За куките

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 06 Ное 2008, 0:02

ебаси,ф тунинк форумо излизат с версията че май са стреляли по патрулката http://i.data.bg/08/11/05/1230081_orig.jpg :shock: :shock: е.ем ти държавата... :confused:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар
Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
Мечтае да кара: и да е жив и здрав!

Мнение от POL_Starshi » 06 Ное 2008, 0:07

Bogat-Beden написа:ебаси,ф тунинк форумо излизат с версията че май са стреляли по патрулката http://i.data.bg/08/11/05/1230081_orig.jpg :shock: :shock: е.ем ти държавата... :confused:

Ако е така,явно някой е знаел добре как и от къде ще реагират от СОД и се е постарал да ги спре! :confused:
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 06 Ное 2008, 0:09

Аз минах от там към осем, тъкмо бяше станал инцидента. Имаше около 10 патрулки и доста полицаи но така и не разбрах каква е причината да се шибне в стълба, ннямаше друга пострадала кола нито пък някоя цивилна... незнам...

Патрулката беше яко размазана, дано да се оправи човека...

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 06 Ное 2008, 0:15

Преди известно време отивам да регистрирам една кола в КАТ и по пътя някаква барака цивилна май Хюндай беше на всеки светофар без значение от сигнала минава, подмина си ме и като пристигам пред КАТ кво да вида един униформен пич си седи в нея.

А сега да ви питам колко пъти сте виждали полицаи в нарушение без светлинна и звукова сигнализация? А колко са санкционираните полицаи от тях, дори и с минимален фиш или акт??? Аз ще ви кажа....НИКОЛКО! Защото сме шибана полицейска държавица, ако може и държава да се нарече! МОже би племенен съюз. :mhihi:
Изображение

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар
Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
Мечтае да кара: и да е жив и здрав!

Мнение от POL_Starshi » 06 Ное 2008, 7:21

Пред камерите всички сме равни и тогава всеки си плаща дяволъка! :winky:
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

Денис-Белята!!!
Аватар

Мнение от 00Cool » 06 Ное 2008, 16:18

За камерите ........ без коментар

за куките и техните инциденти в ов4а купел има един сервиз Джоки ли е Джоли ли е нз то4но но там най голям доход имат от Полицията хееххе секи ден има патрулки там :mhihi: :mhihi:
Сега нз де ма преди ..........
“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“

Потребител
Аватар

Мнение от Ibox » 06 Ное 2008, 16:24

Осъден , здържан или наушаващ закона полицаи няма ..
Като някои успее да осъди даден полицаи за нещо се води , че е осъден а всъщтност го пращат 2 месеца неплатена отпуска .. :roll:

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 07 Ное 2008, 0:01

Ibox написа:Осъден , здържан или наушаващ закона полицаи няма ..
Като някои успее да осъди даден полицаи за нещо се води , че е осъден а всъщтност го пращат 2 месеца неплатена отпуска .. :roll:

:ok: :yes:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
Мечтае да кара: S50B30 turbo
Детайли за колата: модифицирани

Мнение от VT5602AK » 07 Ное 2008, 1:15

Dimo написа:Преди известно време отивам да регистрирам една кола в КАТ и по пътя някаква барака цивилна май Хюндай беше на всеки светофар без значение от сигнала минава, подмина си ме и като пристигам пред КАТ кво да вида един униформен пич си седи в нея.

А сега да ви питам колко пъти сте виждали полицаи в нарушение без светлинна и звукова сигнализация? А колко са санкционираните полицаи от тях, дори и с минимален фиш или акт??? Аз ще ви кажа....НИКОЛКО! Защото сме шибана полицейска държавица, ако може и държава да се нарече! МОже би племенен съюз. :mhihi:
еми така е колега аз преди време един полицай много по4ерпен ми сгана калника и вратата много тежко стана голям сеир обадиха се на куките ама 30 мин. никой не доиде и куката се бръкна дълбоко

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от POWER/// » 07 Ное 2008, 2:28

VT5602AK написа:
Dimo написа:Преди известно време отивам да регистрирам една кола в КАТ и по пътя някаква барака цивилна май Хюндай беше на всеки светофар без значение от сигнала минава, подмина си ме и като пристигам пред КАТ кво да вида един униформен пич си седи в нея.

еми така е колега аз преди време един полицай много по4ерпен ми сгана калника и вратата много тежко стана голям сеир обадиха се на куките ама 30 мин. никой не доиде и куката се бръкна дълбоко
шанс :mhihi:

Предишна

Назад към Извън Темата