ПОМОЩ имам проблем с е36 м50 б20 ванус
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- krisbmw
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e39 kombi :D
- Мечтае да кара: BMW E34 m5-convertible
ПОМОЩ имам проблем с е36 м50 б20 ванус
колата не работи правилно на ниски обороти хар4и много и не варви както трябва тествано е по4ти всичко ламда сонда,дебитомер,мотор4е на празен ход,диузи помпа бензинова,компютър по някога се оправа и после само се пребва моля помогнете 4е ми идва да се самообия ве4е!!!!!!

- taba4ko
- ентусиаст
-
- Кара: 12' F30 335i
освем майстора мини и през някой електричар да се се окаже накое кабелче да се прекъснало или пък маркучите дали не са ти пробити и да ти върпа въздух от някаде... и извинявай за въпроса но ти разгледах галерията и искам да те питам колата ти с чип ли е?

- krisbmw
- кандидат ентусиаст
-
тествани са марку4ите и някои кабели! да колата е с чипtaba4ko написа:освем майстора мини и през някой електричар да се се окаже накое кабелче да се прекъснало или пък маркучите дали не са ти пробити и да ти върпа въздух от някаде... и извинявай за въпроса но ти разгледах галерията и искам да те питам колата ти с чип ли е?
- venE36
- Потребител
-
- Кара: Ракета
- Мечтае да кара: M6
и аз имах такъв неоткриваем проблем и се оказа че се мокри компа. под чистачките има вана с две тръбички за отичане на водата, бяха пълни с кал и листа и от там преливаше и го мокреше. изчистих ги ,отворих компа подсуших го и вече всичко е ок. провери 

- VENBO
- младши ентусиаст
-
- Кара: 335i Turbo
- Мечтае да кара: без жена му да дава акъли.
Добър елкон трябва- имал съм такива проблеми-основно от датчиците на разпределителен и колянов вал-и при двете ми 320-ки там беше слабо място-чак ми се ревеше докато разбера първият път какво става.
Успех.

- krisbmw
- кандидат ентусиаст
-
и аз ве4е се съмнявам в това а преди ми се мокри компа и го по4истих и колата се оправиVENBO написа:Добър елкон трябва- имал съм такива проблеми-основно от датчиците на разпределителен и колянов вал-и при двете ми 320-ки там беше слабо място-чак ми се ревеше докато разбера първият път какво става.Успех.
- krisbmw
- кандидат ентусиаст
-
9 мнения
• Страница 1 от 1