Обама - Президент !

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 06 Ное 2008, 11:45

добреее,аз сеа като по проз не разбрах,хубаво ли е за презокеанските дебили че Дарак Убама стана президент и съответно за нас каква е файдата?Изображение
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

Scrapyard user
Аватар
Кара: Peugeot 3008 + Yamaha Tracer 9GT

Мнение от Spit-Fire » 06 Ное 2008, 11:55

D3BEP написа:
На това момче освен да му кажа честито и ако иска да си завърши мандата да слуша тия от федералния резерв

Е, Тошко, той ако не ги слушка,
баба му (Сара) ще му се скара.

:roll: http://dnes.dir.bg/2008/11/04/news3553090.html
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: да го карат

Мнение от ITK » 06 Ное 2008, 11:58

Bogat-Beden написа:добреее,аз сеа като по проз не разбрах,хубаво ли е за презокеанските дебили че Дарак Убама стана президент и съответно за нас каква е файдата?Изображение

За нас файда трудно, нас и Господ не може да ни помогне....

А тоя колко баби има - не е истина....да живее полигамията :mhihi:
F**k them all!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 06 Ное 2008, 12:00

Spit-Fire написа:
D3BEP написа:
На това момче освен да му кажа честито и ако иска да си завърши мандата да слуша тия от федералния резерв

Е, Тошко, той ако не ги слушка,
баба му (Сара) ще му се скара.

:roll: http://dnes.dir.bg/2008/11/04/news3553090.html

Е, тва е другата му баба. Не е Сара. Мадлин...

Scrapyard user
Аватар
Кара: Peugeot 3008 + Yamaha Tracer 9GT

Мнение от Spit-Fire » 06 Ное 2008, 12:05

Баси бързаците :mhihi: и родата му изучихте за нула време :mhihi:
Инъче и аз се радвам, че стана президент. Изглежда весел и добър човек на пръв поглед. Пък и негрите ме кефят заради своя начин на живот. :mhihi:
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 06 Ное 2008, 18:06

Bogat-Beden написа:добреее,аз сеа като по проз не разбрах,хубаво ли е за презокеанските дебили че Дарак Убама стана президент и съответно за нас каква е файдата?Изображение

Файда специално за нас незнам да има освен да имаме късмет по- малко да ползват военните си бази в БГ.

Като цяло републиканците следват по-агресивна политика и на мен лично това не ми харесва. Показването на това военно надмощие и намесата в политиката на други държави по този брутален начин за мен е недопустимо...

Надявам се сега демократите да са по-миролюбиви.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 06 Ное 2008, 18:12

Лицето Бил Клинтън не беше ли демократ?
Как беше лафа... Billy , f*ck Monika, not Europе...

Същата работа е, Ja... Демократите почнаха войната в Сърбия и в Ирак... Де е тая пацифистична политика?
И сега като слушам новините, изглежда тоя ше се обкръжи с хора на същия тоя Бил Клинтън.

Петруне, нищо нема да облажим ние, приятелю. Но за съжаление все повече ни засяга. И на мен ми се иска да кажа "*ал съм ги"!

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар
Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
Мечтае да кара: и да е жив и здрав!

Мнение от POL_Starshi » 07 Ное 2008, 11:56

Италианският премиер Силвио Берлускони заяви, че новоизбраният президент на САЩ Барак Обама е "млад, красив и дори има тен". :mhihi: :mhihi: :mhihi:
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 07 Ное 2008, 13:24

A_DUNCHEV написа:Италианският премиер Силвио Берлускони заяви, че новоизбраният президент на САЩ Барак Обама е "млад, красив и дори има тен". :mhihi: :mhihi: :mhihi:

:gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay:
Изображение

УмНаТа КаКа с чЕрпАка :)
Аватар
Кара: '96 BMW318 cabrio

Мнение от Eliana » 07 Ное 2008, 14:09

A_DUNCHEV написа:Италианският премиер Силвио Берлускони заяви, че новоизбраният президент на САЩ Барак Обама е "млад, красив и дори има тен". :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Голяма загуба за Берлускони... Едва ли ще може да го преживее скоро. Той беше яростен поддръжник на Макейн. В момента съм в Италия и почти навсякъде има билборди с лика на Барак Обама и текст "Световна промяна". Италианците са във възторг от победата му. По телевизията 2 дни непрекъснато се гледаше за него. Вървя по улиците и чувам Обама, Обама.... Тъй като до голяма степен Италия зависи от Америка хората тук са изпълнени с надежда, че икономиката ще тръгне към по- добро. А що се отнася до Берлускони една голяма част от тях биха го убили с камъни.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ScrappyDoo » 07 Ное 2008, 14:20

Тоя ще го гръмнат бързичко :) нема да го бават според мене :D
Нано секунда - това е времето между светването на зелената светлина на светофара и клаксона на пернишкия Голф зад тебе!!!

ентусиаст
Аватар
Кара: мел
Мечтае да кара: танк

Мнение от XaMaB » 07 Ное 2008, 14:53

Айде на новите банкноти :mhihi:
Изображение
Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ScrappyDoo » 07 Ное 2008, 15:02

:lalala: :mhihi: :mhihi:
Нано секунда - това е времето между светването на зелената светлина на светофара и клаксона на пернишкия Голф зад тебе!!!

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 07 Ное 2008, 15:38

всяко нещо което според тези извън америка е "добро за америка" е лошо за америка. така го мислете.

изборът на обама не можа да дойде във по-неподходящ за сащ момент. защото във това размирно време америка трябва да се държи като това което я е направило това което е - империя. а не барак да си мечтае да направи америка като канада. или ако всичко стане както той иска- дори като франция. щото и двете държави никои не ги бръсне за нищо на световната арена. а това е състояние което америка не може да си позволи.
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 07 Ное 2008, 15:50

Алекс,
Той не мечтае за мир. Той само така говори.
Доколкото си спомням и предшественикът му Бил и той с таквиа обещания дойде на власт. Мир и стабилен растеж след студената война...
И после е*а мамата на Европа.

Този ощ от входа е със страшни заявки пред медиите, те него чувам го давали по - често отколкото нормалната телевизия...
И се обгражда с хора на Бил...
На думите ли му ще вярваме или???

Значи, ще ти кажа нещо, мое впечатление.
Америка се старае да повтаря политиката на Рим. Отдавна съм открил много паралели в начина на действие.
Разликите са две.
1. Америка не е толкова силна .Компенсира го с активен маркетинг и внушаване на страх пред мощта си.
2. Римският гражданин е бил с отработено съзнание, че трябва - гол, бос, парцалив - но да властва над света. Америка имат една сбирщина, която не е нация и определено има съзнанието, че трябва да си стои мирно, няма психиката на избрана.

Според мен точка две е гибелта на Америка . Лидерите са империалисти, знаят как да манипулират народа. Тук е и твоят Барак, той излиза с това, с което ще се хареса на хората и даже и да напусне Ирак(който вече е завзет отвътре), мир няма да видим...
Войната е изпитан американски модел за справяне с икономически кризи.
Обаче хората не са империалисти, а даже Рим в ключови моменти е бил пред смъртна заплаха поради политическо разединение пред врага.
Ако САЩ бъдат изправени пред сериозна заплаха, те ще загинат. Ще се изядат отвътре.
Засега ги спасява факта, че маркетинга им върши работа и че на практика никой не се напъва сериозно да им се опълчи насреща и болшинството хора си мислят, че всичко е наред.

Поздрави!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата