За и против запалени фарове през деня?
Модератор: Общи модератори
- ///M3-E36
- младши ентусиаст
-
- Кара: Third E36 :)
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: За тез пари...
Ч
ditko1 написа:Тея със геле очите ще се отрепат от гъзария покрай тоя закон
Абе от много време гледам така ги наричате "геле очи, на геле очите"... Е какво е това ГЕЛЕ, обяснете ми моля ви

А иначе по темата: Аз целогодишно си карам на ангелски очички (което си е габарит или дневна светлина). Сега, когато трябва си карам на фарове и в града, което не ми пречи изобщо. Само, че миналата зима така ми беше изгоряла една крушка и веднага ме спряха, актове щели да ми пишат нам си кво, що не съм се прибрал да сменя крушката, ами съм карал към центъра ТАКА. Голям проблем му беше мойта изгоряла крушка на ченгето... Ами ако ти изгори по време на път и ти не знаеш за това, тъй като е светло и не се виждаш колко ти светят фаровете - тогава какво правим - пак ли пишем акт?.. Иначе да - хубаво е да се кара с включени светлини, но не и да се налага това (защото то се налага - ако не ги запалиш - ще пишем.. Толкова ли сме първобитни, че с лошо да ни накарат да включваме фаровете??? (моля, не ми отговаряйте на този въпрос).
Чудно ми е защо със закон е забранено карането на габарити? Особено с очите колата изглежда много по-красива, като са включени само те..
- ScrappyDoo
- кандидат ентусиаст
-
Аз определено съм за включените фарове. По принцип си карам така целогодишно.
Нано секунда - това е времето между светването на зелената светлина на светофара и клаксона на пернишкия Голф зад тебе!!!
- ScrappyDoo
- кандидат ентусиаст
-
ГЕЛЕ - галено от Ангел (Angel) 

Нано секунда - това е времето между светването на зелената светлина на светофара и клаксона на пернишкия Голф зад тебе!!!
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Re: Ч
На новите коли им показва на борд компютъра,ти живееш в държава от ЕС,с висок стандарт,а те свиди да си купиш едно е90///M3-E36 написа:Ами ако ти изгори по време на път и ти не знаеш за това, тъй като е светло и не се виждаш колко ти светят фаровете - тогава какво правим - пак ли пишем акт?.

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"