За и против запалени фарове през деня?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Да или НЕ на запалените фарове през деня

Анкетата свършва на 06 Ное 2008, 22:13

да
192
82%
не
41
18%

Общо гласове : 233
кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от POWER/// » 07 Ное 2008, 2:45

ditko1 написа:Тея със геле очите ще се отрепат от гъзария покрай тоя закон :mhihi:
газария ама като караш остро ти прабят път а

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Third E36 :)
Мечтае да кара: E30 M3
Детайли за колата: За тез пари...

Ч

Мнение от ///M3-E36 » 07 Ное 2008, 11:32

ditko1 написа:Тея със геле очите ще се отрепат от гъзария покрай тоя закон :mhihi:

Абе от много време гледам така ги наричате "геле очи, на геле очите"... Е какво е това ГЕЛЕ, обяснете ми моля ви :uups: Аз го знам angel eyes, ангелски очи... Дайте ми малко светлина по въпроса :idea:

А иначе по темата: Аз целогодишно си карам на ангелски очички (което си е габарит или дневна светлина). Сега, когато трябва си карам на фарове и в града, което не ми пречи изобщо. Само, че миналата зима така ми беше изгоряла една крушка и веднага ме спряха, актове щели да ми пишат нам си кво, що не съм се прибрал да сменя крушката, ами съм карал към центъра ТАКА. Голям проблем му беше мойта изгоряла крушка на ченгето... Ами ако ти изгори по време на път и ти не знаеш за това, тъй като е светло и не се виждаш колко ти светят фаровете - тогава какво правим - пак ли пишем акт?.. Иначе да - хубаво е да се кара с включени светлини, но не и да се налага това (защото то се налага - ако не ги запалиш - ще пишем.. Толкова ли сме първобитни, че с лошо да ни накарат да включваме фаровете??? (моля, не ми отговаряйте на този въпрос).

Чудно ми е защо със закон е забранено карането на габарити? Особено с очите колата изглежда много по-красива, като са включени само те..
Изображение

Vlados написа:Ебати гадните коли, тея и да ми ги подаряват... пак ще ги купя :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ScrappyDoo » 07 Ное 2008, 14:39

Аз определено съм за включените фарове. По принцип си карам така целогодишно.
Нано секунда - това е времето между светването на зелената светлина на светофара и клаксона на пернишкия Голф зад тебе!!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ScrappyDoo » 07 Ное 2008, 14:41

ГЕЛЕ - галено от Ангел (Angel) :)
Нано секунда - това е времето между светването на зелената светлина на светофара и клаксона на пернишкия Голф зад тебе!!!

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Re: Ч

Мнение от Bogat-Beden » 07 Ное 2008, 17:45

///M3-E36 написа:Ами ако ти изгори по време на път и ти не знаеш за това, тъй като е светло и не се виждаш колко ти светят фаровете - тогава какво правим - пак ли пишем акт?.
На новите коли им показва на борд компютъра,ти живееш в държава от ЕС,с висок стандарт,а те свиди да си купиш едно е90 :P :mhihi: :mhihi: А иначе сериозно,предпочитам акт за такова недоразумение да ми е изгоряла крушката,но да знам че ПТП-тата намаляват,пък било то и с 0.00001 процента :roll:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

Предишна

Назад към Извън Темата