E36 compact в зимни условия
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
- luizov
- младши ентусиаст
-
- Кара: 323ci M52tuB25
- Мечтае да кара: ///M3 e30
Работата е не до колата а до шофиора, се пак е зима,колата трябва да се котка и да се кара по бавничко
Rebel написа:Иначе, наистина, по недоизмислено БМВ в това отношение няма... поне да вървеше![]()
Oлеле Боже... Не вървял... вие Ферарита ли сте карали за учебни коли, че Компакта слаб. Или това са някакви пубертетски изказвания на 10-токласници, снимали колата на съседа и си я сложили на аватара. Или 318ti-то е с някакъв орязан вариант на М42-то от всемогъщото купе. Машината на времето, мечтата на всеки пубер

Я се стегнете.

Колкото до Сиерата

- Rebel
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW
Градски, я се успокой... Кой ти говори за ti ?! Или пък 316 100 коня върви ли какво ? Нещо много навътре ги взимаш нещата...
Една от първите ми коли беше 316 компакт. и ДА! Не върви!
А иронията е, че съм се учил да карам на Сиера Косуърт. Баща ми имаше такава преди 13-14 години
Иначе темата изобщо не е колко върви компакта, така че не се мъчи да правиш скандали и спорове...
Една от първите ми коли беше 316 компакт. и ДА! Не върви!
А иронията е, че съм се учил да карам на Сиера Косуърт. Баща ми имаше такава преди 13-14 години

Иначе темата изобщо не е колко върви компакта, така че не се мъчи да правиш скандали и спорове...
- Rebel
- младши ентусиаст
-
Относно това дали съм снимал колата на съседа, ако искаш довечера една среща да пием по 1 топъл шоколад и да ти покажа документите на колата ? 

Аз скандали не обичам. Да си върви темата
И лично не се засягам, просто ми е интересно защо толкова често в този форум е тема дали нещо върви или кое е по-бързо... Има ли значение наистина? Има подраздел Тунинг за целта. Само ме подразва това, че във всяка тема се стига до момент, в който някой казва че нещо вървяло/не вървяло или някаква такава детска дразга, без никакъв смисъл. Хората са преценили и са купили 316... нито двигателя е лош, нито има голяма разлика то 318ti при нормално каране...
Ти пък що се засягаш сега
Няма драма, мир да има.

И лично не се засягам, просто ми е интересно защо толкова често в този форум е тема дали нещо върви или кое е по-бързо... Има ли значение наистина? Има подраздел Тунинг за целта. Само ме подразва това, че във всяка тема се стига до момент, в който някой казва че нещо вървяло/не вървяло или някаква такава детска дразга, без никакъв смисъл. Хората са преценили и са купили 316... нито двигателя е лош, нито има голяма разлика то 318ti при нормално каране...
Rebel написа:ако искаш довечера една среща да пием по 1 топъл шоколад и да ти покажа документите на колата ?
Ти пък що се засягаш сега

- thunderl
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 99' Е39 520i M52B20TU
liloff написа:...просто ми е интересно защо толкова често в този форум е тема дали нещо върви или кое е по-бързо... Има ли значение наистина? Има подраздел Тунинг за целта. Само ме подразва това, че във всяка тема се стига до момент, в който някой казва че нещо вървяло/не вървяло или някаква такава детска дразга, без никакъв смисъл. Хората са преценили и са купили 316... нито двигателя е лош, нито има голяма разлика то 318ti при нормално каране...
Бате, няма какво да се чудиш защо тия мнения с меренето на х*йовете, са толкова много във форума...
Знаеш, че всичко започва когато се обадят комплексите - мене 316i ме устройва перфектно, даже ме презадоволява на тоя етап - това е важното - да си доволен от това, което имаш! Аз колата си я купих за собствен кеф, въпреки мнението на много хора и ми е все тая, кой какво мисли за нея...ако си бях харесал лада седмица, щях да си я купя, и пак нямаше да ми пука.
А когато нещо ти липсва, в какъвто и да е аспект, почваш да търсиш друг аспект, друга линия, по която смяташ, че превъзхождаш другите... мъчиш да се заяждаш с другите, да обясняваш твойто колко е невероятно, по-хубаво, бързо, здраво и какво ли още не (нищо, че може да няма никаква разлика с другите).
Някой беше казал много точно: "Където не достигат сантиметри и голяма кола върши работа"
А гъзарите са навсякъде - надминават ме с разни изгниващи пред очите ми хлопелчета, ситроени саксо без гърнета и прочие "спортни" автомобили, опитват се да ме "бегат", щото на багажника не пише 316i и само предизвикват смях у мене. Ако все пак реша да им се връзвам, количката се представя задоволително, без да и давам кой знае какъв зор, щото просто не съм такъв тип шофьор. Днеска видях някакви дришльовци да надуват някакво Е30 без гърне на паркинга на кварталния хипермаркет...не знам кой си мислят, че впечатляват... ебати шутовете.
Последна промяна thunderl на 06 Ное 2008, 16:51, променена общо 2 пъти
ако не си забелязал аз карам компот като твоя, който и според мен е мн. добра кола - както съм писал по- горе, просто мотора му е по - слаб, но както се вижда има и такива хора, като нас, които ги устройва, въпреки че ако сега си купувах колата щеше да е 318 ti пък нека да няма голяма разлика.
ПП а и то наистина голяма разлика няма (в разхода)
- Rebel
- младши ентусиаст
-
Май и мен не ме разбрахте... Не съм казал, че 316 е лоша кола
напротив, за човек, който не го интересува колко му върви колата (като мен например
) си е чудна. Аз го казах с идеята, че няма логика от тая нестабилна задница при такъв малък въртящ момент, което ще рече че най - вероятно проблема идва от разпределението на тежестта
Все тая, като си харесвате колите, недейте да се засягате, когато някой каже нещо за тях, особено когато е самата истина
Поздрави

Поздрави

- thunderl
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 99' Е39 520i M52B20TU
danail_3 написа:ако не си забелязал аз карам компот като твоя, който и според мен е мн. добра кола - както съм писал по- горе, просто мотора му е по - слаб, но както се вижда има и такива хора, като нас, които ги устройва, въпреки че ако сега си купувах колата щеше да е 318 ti пък нека да няма голяма разлика.
Аз го знаех перфектно това, когато купувах моята - че разлика във вървежа има повече, отколкото в харча. И все пак предпочетох 316i, 1) защото не ми се дивее толкова, 2) защото беше в несравнимо по-добро състояние от всичко друго, което видях (цяло горубляне).
- Rebel
- младши ентусиаст
-
Аз като заключение ще кажа нещо
Колата си е нестабилна при дъжд и сняг, НО
ако умееш да си владееш краката - ще владееш и колата
това, разбира се, ако имаш хубави зимни гуми де

Колата си е нестабилна при дъжд и сняг, НО
ако умееш да си владееш краката - ще владееш и колата

това, разбира се, ако имаш хубави зимни гуми де

- barty