Зимни гуми :)
Модератори: naskoksan, gazzzar, Технически модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Зимни гуми :)
Поради спецификата на нашите коли, мисля, че ще е добре да си сверим часовниците относно зимните гуми. Кой с какво ще кара?
Аз съм се насочил кум Continental WinterContact TS810S, 225/40/18 и 255/35/18, за момента... Вие? Мнения?
Аз съм се насочил кум Continental WinterContact TS810S, 225/40/18 и 255/35/18, за момента... Вие? Мнения?
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
фукльо!!
аз па съм се насочил към джипа на жена ми ,че в снега...
иначе съм с биеф гудрич на 16ки джанти ,щото много удари през зимата скапват ниската гума на 18! 240/55/16 май бяха-гледам да съм на високо от леда!

аз па съм се насочил към джипа на жена ми ,че в снега...
иначе съм с биеф гудрич на 16ки джанти ,щото много удари през зимата скапват ниската гума на 18! 240/55/16 май бяха-гледам да съм на високо от леда!
Много се чудя дали да си остана със 18" за зимата...
Днес ходих до Маргел и общо взето цената на зимни гуми за 18" = лети джанти+зимни гуми 16"...
205/55/16 няма ли да са много малки се чудя (205 "ме притеснява" най-много)
След като сложих 18" , разходът в града ми се повиши с около 1 литър (преди бях със 17")
Днес ходих до Маргел и общо взето цената на зимни гуми за 18" = лети джанти+зимни гуми 16"...
205/55/16 няма ли да са много малки се чудя (205 "ме притеснява" най-много)

Последна промяна Koliu на 05 Ное 2008, 13:30, променена общо 1 път
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
ти мани разхода!!
зимата се качи на колкото се може по-висока гума и по-малка джанта! да има гума много ,докато удари джантата! в снега не се виждат хубаво дупките ,а леда е зверски остър и на ниска гума с голема джанта ше береш ядове ,ама много.....
зимата се качи на колкото се може по-висока гума и по-малка джанта! да има гума много ,докато удари джантата! в снега не се виждат хубаво дупките ,а леда е зверски остър и на ниска гума с голема джанта ше береш ядове ,ама много.....
- vodkarulez
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW G80 M3 Competition xDrive
Аз втора поредна година ще изкарам с Pirelli 225/45 R17 91 H RunFlat Winter 210 SottoZero
Това си купих миналата зима и не смятам да давам още пари за зимни гуми.

Специалист-Икономист
SKISA написа:ти мани разхода!!
Напълно съм съгласен с колегата. Аз от рън флет 18" минах на 225/55/16-Yokonama зимни и съм адски доволен. Вече си карам и си свиркам, въобще не ги мисля неравностите. Тоя рън флет ми еба майката и на окачването и на гръбнака

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Що хейтиш рънфлет-а, като с тия 18-ки е ясно, че не си за BG пътища (особено ако са много ниски)... на пролет сложи едни нормални 18-ки гуми и да видим дали ще имаш много по-различно мнение... аз съм на 16" RFT без изобщо да обърна внимание, че са такива... и понеже "слезнах" от 3-ка с 17-ки големи баници си мислех колко меко вози сега 1er с тия 16-ки... след като разбрах, че са RFT и почнах да си внушавам, че леко друса... дръжки... тия дни ще сложа 16-ки зимни гуми, нормални... и ше обадя ква е разликата...
btw. аз ще слагам GY Ultra Grip 205/55/16..

Mollov написа:Що хейтиш рънфлет-а, като с тия 18-ки е ясно, че не си за BG пътища (особено ако са много ниски)... на пролет сложи едни нормални 18-ки гуми и да видим дали ще имаш много по-различно мнение... аз съм на 16" RFT без изобщо да обърна внимание, че са такива... и понеже "слезнах" от 3-ка с 17-ки големи баници си мислех колко меко вози сега 1er с тия 16-ки... след като разбрах, че са RFT и почнах да си внушавам, че леко друса... дръжки... тия дни ще сложа 16-ки зимни гуми, нормални... и ше обадя ква е разликата...
Честито за единичката.
И според мен е внушение, че рънфлата друса повече. Зимата карам с нормални, лятото с рънфлат.
Но предпочитам да съм си на сигурно с рънфлат.
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Мерси
Време беше, бройкам я от 2004г
Иначе то и зимата сигурно си е малко шиб@ния без резервна гума и с нормални гуми на колелата... на 3-ката бях с Debilica зимни, са да видим тоя UG как ще се справи...

Иначе то и зимата сигурно си е малко шиб@ния без резервна гума и с нормални гуми на колелата... на 3-ката бях с Debilica зимни, са да видим тоя UG как ще се справи...

18ките на брат ми бяха рънфлат 245/40/18 и друсат зверски. бриджстоунки
сменени с гудиър Ф1-асиметрик на същият размер-разликата е от земята до небето.
зимни 240/50/16 майче е размера -бф гудрич са още по-нежни към гърба на водача и окачването. все едно е сменено цялото окацване с ново и меко.
това е доста добрият вариант за лято и зима. резервната е тънката и си я вози....
сменени с гудиър Ф1-асиметрик на същият размер-разликата е от земята до небето.
зимни 240/50/16 майче е размера -бф гудрич са още по-нежни към гърба на водача и окачването. все едно е сменено цялото окацване с ново и меко.
това е доста добрият вариант за лято и зима. резервната е тънката и си я вози....
Lud umora nemaaaa.
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Назад към Е60/Е65/Е87/Е90/Х-series