Симеоновско шосе + ниски гуми + Баце Борисов = крива джантаа
Модератор: Общи модератори
54 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Binev_OuT написа:Ами то ако са толкова сурови клаузите,сещаш ли се колко хора ще я работят тази работа.Просто всеки човек в нашата България се чувства ощетен.И си мисли,че за парите които получава няма нужда да се напъва толкова.И си мисля,че при първата глоба или друго накзание той просто ще си плюе на петите и ще си замине.
И накрая кой ще работи - почти никой.
Пич моля те не ми се говори на такива детски теми...

- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Е кой ги назначава некадърните фирми ве колеги?
Те са едни и същи във всеки град.
Бате Бойко вече 10 години е кмет, още не ги научи.
Тука живея на улица суперцентър, Трафик огромен.
Плащам за 130 квадрата с кола над 1000 лв. данък на общината.
Улицата е с павета с дупки, От време на време преди избори идват трима цигани и пренареждат паветата, местейки дупките.
Тва викам аз богата работа и добро управление. Плащам си за качество на услугата.
Аз ще ви кажа какво прави Бойко.
Евтина предизборна агитация. С нашите пари.
Във всички негови градове в страната тея дни, едновременно и по заповед се почнаха крупни пътноремонтни работи.
Така де, кофти ще е напролет, точно преди изборите.
Дотук добре. Ше имаме път.
Лошото е, че навсякъде са некачествени.
В Бургас глътнаха десетки милиони левове за един мост и пътят след него.
Резултатът? Значи ако сте виждали лунен пейзаж с овал на дупките, това е резутатът.
И това е резултатът навсякъде.
Е ако лицата немат кадърен човек, който да разбира от пътно строителство, искам да питам аз ЗАЩО ВЪОБЩЕ СЕ ЗАХВАЩАТ ?
Отговорът го знам. ЗАРАДИ ИЗБОРИТЕ.
И като насерат нещо, повод пак да цъфнат в публичното пространство, да ударят с юмрук по масата и да кажа "ний ся ше ги съдиме".
А имат властта да им вземат лиценза...
Не бил бат Бойко. Баба му била...
Въобще, от партия, кояот си пусна едва ли не на обществен търг предизборните листи и кандидатите за кметове - какво да очакваме?
Тва настрана, основният въпрос.
Петре, ако имаш акт, веднага отивай да ги съдиш.
Ако нямаш - посипи си главата с пепел, изправи си джантата и следващият път направи възможното да имаш акт. Той е паричен, нема точки и общината ще ти го плати, барабар с джантата, а може и с други неустойки.
Това е за съжаление, единствената опция от закона.
Те са едни и същи във всеки град.
Бате Бойко вече 10 години е кмет, още не ги научи.
Тука живея на улица суперцентър, Трафик огромен.
Плащам за 130 квадрата с кола над 1000 лв. данък на общината.
Улицата е с павета с дупки, От време на време преди избори идват трима цигани и пренареждат паветата, местейки дупките.
Тва викам аз богата работа и добро управление. Плащам си за качество на услугата.
Аз ще ви кажа какво прави Бойко.
Евтина предизборна агитация. С нашите пари.
Във всички негови градове в страната тея дни, едновременно и по заповед се почнаха крупни пътноремонтни работи.
Така де, кофти ще е напролет, точно преди изборите.
Дотук добре. Ше имаме път.
Лошото е, че навсякъде са некачествени.
В Бургас глътнаха десетки милиони левове за един мост и пътят след него.
Резултатът? Значи ако сте виждали лунен пейзаж с овал на дупките, това е резутатът.
И това е резултатът навсякъде.
Е ако лицата немат кадърен човек, който да разбира от пътно строителство, искам да питам аз ЗАЩО ВЪОБЩЕ СЕ ЗАХВАЩАТ ?
Отговорът го знам. ЗАРАДИ ИЗБОРИТЕ.
И като насерат нещо, повод пак да цъфнат в публичното пространство, да ударят с юмрук по масата и да кажа "ний ся ше ги съдиме".
А имат властта да им вземат лиценза...
Не бил бат Бойко. Баба му била...
Въобще, от партия, кояот си пусна едва ли не на обществен търг предизборните листи и кандидатите за кметове - какво да очакваме?
Тва настрана, основният въпрос.
Петре, ако имаш акт, веднага отивай да ги съдиш.
Ако нямаш - посипи си главата с пепел, изправи си джантата и следващият път направи възможното да имаш акт. Той е паричен, нема точки и общината ще ти го плати, барабар с джантата, а може и с други неустойки.
Това е за съжаление, единствената опция от закона.
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
KONN написа:Аз предлагам всеки да си купи по един червен спрей и когато падне в такава дупка или я види да я маркира достатъчно добре за да може шофьорите да я виждат.Пък току виж и тия от общините се притеснят малко като дупките са толкова ясно виждащи се.![]()
Тая година смених два комплекта гуми 18 заради такива изрязани на платното дупки.![]()
![]()
Аха...ми то начи да си направя фабрика за червени спрейове и с баничарка да карам из града,че малко от малко да имам за деня нужната бройка флакони

- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Е най-после един в този форум който да знае от кой зависи инфраструктурата на града
Не нямам акт, лупнах в дупката, но на момента всичко беше на 6, днес сутринта като тръгнах беше спаднала гумата до долу
Като я смених и видях формата, после ще я снимам да видите
а беше идеално права......

Не нямам акт, лупнах в дупката, но на момента всичко беше на 6, днес сутринта като тръгнах беше спаднала гумата до долу

Като я смених и видях формата, после ще я снимам да видите

- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Можеш да пуснеш профилактично една жалба до общината де.
Която ще доведе само до това, че в рамките на месец ше ти отговорят как всичко си е в ред....
Нем, извинявам се, нема да е жалба, бате Бойко я забрани таа мръсна дума. Искане било. Гражданите не бивало да жалят, трябвало да искат.
Която ще доведе само до това, че в рамките на месец ше ти отговорят как всичко си е в ред....
Нем, извинявам се, нема да е жалба, бате Бойко я забрани таа мръсна дума. Искане било. Гражданите не бивало да жалят, трябвало да искат.
- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Много ми се иска да сложа портрета на бойко и джантата ми там...........
Ще има по-голям ефект, особено ако звънна в ТВ-то!
Та търси се календара от горната снимка!
Ще има по-голям ефект, особено ако звънна в ТВ-то!

Та търси се календара от горната снимка!
- Azrail
- UFO Pilot
-
Стига сте си правили чат във всяка тема, вий двамцата!
Разберете се на скайп или ICQ!
Чат е, когато двама души започнат да си пишат един на друг в темата, мнение след мнение - заприличва на лог от mIRC.
И когато очевидно не сте прави, не се заяждайте за спорта - започвате да злоупотребявате с търпението ми вече...
Разберете се на скайп или ICQ!
Чат е, когато двама души започнат да си пишат един на друг в темата, мнение след мнение - заприличва на лог от mIRC.
И когато очевидно не сте прави, не се заяждайте за спорта - започвате да злоупотребявате с търпението ми вече...
MORE BEER!
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
Re: Симеоновско шосе + ниски гуми + Баце Борисов = крива джа
///peter написа:Колеги, пускам тая тема щото тряя си споделя...
Та преди седмица, карам си аз лекичко по симеоновско посока Симеоново, малко преди кръстовището с околомръсното...
И пред мен изниква яма, умишлено изрязана с остри ръбове... с около 70 леко намалих, но по-малко от 50 не е било, за мое щастие без видими последствия. вчера пак по същия начин бях забравил за нея пак с малка скорост същата яма![]()
Резултата е джанта с форма на знак стоп![]()
Та внимавайте за кого гласувате (щото сега пътищата са по-зле и от преди, а след зимата не ми се мисли какво ще бъде....) и внимавайте като пътувате по симеоновско посока Витоша в лявата лента!
като си видиш крива джантата (ама след като си спрял в дупката , не на другия ден ) спираш викаш кат,обаждаш се на общината и вдигаш всички на лудница, ако трябва се обаждаш на кмета (правил съм го това и действа )....и си търсиш правата след 100 човека който разлаят кучетата може и нещата да тръгнат както трябва...
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
Binev_OuT написа:Кво толкова се оплаквате от пътищата в софия,чесно немога да разбера.
Доста често ми се налага да карам там и да ви кажа пътят ви в сравнение с този в провинцията е направо прекрасен.
Смени дилъра.Във Велико Търновския район стъпвал ли си ?
Батки личи си, че скоро ще дошли от село или скоро сте взели книжка. Скоро значи 2-3 години.
Щото преди това за един месец напролет се изкърпваше цяла София.
Щото нямаше 3 пъти повече дупки отколкото улици.
Щото не се ремонтираше Септември-Октомри-Ноември.
Щото Бате Бойко даже не може и да говори, пък камо ли да кметува.
Щото мога да изброя още сто милиона причини (ба, тия сперматозоиди от рекламата са по интелигентни от Кмета-Слънце).
Но ви разбирам, всички искат да са яки каратисти и да приличат на тарикати и да се возат с 2 коли охрана да не вземе да ги напсува някой, пък какво като не могат да кажат 2 приказки на кръст.
Аман от разбирачи - комплексари
Променено от Азраил: Не се толерират постинги, обиждащи или провокиращи други потребители!
Щото преди това за един месец напролет се изкърпваше цяла София.
Щото нямаше 3 пъти повече дупки отколкото улици.
Щото не се ремонтираше Септември-Октомри-Ноември.
Щото Бате Бойко даже не може и да говори, пък камо ли да кметува.
Щото мога да изброя още сто милиона причини (ба, тия сперматозоиди от рекламата са по интелигентни от Кмета-Слънце).
Но ви разбирам, всички искат да са яки каратисти и да приличат на тарикати и да се возат с 2 коли охрана да не вземе да ги напсува някой, пък какво като не могат да кажат 2 приказки на кръст.
Аман от разбирачи - комплексари

Променено от Азраил: Не се толерират постинги, обиждащи или провокиращи други потребители!
Ние трябва да осигурим едно по добро бъдеще за България и нашите Български деца и Национал-Социализма е пътя за това

- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Странно ми е , че много по- често се плюе Бойко отколкото членовете на правителството , които са доста по-сериозни измамници . Но понеже техните далавери са така да се каже "невидими " и хайде Бойко, дупки ала бала .... Стига ве пичове , царя и Доган са в пъти по вредни за обществото ....
и да им обесняваш на простия човек се Бойко им е виновен.Сеедно тея дупки са от когато той стана кмет...
Вместо да се радват,че човека се опитва нещо да прави....и има вече широко и хубаво околовръстно,преасфалтирана Сливница и още няколко булеварда...че догодина ще тръгне и продължението на метрото,че изгони оная помия Топлото...и др.Вместо всички да си променим мисленето и да спомагаме за доброто на града,да не си изхвърляме боклуците кадето ни падне,да не се бутаме на червен светофар колкото може та да блокираме другтото движение и сами да си правим по големи задръствания,да се научим да паркираме като хората за да има места за повече.....да не трошим и оплюваме всичко ново....на нас все Бате Бойко ни е виновен..
разберете утре ще е друг и ще почнеме него 

meto'o написа:Хората са го казали, путката е не женски полов орган а тип мъжки характер![]()
поздрави

Продавам шофъорско огледало за Опел Вектра
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Начи ако догодина живот и здраве бате ви Бойко дай боже, не бъде избран за дупетат(когато и ще спре да е кмет), има некакъв шанс най - после да го екстрадираме в Унгария или Полша, където има ефективни присъди за организиране на мрежа за кражби на коли, или в Испания ли мисля беше, където също ще му се зарадват по подобен случай.
Което доказва живата му съпричастност към проблемите на пътищата и пътната обстановка и желанието сичко да са опрай.
Ако не, ако искате ше го изберем за министър - председател, където ше е лицето на България! Мутрите са живи.
Сергей е по - лошият избор. Че с кво да е по - добър? Нема престъпно досие, не е бил охранител и нема образование, плаши и замеря журналистите редовно.
Бих казал, че и той не заслужава да го изберем, ама Бойко ша опрай работата!
Не ми се искаше да влизам в тая тема и да я обръщаме на политическа, ама младежо REPORTERA, имай малко милост.
Бегай от тука с таа евтина политическа пропаганда. Заври си партийната книжка(от 12 лв. на година ,дето не ви ги дават, шото ше ви дават чип карта) например в малкото джобче и бегай пред офиса на ГЕРБ, чекай да додат изборите, когато срещу 48 лв. на ден ше те назначат наблюдател!
Азраиле, приятел, като търсиш спам що не го намираш дето е? Имаш спам, имаш политическа пропаганда, а ми обясняваш, че аз, дето единствен съм дал конкретни мерки, си чатя?
Еми заслужаваш си това ми изказване.
Аз да те питам, демагогстващият колега, ако лицето Петър вземе акт и отиде и осъди пред съда общината, КОЙ Е ГЛАВНИЯТ ИЗПЪЛНИТЕЛЕН ОРГАН на общината?
Т.е. кого наказва законът в този случай?
Хубу че си ти да кажеш че кметът е невинен. Защот озаконът казва друго, ама кметът винаги е над закона, нали така?
Което доказва живата му съпричастност към проблемите на пътищата и пътната обстановка и желанието сичко да са опрай.
Ако не, ако искате ше го изберем за министър - председател, където ше е лицето на България! Мутрите са живи.
Сергей е по - лошият избор. Че с кво да е по - добър? Нема престъпно досие, не е бил охранител и нема образование, плаши и замеря журналистите редовно.
Бих казал, че и той не заслужава да го изберем, ама Бойко ша опрай работата!
Не ми се искаше да влизам в тая тема и да я обръщаме на политическа, ама младежо REPORTERA, имай малко милост.
Бегай от тука с таа евтина политическа пропаганда. Заври си партийната книжка(от 12 лв. на година ,дето не ви ги дават, шото ше ви дават чип карта) например в малкото джобче и бегай пред офиса на ГЕРБ, чекай да додат изборите, когато срещу 48 лв. на ден ше те назначат наблюдател!
Азраиле, приятел, като търсиш спам що не го намираш дето е? Имаш спам, имаш политическа пропаганда, а ми обясняваш, че аз, дето единствен съм дал конкретни мерки, си чатя?
Еми заслужаваш си това ми изказване.
Аз да те питам, демагогстващият колега, ако лицето Петър вземе акт и отиде и осъди пред съда общината, КОЙ Е ГЛАВНИЯТ ИЗПЪЛНИТЕЛЕН ОРГАН на общината?
Т.е. кого наказва законът в този случай?
Хубу че си ти да кажеш че кметът е невинен. Защот озаконът казва друго, ама кметът винаги е над закона, нали така?
Тия дет вервате на Бойко, преди 7 години повервахте на Царчето, после решихте, че искате социална политика и си избрахте Серго. Така, че не ми обеснявайте, че те са еди кви щот вие сте си ги избирали. А и това е типичното оправдание на Робокмет "Някой ми пречи" или "Някой е по черен от мен". Преди да кажеш "прост" на някой, си помисли като гласуваш за някакви субекти, дето не могат да говорат и пишат или имат висше от някой велик московски университет или имат поне 3 агентурни имена ти колко си интелигентен, та даже и след всичкото им осиране пак да обесняваш колко са кул.
Ние трябва да осигурим едно по добро бъдеще за България и нашите Български деца и Национал-Социализма е пътя за това

54 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4