Обама - Президент !

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW M5

Мнение от Acceleration » 05 Ное 2008, 10:23

мразя американците за тва ако ще и маймуна да изберат за президент не ме интересува това племе

младши ентусиаст
Аватар
Кара: бас Барабас

Мнение от Яро » 05 Ное 2008, 10:25

Ми да им е честит. А и по-тъп от Буш едва ли може да е :mhihi:
D3BEP написа:Отделно не световна, но американска финансова криза, която лично аз наблюдавам отдавна и моето мнение е че е спекулативна. И не само моето, вече започнаха делата.
Америка не е държавата на републиканската и демократическата партия! Тя е държавата на собствениците на федералният резерв!

Аз не я наблюдавам толкова сериозно, отделно не съм икономист, но понякога се замислям над нещата. Интересни работи се случват колеги: Кризата в Америка голяма, долара се вдига, петола пада /или обратното долара пада, петрола се вдига/ ..... Нелогични на пръв поглед неща според мен. И аз мисля, че янките сами си я направиха тая криза да си оправят икономиката и да си "разхвърлят" за пореден път вересиите по света.
Всеки шут в задника - крачка напред!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 05 Ное 2008, 10:47

И аз не я анализирам, по скоро следях едни пари там, та чета какво се сучва...
По скоро нещата са даже по - прости.
За фалита на една американска банка съдят друга банка. Всеизвестна.
За фалита на европейските банки и за опита за фалит на уникредит вината е в координираното преоценяване на активите им от няколко американски банки. За съжаление там не могат да съдят, защото макар че деянието е злонамерено и тръстово, антитръстовото законодателство не важи.

И така. Това е друга тема. Но пък ако американското средно ниво на интелигентност беше малк опо - високо, щеха да им се отворят очите.
Макар че пр исъздалата се ситуация аз не виждам какво толкова могат да постигнат по мирен път. Изборите са манипулирани, държавната власт е узурпирана в частни ръце, все повече доминират частни военни компании.
Държат един фалшив висок стандарт, както отдавна говорехме, чиято цел е обществото да си мълчи, докато правят мизерии.
И ше го държат, докато не станат недосегаеми.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 05 Ное 2008, 11:06

ентусиаст
Аватар
Кара: е21

Мнение от magareto_yori » 05 Ное 2008, 11:18

то не е за чудене колега.Евреите диктуват кво става в САЩ (и не само там)от доста време насам ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 94' 525тдс
Мечтае да кара: совалка

Мнение от AceMF » 05 Ное 2008, 11:21

Дето викаше още отдавна един цветово асоцируем с Обама рапър - "...Same old shit dawg just a different day..."

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 05 Ное 2008, 11:21

то не е за чудене колега.Евреите диктуват кво става в САЩ (и не само там)от доста време насам

Едва ли Петър се чуди :)
Но че е чудо това, за което се говори във статията, всички сме единодушни. По - точно от това не може да се каже.

Та се чудя, извинявайте че пак пиша, ама чудя се дали това не е отговорът на първия ми въпрос.
Зер, чудото граничи със Сирия...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 94' 525тдс
Мечтае да кара: совалка

Мнение от AceMF » 05 Ное 2008, 11:34

По-логично е освен това. Иран е доста голяма хапка, "нюкилър кейпабилитис" все пак.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 323i Touring
Мечтае да кара: някакво М

Мнение от Binev_OuT » 05 Ное 2008, 11:40

Малко по малко другите раси започват да ни изметсват.
Вижте какво става в момента.
Ние плащаме данъци на циганите
Обявиха Китай за най-добрия организатор на олимпиадата,и тя и без това си е важен фактор за всички големи страни в света.
Дори и Ф1 големите клечки са на страната на черните и ги облагодетелстват на всяка цена.
На олимпиадата най-големите рекорди(освен на плуване)направиха пак черните.
Арабите започват и те да дават глас и да се чуват от тук от там.
И сега пък президент на най-влиателната и най-силната държава в света стана пак цветнокож.
Това малко ме притеснява,като гледам с каква скорост се развиват цветнокожите,да не скоро аз да стана циганин в собствената си държава.
А и мисля,че Америка можеби още не е готова за цветнокож президент,както каза 50 Cent - "Ще го убият!"
Изображение

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 05 Ное 2008, 11:41

TUZara` написа:Нищо,че е черен.До скоро третираха и продължават да ги третират афроамериканците или накратко казано негрите,както ние в българия циганите.Представяте ли си бай Сали президент на БГ ...

А защо си мислиш, че тук не е така. САЩ е президентска държава и се управлява в случая от цветнокож президент. България е парламентарна държава и се управлява от парламент. Я сега се сети колко от депутатите и министрите ни гордо се зоват със звучните български имена Али, Мехмед, Емел..... за мен нещата са аналогични :confused:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 05 Ное 2008, 11:42

X-citer написа:
TUZara` написа:Нищо,че е черен.До скоро третираха и продължават да ги третират афроамериканците или накратко казано негрите,както ние в българия циганите.Представяте ли си бай Сали президент на БГ ...

А защо си мислиш, че тук не е така. САЩ е президентска държава и се управлява в случая от цветнокож президент. България е парламентарна държава и се управлява от парламент. Я сега се сети колко от депутатите и министрите ни гордо се зоват със звучните български имена Али, Мехмед, Емел..... за мен нещата са аналогични :confused:

Даже по-лоши... Там си има и сенат който предимно от бели... АМЕРИКАНЦИ!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 05 Ное 2008, 11:44

E айде сега, турците не са друга раса, още повече че голямата част от тея са просто българомохамедани.

Ама... точно това е целта. Расовата нотка .Затова е пробутан Обама.
Не стоят негри зад него, можете да бдете спокойни.
Дали черно или червено, дали с орел или сокол ,знамето па ке на римската империя.

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 05 Ное 2008, 11:46

Пак се опитваш да заплетеш скандал... ;)
не става въпрос за раси в изказването на ЕКСАЙТЪР, а за народност... те може да са българо мохамедани, но се определят като турци...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 05 Ное 2008, 11:48

Къв скандал бре, приятелю, тука пак почвате да измествате темата към етническа нетолерантност и омраза, и то в собствената ни страна.
Лично аз мисля, че такъв тип теми по определение следва да бъдат модерирани.
Добронамерената ми забележка, викаш, е скандал.... Ок.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 05 Ное 2008, 11:56

айде пак етническа тема....
Последна промяна cod-cdbp на 05 Ное 2008, 12:00, променена общо 1 път
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата