Забраниха вафлите в училище

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 05 Ное 2008, 14:22

Точно и аз за това говоря. Аз също съм раснал без родители. За някой това е лесното оправдание да се провалят. При това не съм расъл в най - приветливата среда.
Само че сега я няма културата, ценностите. Тогава, даже и да не ви харесва, комунизмът правеше пропаганда на ценностите.
Днес ценностите са нещо за присмех, за будалите. Учиш? И зако ти й? Ко ши прайш посли?
Еми ше имам глава и шсе опитам да я използвам.

Та храненето, вафлите, спортът... Са само нюанси от тая картина. Не е основната причина в децата, че са тъпи, в родителите, че ги няма, в строителите, че затвориха детските площадки... Във всички, включително и в нас със вас е причината. Изалчняхме, овълчиме се и материалните ценности смазаха морала в калта. Колкото и нравоучително да звучи...

daytona violett
Аватар
Кара: e36+24

Мнение от kOnPuBkA » 05 Ное 2008, 14:53

D3BEP колко истина има във всичките ти постове, чак ми става лошо...

Няма вече стойностни деца тая държава. А без матрЯл, не ми се мисли... :roll:

Вафлите им бил проблема :nono:
HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!
Изображение
IMPOSSIBLE IS NOTHING !

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 05 Ное 2008, 14:55

kOnPuBkA написа:D3BEP колко истина има във всичките ти постове, чак ми става лошо...

Няма вече стойностни деца тая държава. А без матрЯл, не ми се мисли... :roll:

Вафлите им бил проблема :nono:

те само децата да бяха :confused:

daytona violett
Аватар
Кара: e36+24

Мнение от kOnPuBkA » 05 Ное 2008, 15:17

VesoPesa написа: те само децата да бяха :confused:

Ами то от децата се почва...Децата са тези, които после се превръщат в некачествени възрастни със ценностна система на фолк певица или мутра (просто примерно).Безразлични към света, робуващи само на марки, модели, пари и т.н.. Поколения наред вече такива неща като ценности, приоритети, развитие, обществено мнение, общество- липсват. Разбира се има изключения, но...

Абе и тва е една широка тема... Ама определено не са на добре нещата :confused:
HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!
Изображение
IMPOSSIBLE IS NOTHING !

ентусиаст
Аватар
Кара: **** ми янко
Мечтае да кара: CL65 AMG

Мнение от LizarD » 05 Ное 2008, 17:12

Сега ако започнат да предлагат евтина здравословна храна, цена няма да имат. Ама те знаят само да забраняват, циганите мръсни. Не ям такива боклуци от близо 5 месеца и ми е доста добре, но като гледам преобладаващата част от класа на какво се "наслаждава" и ми се повдига.
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Мнение от DanielzZz » 05 Ное 2008, 20:54

Колега,няма да се оправим!
Аз съм '92 набор и ти казвам - е няма такива изроди,особено по-малките(келешата) ако знаеш колко са отворениии :shock: .Абе вървиш си по коридора и онова ти вика нещо(естествено не разбира,че ако го сбарам някъде извън миреното даскало мога да го ремонтирам доста добре)...Няма какво да приказвам.Учителките ги правим на луди...мисля,че няма нужда от примери.
Не ме разбирайте погрешно - не съм някакъв задръстеняк,но не пуша.Вярно е и че не правя много правилни неща - карам без книжка всеки уикенд все едно колата си е моя,придружено със поредните простотии като ръчни и т.н.Мойте приятели са от '90 набор надолу и са супер точни хора.Но тия от моя набор нагоре...чудя се като порастат каква държава ще станем.Според мен ако не се оправим до 1-2год. ще настъпи апокалипсис.

Предишна

Назад към Извън Темата