Обама - Президент !

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 05 Ное 2008, 11:56

D3BEP написа:Къв скандал бре, приятелю, тука пак почвате да измествате темата към етническа нетолерантност и омраза, и то в собствената ни страна.
Лично аз мисля, че такъв тип теми по определение следва да бъдат модерирани.

Точно заради подобни изказвания страната ни има "партия" като ДПС.
Точно заради такива като теб в България, думата патриот или националист е синоним на "фашист", "нацист", "неонацист", "неофашист", "расист".
Точно заради такива като теб, циганите имат ток въпреки, че не плащат, а Българи просрочили сметките с 1 месец им се врътва бушона веднага и лихвите почват да текът... ;)
Нали?
А като се заговори аджеба, нормално ли е, има ли някъде по света държава пуснала по националната си телевизия да РУЧИ език, зверстващ 500 години в страната ни, винаги се намират етнически толерантни високо интелигентни хора като теб кой то да кажат вие сте ФАШИСТИ...

Така че, да опитваш се да правиш отново скандал... бъди си етнически толерантен и не се бъркай в мнението на хората...

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 05 Ное 2008, 11:57

Аз го очаквах,..и според мен е по добре малко да се обърне кораба.
А дали ще се получи ще видим.
Може би не ,както казвате хората с парите диктуват парада,но аз очаквам да е положително - смяната на републиканци с демократи при управлението.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 05 Ное 2008, 12:01

Честита им Барака, да си я отглеждат с кеф. :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Превод в ефир: нищо ново под слънцето- просто това е американския вариант на Царя, хората им е писнало и той им казва каквото искат да чуят и те го избират. Само искам да видя какво ще стане в следващите няколко години. :confused: :confused: :confused:
Изображение

Старши скрапер
Аватар
Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
Детайли за колата: Powered by M43b19

Мнение от Lenco » 05 Ное 2008, 12:15

Както искате го разбирайте ма на мен ко ми турят негро или ромб за президент ще съм :comp: меко казано. По яко щеше да е :gay: е тогава щяха да са големи пичове пред света :mhihi: Ще дойдат Китайците и ще видат как се яде Макдоналдс с бамбук, отворковци, заради тъпата им държава ми вдигнаха вноската по заема :banghead:
Изображение

Е46нтусиаст
Е46нтусиаст
Аватар
Кара: M3 E46
Мечтае да кара: M3 E46
Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox

Мнение от Runnaway » 05 Ное 2008, 12:54

Тая година верно е на тъмнокожите .. Еми, шанс, какво да се прави

Да им е честит!
"Съборът" >>> ЦЪК!
"Поредният работен ден" - до Част 7 >>> ЦЪК!
"Разходката" >>> ЦЪК!

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 05 Ное 2008, 13:12

D3BEP написа:E айде сега, турците не са друга раса, още повече че голямата част от тея са просто българомохамедани.

Ама... точно това е целта. Расовата нотка .Затова е пробутан Обама.
Не стоят негри зад него, можете да бдете спокойни.
Дали черно или червено, дали с орел или сокол ,знамето па ке на римската империя.

Мустакатите църни потурести азиатци ако ги сложи една раса с европейците - можем само да ти свалим шапка... ;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 05 Ное 2008, 13:40

Мустакатите църни потурести азиатци ако ги сложи една раса с европейците - можем само да ти свалим шапка...

Бате, не съм ги сложил аз... Господ е виновен.
И в учебника по география така ги пише.
http://www.signlanguage-bg.com/bg/speci ... bg/068.htm
Водим се с тях индоевропейска или европеидна раса.

Не знам дали ти харесва, но е така.
Без да говорим ,че имаме доста смесена кръв, че и език...
Но това е друга тема.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 05 Ное 2008, 13:41

Много доволен от избора.
1. Аман от военни-куки-ветерани-пожарникари-политици. Не им е това работата. Камо ли ветерани от Виетнам, от онези превъртелите. Съжалявам за ужаса, който са преживели, но това не е причина да стават политици, камо ли президенти.

2. Обама е завършил право в Харвард. Слушах няколко пъти как говори, няма друг такъв оратор. Човекът говори сам, импровизира много, и въпреки че говори по сценарии, е отличен оратор.

3. Крайно време е черните да осъзнаят мястото си в американската икономика, а не да бъдат кучетата от крайния квартал, които да ги потупват по главата. Също е крайно време да престане дискримнацията към белите в САЩ. Абсолютно правилно го прочетохте, дискриминация към белите. Мисля че един чернокож вижда много по-добре от повечето заухави бели свини в централните щати етническите разлики и огромната пропаст в отношенията м/у хората в малките градове в САЩ, а те не са никак малко. Мисля че като престане да се говори за афроамериканците просто като електорат, нещата там могат да се пооправят.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 05 Ное 2008, 14:04

Аз гледах речите и на двамата и ми направи впечатление че се поздравиха и изявиха желание да работят заедно, но това едно на ръка... другото което е че ме накара да си помечтая някой ден да видя и в България политик да говори така, без да запъва и да срича от някое листче...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 05 Ное 2008, 14:06

ja написа:Аз гледах речите и на двамата и ми направи впечатление че се поздравиха и изявиха желание да работят заедно, но това едно на ръка... другото което е че ме накара да си помечтая някой ден да видя и в България политик да говори така, без да запъва и да срича от някое листче...

Ами имаше.... Петър Стоянов... но го смениха с агент Гоце ;)

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 05 Ное 2008, 18:23

От как започна тая кампания,то си беше ясно,че той ще е президента.

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 05 Ное 2008, 18:47

Станал президент ;)
Е, и???
Я, да пуснем тема и кой е станал президент на Занзибар. Ама голяма. Занзибарофоните да изкарат родословното и дървото на което е израсъл, от кое племе е и с какъв вазелин да се подмажем и към коя посока да се надупим :twisted:. Да му е удобно на президента.

Бал съм ги у сбирщината :twisted:
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i Turbo
Мечтае да кара: BMW F10 M5

Мнение от ///Ivan » 05 Ное 2008, 18:53

Dimo написа:ами да им е честит
Изображение

ИС-пушил ентусиаст
Аватар
Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
Мечтае да кара: Ферари ф 40
Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация

Мнение от Mishel_Vaian » 05 Ное 2008, 19:18

Най-накрая нецензуриран хип-хоп по медиите и всички май хомис рапъри аут ъф джейл :mhihi:
My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишу » 05 Ное 2008, 19:21

у белия дом черен президент и кодолизка и то стана всеки черен ще притежава 1 бял :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата