Обама - Президент !
Модератор: Общи модератори
Обама - Президент !
Ставам тази сутрин, сипвам си кафе (черно кафе), пускам ТВ-то и какво да видя - Америка пишат история
Да им е честит 1-вия черен президент, и дано е успешен
Явно това е годината на нескафето...

Да им е честит 1-вия черен президент, и дано е успешен

Явно това е годината на нескафето...
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
Нека им е честит новия президент и не се провали както навремето черния кмет на Ню Йорк!
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- kOnPuBkA
- daytona violett
-
- Кара: e36+24
И зелен да беше Барак, американците скоро републиканец няма да искат и да чуят да ги управлява. След всичките мизерии на Буш, всяка алтернатива на републиканците е добре дошла за тях.
Щом чак отчитат цитирам "феноменална" избирателна активност сигурно до не знам къде им е дошло...
Та да им е честит новият президент и дано да е по-успешен от стария, защото каквото и да си говорим за тоя народ, косвено (или не чак толкова) светът зависи от начина на управление на тази държава
Щом чак отчитат цитирам "феноменална" избирателна активност сигурно до не знам къде им е дошло...
Та да им е честит новият президент и дано да е по-успешен от стария, защото каквото и да си говорим за тоя народ, косвено (или не чак толкова) светът зависи от начина на управление на тази държава

HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!

IMPOSSIBLE IS NOTHING !

IMPOSSIBLE IS NOTHING !
- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
дано само да стабилизира политиката на фед резерв, че тая криза дето люлее света.....
иначе предишния каубой големи поразии натвори! дано тоя да е с акъла си, че иначе лошо за цял свят!
иначе предишния каубой големи поразии натвори! дано тоя да е с акъла си, че иначе лошо за цял свят!
- vanioboy
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW Z4 2.5 & E39 525
- Мечтае да кара: ///M6
- magareto_yori
- ентусиаст
-
- Кара: е21
честит да им е
искрено се надявам да се оправят нещатата при Американосите,лошото е че и там както на всякъде по света политиката се диктува от тея с парите а президента е просто една пионка.

- ITK
- младши ентусиаст
-
- Кара: да го карат
Тоя Обама ли е, къв е, е продукт на кризата, а не решение за нея.........., защото в началото на септември Маккейн водеше, но сривът във финансите му наля вода в мелницата на тоя със странния акцент..... а да видим как ще изпълнява предизборните си обещания в тия условия....
Но всеки народ си заслужава управниците....явно не само ние избираме царе и прочие популисти
Но всеки народ си заслужава управниците....явно не само ние избираме царе и прочие популисти
F**k them all!
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
преди много години ,когато излезе терминатор1 се смеехме и пускахме вицове за бате арни,че ше стане президент....!! той зе че стана,ма на калифорния,което си е една малка държава! само австрийското гражданство му попречи да не стане кандидат и за цялата америка.
сега друг фрапиращ прецедент - афроамериканец стана на страната,което преди 15г ако некой го беше казал-такъв смех щеше да падне ,че....!!!
аз харесвам обама повече,защото е по-отворен за новото и по-либерален ,а отделно смята да работи по-открито и взаимопомагащо се с европейският съюз-т.е. с нас!! нека да е по-добрият президент ,щото тая страна е голема и дори и сега в криза ще влияе още дълги години върху живота на хората на земята....!!
сега друг фрапиращ прецедент - афроамериканец стана на страната,което преди 15г ако некой го беше казал-такъв смех щеше да падне ,че....!!!
аз харесвам обама повече,защото е по-отворен за новото и по-либерален ,а отделно смята да работи по-открито и взаимопомагащо се с европейският съюз-т.е. с нас!! нека да е по-добрият президент ,щото тая страна е голема и дори и сега в криза ще влияе още дълги години върху живота на хората на земята....!!
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Нема нищо фрапиращо, другари, в ССС, опа, пардон, САЩ, никога не е имало случаен човек за президент.
Още повече видели ли сте там влиятелен негър? Майкъл Джексън, който направи всичко възможно по въпроса, го обърнаха на посмешище. Най - известните им негри са комици или рапъри.
Тоз човек вероятно е вързан някъде някак. Вероятно е нечии човек. И ще слушка и ще има правилен подход.
Честно казано за мен - е не веднъж съм го казвал - ситуацията ми беше ясна. Обама беше издигнат, за да стане президент. Републиканската партия се осра. Първо, фалшифицира предните избори. Бутна блокове. Направи 1000 войни за да може олигарсите да пуснат петролна канализация....
Отделно не световна, но американска финансова криза, която лично аз наблюдавам отдавна и моето мнение е че е спекулативна. И не само моето, вече започнаха делата.
Америка не е държавата на републиканската и демократическата партия! Тя е държавата на собствениците на федералният резерв!
И изведнъж от калта изскача един чавек от народа! Черен при тва. Усмихнат, говори чудесно и не знае за какво говори. 2/3 от ефирното време веднага му се дава, щото е безплатно по принцип и е запазено за хора от народа - в Америка е така. Идеален кандидат за демократическата партия! Като по картинка!
И така, пичове. Да им е честит на Америка новият президент, но за мен това е случка, не новина. Що се отнася до новия курс, бих искал на новия президент да задам само един въпрос:
- Иран или Сирия?
Още повече видели ли сте там влиятелен негър? Майкъл Джексън, който направи всичко възможно по въпроса, го обърнаха на посмешище. Най - известните им негри са комици или рапъри.
Тоз човек вероятно е вързан някъде някак. Вероятно е нечии човек. И ще слушка и ще има правилен подход.
Честно казано за мен - е не веднъж съм го казвал - ситуацията ми беше ясна. Обама беше издигнат, за да стане президент. Републиканската партия се осра. Първо, фалшифицира предните избори. Бутна блокове. Направи 1000 войни за да може олигарсите да пуснат петролна канализация....
Отделно не световна, но американска финансова криза, която лично аз наблюдавам отдавна и моето мнение е че е спекулативна. И не само моето, вече започнаха делата.
Америка не е държавата на републиканската и демократическата партия! Тя е държавата на собствениците на федералният резерв!
И изведнъж от калта изскача един чавек от народа! Черен при тва. Усмихнат, говори чудесно и не знае за какво говори. 2/3 от ефирното време веднага му се дава, щото е безплатно по принцип и е запазено за хора от народа - в Америка е така. Идеален кандидат за демократическата партия! Като по картинка!
И така, пичове. Да им е честит на Америка новият президент, но за мен това е случка, не новина. Що се отнася до новия курс, бих искал на новия президент да задам само един въпрос:
- Иран или Сирия?
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
- magareto_yori
- ентусиаст
-
- Кара: е21
- Totogada
- младши ентусиаст