата хижа, аз редовно ходя там, миналата година по това време пак бях там и найстина поне камината гореше долу, обаче парно пак нямаше. :roll:
тая година обаче нито камина, нито парно, нито топла вода(ама грам не потече), а относно печките като има повече хора свършват бързо бързо и който няма късмет трябва да спи на студено. :mhihi:
а и тия дето ги има как работят не ми се приказва :confused:
но все пак и там бих се качил, ако ме пуснат де,щото май с въглена от наргилето тоя път прогорихме килима в една от стаите ама не съм сигурен спомените са ми смътни :mhihi:

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 07 Ное 2008, 16:49

И аз бях миналата седмица на Звездица и нямаше проблеми. Имаше топла вода, парно нямаше, но с една духалка и си беше супер. Пътя наистина беше ужасен на места с по ниска кола почти невъзможно да се мине.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от VesoPesa » 07 Ное 2008, 17:00

:OT:
кога миналата седмица си бил?
аз бях 1-и срещу 2-ри събота и неделя :)
да не сме били заедно и да не знаеме :mhihi:

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 07 Ное 2008, 17:14

Бях петък срещу събота, разминали сме се замалко

кандидат ентусиаст
Аватар

Az s1m za

Мнение от bateto » 07 Ное 2008, 23:20

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Re: Az s1m za

Мнение от uricatoli » 07 Ное 2008, 23:31

bateto написа:Az s1m tvordo za i shte doida ako ima organizaciq.Am davaite da izmislim neshto zashtoto ako naistina e 6-7 kakto uj ima mn vreme taka i nqma.....Shte stane kato v tarnovo vsichko pretupano v barzinata....i nikoi nz kakvo pvravqt drugite i koi kade hodim kato glamavi :)

бате пиши на БГ че да не ти подаря един килирилизатор на срещата в неделя :mhihi: Дай да одим заедно в нея посока да видим тъкмо кое бега повече е36 IS или е30 IS :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

НП

Мнение от bateto » 07 Ное 2008, 23:50

Няма проблеми за мен.Ама от и аз съм с старият ИС мотор М42 същият като твоят......Тука въпросът ще е кое тежи повече можеби....Е от де да те знам ти може да имаш и жокери по двигателят. :D
България е единствената държава в която докано изпреварваш в насрещното някой може да те блъсне отзад.

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Re: НП

Мнение от uricatoli » 08 Ное 2008, 0:02

bateto написа:Няма проблеми за мен.Ама от и аз съм с старият ИС мотор М42 същият като твоят......Тука въпросът ще е кое тежи повече можеби....Е от де да те знам ти може да имаш и жокери по двигателят. :D

нема жокери нема измама.. Резервирайте ни 2 места там :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: по улици без дупки
Детайли за колата: E36 m50b20
E36 M52B28
E39 M52B28

Мнение от Mecho » 08 Ное 2008, 2:27

Кой и каде ще правиме резерве и кой щех ходи :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bateto » 08 Ное 2008, 15:33

Няма ли желаещи да станат "Организатори" да оправиме брийките и да се резервират места.Ам че все пак като се изтупаме незнам и аз колко човека да е сигорно че ще сме заедно а не всеки да се спасява.
България е единствената държава в която докано изпреварваш в насрещното някой може да те блъсне отзад.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от VesoPesa » 08 Ное 2008, 17:38

Пускам анкета за място след малко само да събера предложенията ;)
.........................................

Icco: Темата се заключва а можете да се разберете в другата тема с анкетата

Предишна

Назад към Събори/Мероприятия