Сервиз Електра гр.Русе- не ходете там!!!

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Сервиз Електра гр.Русе- не ходете там!!!

Мнение от svetlaka_rs » 05 Ное 2008, 21:32

Здравейте колеги. Пиша тази тема, за да се опитам да ви предпазя от една голяма грешка. Става въпрос за сервиз "Електра" в Русе, който се намира на бул. Гоце Делчев в горния му край. Та купих си мойта Е36ца 320и Купе и понеже нямаше аларма и отивам в споменатия сервиз, в който бях чувал, че разбирали. Отидох както си му е реда и въпросното "майсторче" мисля, че Пухчо му викат, един рус такув мяза на 14 годишен почна да работи по колата. Не успя да я нагласи нещо и понеже беше станало вече 7 и нещо вечерта той се ядоса че место да си ходи седи да прави колата и вика да съм отишъл след 1 ден да я донагласи.Хубаво ма прибирам се, вече тъмно навън и гледам през терасата ми светят лампите на номера....Отивам да я "дооправи" и седях още 3 часа да го чакам и съответно нашия се изнерви,че пак нещо не му върви работата. Почна да тюхка и да са дразни ема се пак уж успя най-накрая. Тръгвам си аз, номера не свети вече както преди и аз щастлив сядам да си пия биричката:) До ук добре но на другия ден се качвам в бимата и кво да видя-цялото табло морга....ни един уред бачка,ни диагностиката,ни чудо. Тръгвам и решавам да си смъкна джама и това се оказа още една грешка- и двата джама просто умряха както таблото. Отивавам да им кажа какво е станало и че е точно ден след като въпросния им "майстор" се ровеше из колата ми и онея "аде ще погледнем ема те тъй си се чупят таблата на Е36ките". От тях да мине погледнаха я и какво стана- преебаха ми и десния прозорец и сега се вдига на интервали. Викам кво напраихте и те "не сме ние,то туй си беше". Представяте ли си ...!!! Заминах си бесен и разправям на един приятел дет има Ауди А4 2003г. и той ми вика ми те и на мене ми преебаха колата- кат пусне алармата падат джамовете а като я спре се вдигат...хахаха...да ви праскам в майсторите алармаджии. На една пук др позната докат и изкарвали колата я одрали в една стена и пак" ма не бяхме ние, тя туй си беше". За какво говорим направо ума ми не го побира... И така колеги надявам се да съм ви спестил поне малко нервите и парите, които аз изхабих заради въпросния сервиз и неговите "майстори"
Живей...мечтай...карай мечтата си...BMW..:)

--- BMW - марка немски автомобили, които не са пригодени за движение в дясната лента.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 325tds

Мнение от suravia » 06 Ное 2008, 22:49

а при веско кво стана. :?:
Облицовки на сгради с ал.композитни панели(etalbond)
Изображение Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от svetlaka_rs » 06 Ное 2008, 23:22

Ем Веско направи каквото можа ема то си беше доста късно вече. Прати ми при един негов човек в "Бешака" ема вече беше затворено и нищо не напраих...Мисля да се метна до там ема нямам никакво време тея дни. Веско предложи да пробваме да сложим друго табло да видим какво ще стане и тъй. Предполагам че ако сменим таблото ще се оправят нещата ма ако тея "умници" са преебали токовете проблема рано или късно пак ще се появи. Все пак ще направя както той предложи и ще видим после. Ти не си ли дето дойде докато бях при него с оная червената 36ца? Айде като има развитие ще пиша :twisted:

--- BMW - марка немски автомобили, които не са пригодени за движение в дясната лента.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 06 Ное 2008, 23:33

Не сменяй таблото още, сериозно...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от miro20 » 07 Ное 2008, 16:08

аз не съм чувал лоши отзиви за там... често минавам и гледам доста са отрупани с работа, и всякакви коли има отпред.. ама... може да не разбират от всичко :)

иначе кои места и сервизи са добри за диагностика и евентуално ремонт на е36 в русе ?
Изображение

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 07 Ное 2008, 16:58

Свалянето на джама на пресекулки по принцип го прави, когато си откачал букси и т.н. на джама и компа не си познава прозореца... на мойта като й сложиха алармата беше така... трябва да го свалиш до долу (на интервали) и да го дигнеш до горе (на интервали) 1-2 пъти и ще се оправи... ако поради същия проблем и не е преебан по-сериозно...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от svetlaka_rs » 07 Ное 2008, 23:02

Ем какво да ти кажа, за сервизи в Русе се сещам за Теодор ако го знаеш- той има апаратче за диагностика, както и поне според мене рабира нещата. Другото за което се сещам е, че гледам коли на BMW Service из града ( на Росен Даскалов сервиза новия) и те са си лицензиран сервиз ема сигурно ще ти отрежат главата през петите...:) Иначе за "Електра" след "инцидента" с моята бима разпитах тук там и се оказа, че мнението на повечето хора е или като моето сега или доста по-брутално. Бел. ред- прочети началото на темата. Ходих днеска до "Бешака" ма ми искаха 150 кинта за таблото.. Тва е засега от мене:) Айде със здраве колеги!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 325tds

Мнение от suravia » 07 Ное 2008, 23:18

да колега аз съм :)
пиши какво става :(
Облицовки на сгради с ал.композитни панели(etalbond)
Изображение Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от miro20 » 20 Дек 2008, 0:09

за сервиз "клас" в дружба3 русе какви са ви впечатленията ?
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Renault Megan E-Tech, Kia Sorento
Мечтае да кара: По пистите :)

Мнение от nthnl » 20 Дек 2008, 5:18

ако говориш за този зад бившия магазин 24 часа, ходил съм да сменям масло там и като гледам си разбират от работата

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от miro20 » 20 Дек 2008, 12:22

nthnl написа:ако говориш за този зад бившия магазин 24 часа, ходил съм да сменям масло там и като гледам си разбират от работата

да. за него.
е.. смяна на масло не е критерий.. то него и сам си го сменям :)
говорех за малко по сложни неща от които наистина се иска намеса на сервиз. :)
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от zombaio » 06 Фев 2009, 1:10

абе хора защо си мислите че като си купите кола и на нея нищо и няма , слагате аларма и проблемите започват, да не сте я купили от магазина, ако си мислите че е на реални 140 000 км сащо трябва да се замислите, да не мислите че във автокъщите ви оправят всичко и ви я продават, а за давай тя е за продан?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: видимо доволен
Мечтае да кара: само за удоволствие...
Детайли за колата: E36 318i - Вярната!
E30 316i - Непокорната
ML 400 CDI - Мецанко

Мнение от ~Мишо~ » 06 Фев 2009, 2:46

Той човека щеше да забележи ако не му е работело таблото преди това, не мислиш ли?

кандидат ентусиаст
Аватар

Предлагам темата за изтриване!

Мнение от svetlaka_rs » 06 Фев 2009, 2:49

Предлагам темата за изтриване господа модератори и администратори. Мисля, че вече няма смисъл от нея.

Назад към E36