Обама - Президент !
Модератор: Общи модератори
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
D3BEP написа:Къв скандал бре, приятелю, тука пак почвате да измествате темата към етническа нетолерантност и омраза, и то в собствената ни страна.
Лично аз мисля, че такъв тип теми по определение следва да бъдат модерирани.
Точно заради подобни изказвания страната ни има "партия" като ДПС.
Точно заради такива като теб в България, думата патриот или националист е синоним на "фашист", "нацист", "неонацист", "неофашист", "расист".
Точно заради такива като теб, циганите имат ток въпреки, че не плащат, а Българи просрочили сметките с 1 месец им се врътва бушона веднага и лихвите почват да текът...

Нали?
А като се заговори аджеба, нормално ли е, има ли някъде по света държава пуснала по националната си телевизия да РУЧИ език, зверстващ 500 години в страната ни, винаги се намират етнически толерантни високо интелигентни хора като теб кой то да кажат вие сте ФАШИСТИ...
Така че, да опитваш се да правиш отново скандал... бъди си етнически толерантен и не се бъркай в мнението на хората...
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Аз го очаквах,..и според мен е по добре малко да се обърне кораба.
А дали ще се получи ще видим.
Може би не ,както казвате хората с парите диктуват парада,но аз очаквам да е положително - смяната на републиканци с демократи при управлението.
А дали ще се получи ще видим.
Може би не ,както казвате хората с парите диктуват парада,но аз очаквам да е положително - смяната на републиканци с демократи при управлението.

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Честита им Барака, да си я отглеждат с кеф.
Превод в ефир: нищо ново под слънцето- просто това е американския вариант на Царя, хората им е писнало и той им казва каквото искат да чуят и те го избират. Само искам да видя какво ще стане в следващите няколко години.

Превод в ефир: нищо ново под слънцето- просто това е американския вариант на Царя, хората им е писнало и той им казва каквото искат да чуят и те го избират. Само искам да видя какво ще стане в следващите няколко години.

- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Както искате го разбирайте ма на мен ко ми турят негро или ромб за президент ще съм
меко казано. По яко щеше да е
е тогава щяха да са големи пичове пред света
Ще дойдат Китайците и ще видат как се яде Макдоналдс с бамбук, отворковци, заради тъпата им държава ми вдигнаха вноската по заема 

- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
- Гост
-
D3BEP написа:E айде сега, турците не са друга раса, още повече че голямата част от тея са просто българомохамедани.
Ама... точно това е целта. Расовата нотка .Затова е пробутан Обама.
Не стоят негри зад него, можете да бдете спокойни.
Дали черно или червено, дали с орел или сокол ,знамето па ке на римската империя.
Мустакатите църни потурести азиатци ако ги сложи една раса с европейците - можем само да ти свалим шапка...

- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Мустакатите църни потурести азиатци ако ги сложи една раса с европейците - можем само да ти свалим шапка...
Бате, не съм ги сложил аз... Господ е виновен.
И в учебника по география така ги пише.
http://www.signlanguage-bg.com/bg/speci ... bg/068.htm
Водим се с тях индоевропейска или европеидна раса.
Не знам дали ти харесва, но е така.
Без да говорим ,че имаме доста смесена кръв, че и език...
Но това е друга тема.
Много доволен от избора.
1. Аман от военни-куки-ветерани-пожарникари-политици. Не им е това работата. Камо ли ветерани от Виетнам, от онези превъртелите. Съжалявам за ужаса, който са преживели, но това не е причина да стават политици, камо ли президенти.
2. Обама е завършил право в Харвард. Слушах няколко пъти как говори, няма друг такъв оратор. Човекът говори сам, импровизира много, и въпреки че говори по сценарии, е отличен оратор.
3. Крайно време е черните да осъзнаят мястото си в американската икономика, а не да бъдат кучетата от крайния квартал, които да ги потупват по главата. Също е крайно време да престане дискримнацията към белите в САЩ. Абсолютно правилно го прочетохте, дискриминация към белите. Мисля че един чернокож вижда много по-добре от повечето заухави бели свини в централните щати етническите разлики и огромната пропаст в отношенията м/у хората в малките градове в САЩ, а те не са никак малко. Мисля че като престане да се говори за афроамериканците просто като електорат, нещата там могат да се пооправят.
1. Аман от военни-куки-ветерани-пожарникари-политици. Не им е това работата. Камо ли ветерани от Виетнам, от онези превъртелите. Съжалявам за ужаса, който са преживели, но това не е причина да стават политици, камо ли президенти.
2. Обама е завършил право в Харвард. Слушах няколко пъти как говори, няма друг такъв оратор. Човекът говори сам, импровизира много, и въпреки че говори по сценарии, е отличен оратор.
3. Крайно време е черните да осъзнаят мястото си в американската икономика, а не да бъдат кучетата от крайния квартал, които да ги потупват по главата. Също е крайно време да престане дискримнацията към белите в САЩ. Абсолютно правилно го прочетохте, дискриминация към белите. Мисля че един чернокож вижда много по-добре от повечето заухави бели свини в централните щати етническите разлики и огромната пропаст в отношенията м/у хората в малките градове в САЩ, а те не са никак малко. Мисля че като престане да се говори за афроамериканците просто като електорат, нещата там могат да се пооправят.
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
ja написа:Аз гледах речите и на двамата и ми направи впечатление че се поздравиха и изявиха желание да работят заедно, но това едно на ръка... другото което е че ме накара да си помечтая някой ден да видя и в България политик да говори така, без да запъва и да срича от някое листче...
Ами имаше.... Петър Стоянов... но го смениха с агент Гоце

Станал президент
Е, и???
Я, да пуснем тема и кой е станал президент на Занзибар. Ама голяма. Занзибарофоните да изкарат родословното и дървото на което е израсъл, от кое племе е и с какъв вазелин да се подмажем и към коя посока да се надупим
. Да му е удобно на президента.
Бал съм ги у сбирщината

Е, и???
Я, да пуснем тема и кой е станал президент на Занзибар. Ама голяма. Занзибарофоните да изкарат родословното и дървото на което е израсъл, от кое племе е и с какъв вазелин да се подмажем и към коя посока да се надупим

Бал съм ги у сбирщината

"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
- Mishel_Vaian
- ИС-пушил ентусиаст
-
- Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
- Мечтае да кара: Ферари ф 40
- Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация
Най-накрая нецензуриран хип-хоп по медиите и всички май хомис рапъри аут ъф джейл 

My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...