За куките
Модератор: Общи модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
ебаси,ф тунинк форумо излизат с версията че май са стреляли по патрулката http://i.data.bg/08/11/05/1230081_orig.jpg
е.ем ти държавата... 

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
Bogat-Beden написа:ебаси,ф тунинк форумо излизат с версията че май са стреляли по патрулката http://i.data.bg/08/11/05/1230081_orig.jpg![]()
е.ем ти държавата...
Ако е така,явно някой е знаел добре как и от къде ще реагират от СОД и се е постарал да ги спре!

<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Преди известно време отивам да регистрирам една кола в КАТ и по пътя някаква барака цивилна май Хюндай беше на всеки светофар без значение от сигнала минава, подмина си ме и като пристигам пред КАТ кво да вида един униформен пич си седи в нея.
А сега да ви питам колко пъти сте виждали полицаи в нарушение без светлинна и звукова сигнализация? А колко са санкционираните полицаи от тях, дори и с минимален фиш или акт??? Аз ще ви кажа....НИКОЛКО! Защото сме шибана полицейска държавица, ако може и държава да се нарече! МОже би племенен съюз.
А сега да ви питам колко пъти сте виждали полицаи в нарушение без светлинна и звукова сигнализация? А колко са санкционираните полицаи от тях, дори и с минимален фиш или акт??? Аз ще ви кажа....НИКОЛКО! Защото сме шибана полицейска държавица, ако може и държава да се нарече! МОже би племенен съюз.

- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
Пред камерите всички сме равни и тогава всеки си плаща дяволъка! 

<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Ibox написа:Осъден , здържан или наушаващ закона полицаи няма ..
Като някои успее да осъди даден полицаи за нещо се води , че е осъден а всъщтност го пращат 2 месеца неплатена отпуска ..

- VT5602AK
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
- Мечтае да кара: S50B30 turbo
- Детайли за колата: модифицирани
еми така е колега аз преди време един полицай много по4ерпен ми сгана калника и вратата много тежко стана голям сеир обадиха се на куките ама 30 мин. никой не доиде и куката се бръкна дълбокоDimo написа:Преди известно време отивам да регистрирам една кола в КАТ и по пътя някаква барака цивилна май Хюндай беше на всеки светофар без значение от сигнала минава, подмина си ме и като пристигам пред КАТ кво да вида един униформен пич си седи в нея.
шансVT5602AK написа:еми така е колега аз преди време един полицай много по4ерпен ми сгана калника и вратата много тежко стана голям сеир обадиха се на куките ама 30 мин. никой не доиде и куката се бръкна дълбокоDimo написа:Преди известно време отивам да регистрирам една кола в КАТ и по пътя някаква барака цивилна май Хюндай беше на всеки светофар без значение от сигнала минава, подмина си ме и като пристигам пред КАТ кво да вида един униформен пич си седи в нея.

25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2