Пак прoмени за вземащите книжка..

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Пак прoмени за вземащите книжка..

Мнение от uricatoli » 07 Ное 2008, 0:19

Последна промяна uricatoli на 07 Ное 2008, 1:58, променена общо 1 път
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F90 M5

Мнение от vesko06 » 07 Ное 2008, 0:22

Крайно време беше да се вземат някакви мерки, може да са драстични, но има смисъл в тях! :clap:

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 07 Ное 2008, 0:25

Нема да караш нощем, а и си с 10 точки по-малко и ако нямаш късмет и с 10 км/ч по-малка максимално разрешена скорост. Абе що не го направят като вземеш книжка първите 2 години да нямаш право да караш (тоя емотиокон тука ще го спестя, ма те си знаят!!!)

RESPECT

by t060
Изображение
От тогава русото не е на мода.

младши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре...JUST E30

Мнение от Александър Георгиев » 07 Ное 2008, 0:30

:shock:
смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре...JUST E30

Явор написа:толко ли е трудно да се отвори българското и после немското мобиле....тук във форума освен скрап и такива купени миналата година за 500 и след това с хвърлено м50 с лопатата в коша,бракувано или с каспичански номера през 9 договора,едва ли ще попадне за тея пари :winky: иначе успех :yes:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 07 Ное 2008, 0:33

Аз съм ЗА! Едно време Господ ни пазеше като правихме простотии. Много хора нямаха нашият късмет, между които мои добри приятели. Не пожелавам на никой да види и половината неща, които съм видял.

Силно подкрепям инициативата, в Англия не-случайно пуберите карат тунинговани малолитражки и ги наричат boy-racers. Първо трябва да е икономически невъзможно тинейджър да кара кола над 90 коня, второ застраховката трябва да е поименна, а не на автомобила, но съм сигурен че и това ще наложат. Правилно е.

Ако някой може да си позволи безумния данък и застраховка на мощна кола, докато натрупа 5 години шофьорски опит, то значи има талант да шофира, различен от този на повечето хора, които срещаме по пътя. Да... след дъжд качулка, но по добре някога, отколкото никога.

P.S. Моя 20 год. приятелка я спряха със 190км/ч на пътя Стара Загора - Сливен с Golf III GTI. Взеха й книжката, тя все още кара и псуваше полицаите, че са я спряли... Идваше ми да я нашамаря едно хубаво като разбрах. Това е безумие, нито с БМВ-то, нито с Ауди-то, нито с Мерц-а (които не са мои) съм вдигал такава скорост по този безумен участък, който познавам като 5те пръста на ръката си. Бившата ми приятелка се хвалеше как се е возела с някакъв пубер в чисто ново А8 с 250км/ч по подобен път... пълно БЕЗУМИЕ
Последна промяна kdl на 07 Ное 2008, 0:43, променена общо 2 пъти

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Gosho.p » 07 Ное 2008, 0:35

Силно ЗА :)
България е една от малкото страни в света ,в която докато караш в насрешното движение може някой да те шибне отзад!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 07 Ное 2008, 0:40

я да се ш.бат тея смешници, чак обществено полезен труд. Първо да имаме улици като улици и тогава закони..
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 320i

Мнение от k1k0 » 07 Ное 2008, 0:46

ditko1 написа:я да се ш.бат тея смешници, чак обществено полезен труд. Първо да имаме улици като улици и тогава закони..

:yes: :yes: :yes: :yes:
Beautiful Mechanical Wonder

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 07 Ное 2008, 0:49

ditko1 написа:я да се ш.бат тея смешници, чак обществено полезен труд. Първо да имаме улици като улици и тогава закони..

А дупките и улиците те карат да излизаш да ги тъпчеш без книжка... Леле колко са лошииии :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 07 Ное 2008, 0:53

Според мен има нужда ! Бая народ се истрепа ! Време е да се вземат някакви мерки , първата една година никои не е шофиор , иска се практика. Имам доста приятели със мощни коли , всичките имат катастрофи и то от превишена скорост . Аз също от тъпотия имам катастрофа. 90кс , 10 км по малко от ограниченията , по - малко точки , и наказания , съгласен съм , ще спаси бая хора. Само това за нощното каране ми се вижда глупаво , защото е наи гот вечер да качиш някои приятел и да си обикаляте лека - полека. Всяка седмица поне по 1 път се случва с един приятел да си караме безцелни , избираме си някое градче или селце , пускаме си готина музика , лаф малбет , хем въртиш километри - трупаш стаж , хем нощно време и няма движение което да ти пречи и изнервя.
It`s party time !

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
Мечтае да кара: S50B30 turbo
Детайли за колата: модифицирани

Re: Пак прмени за вземащите книжка..

Мнение от VT5602AK » 07 Ное 2008, 0:57

uricatoli написа:Айде честито!!! :mhihi:
http://society.actualno.com/news_195415.html
това важи ли за тези които ве4е са имали книжка и сега когато си извадя новата и кво праиме нощно време?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 07 Ное 2008, 0:59

ditko1 написа:
я да се ш.бат тея смешници, чак обществено полезен труд. Първо да имаме улици като улици и тогава закони..

А дупките и улиците те карат да излизаш да ги тъпчеш без книжка... Леле колко са лошииии muhihihihi

Да даже и дупките ме карат да правя нарушения и то доста, карам -17ски високи на 40 и като видя дупка бая си ги заобикалям, със продължаването на правене на легналите полицай се показва колко сме зле и си продлжаваме комунистическата простотия. Всеки легна полицай го взимам настрани.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от isa » 07 Ное 2008, 1:01

Да, спомням си като взех книжка, че много обичах вечер да карам, аз и сега така си се успокоявам де. Има логика в този закон обаче, защото точно вечер карат като луди. Трябва да има някакви ограничения за току що взелите книжка, не знам дали това е крайна мярка или не, някой спомена по-горе за застраховките, ако не се лъжа в някои щати в САЩ първите две години след вземане на книжка са убийствени просто.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 07 Ное 2008, 1:01

Всички минаваме легналите по диагонал ;) Въпреки всичко Дитко, сериозно седя зад това, което написах по-горе. С ръка на сърцето ми кажи дали греша.

Преди години се успокоявах като минавах целия Ямбол по диагонал нормално, да се уверя че не вардят и после с хронометър засичах маршрута на газ до ламарината. Кеф ми беше, но не съм бил прав и го осъзнавам като наближавам 30те вече.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: каквото набара....
Мечтае да кара: BMW e**

Мнение от SLav_Bs » 07 Ное 2008, 1:05

Аз като млад шофер съм съгласен с някои от правилата,ама това за вечерното шофиране само частично,защото то почти няма трафик вечер,ама като почти няма трафик някои хора се мислят за много бързи и после става белата.Така,че съм съгласен с някои новости само,за точките хич не е проблем според мен.
Лудва само когато не си пие апчето навреме... :D :)
Изображение <=-Температура/час в Бургас
Изображение
Изображение

Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата