Риболов
Модератори: mitaka7, Общи модератори
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Риболов
Тъй като феновете на бмв сме много,нека видим колко от тях са и фенове на риболова
. Та имам предложение ,да си направим една неделна риболовка и на по-бира! Та ако има желаещи да пишат 

- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Желание има,но риба май напоследък няма.... !:mhihi:
Споделете къде сте имали на скоро успешен улов(снимки),че аз къпя червея от няколко мес. и само дребосък...!?

Споделете къде сте имали на скоро успешен улов(снимки),че аз къпя червея от няколко мес. и само дребосък...!?

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
И аз съм на линия, преди почти половин година и билета го изкарах и само 1 ходих до ся, така че трябва поне още няколко пъти тая година 

Tux0 Ca !

- ///milko way
- ентусиаст
-
- Кара: не кара пил-ама пий карал
ако има навити за Гърция-(кат риба-кат вода)......пък и си имаме захранено място в Александрополис на кея
180км е от Свиленград - само магистрала
хващат се все екзотични риби,които ги продават в Метро-Зарган,Лаврак,Кефаля.....а бе дет вика тати ''доволни шъ останите''
-мога да метна и някоя снимка на улова,но утре,ако не заключат темата
иначе по нашите водоеми рибата отдавна се е превърнала в митове и легенди и все повече курбанджии си носят скарите,но не и въдици,което е напълно разбираемо
180км е от Свиленград - само магистрала
хващат се все екзотични риби,които ги продават в Метро-Зарган,Лаврак,Кефаля.....а бе дет вика тати ''доволни шъ останите''
-мога да метна и някоя снимка на улова,но утре,ако не заключат темата
иначе по нашите водоеми рибата отдавна се е превърнала в митове и легенди и все повече курбанджии си носят скарите,но не и въдици,което е напълно разбираемо

Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
аре аре..както и да е-пишете ме в списъка-знаете че много обичам бяло море! Алекс написа:bmwfena написа:да ве..и мене ме канеше и накрая ниц....
ниц щото кой да ти вдигне телефона![]()
както казах искат се сериозни такъми и сериозни хора

- ///milko way
- ентусиаст
-
- Кара: не кара пил-ама пий карал
явно Фена вече го е обзела носталгия по Беломорието
а тва
аре стягайте дюзените

а тва

аре стягайте дюзените

Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
- dizle
- Дружба Дринк Тийм
-
- Кара: Само на БИРА !
разберете се само кога... аз ще очаквам телефонно обаждане от Спудеро след като се изясни датата и мястото
П.С. ОгънЙе... Следвай Ма !!!

П.С. ОгънЙе... Следвай Ма !!!

Слабите се стремят към порядъка, силните владеят xаоса!

аз съм голям фен на риболова, даже такава тема съм пускал преди няколко години, но никой не се върза.
Таа...
Сега ходя предимно на р.Искър (Роман), но е още топло. Чакам да се развали времето. Другият момент е на Струма (Невестино, Пастух, Монцата, Симитли).
Всичко това е речен риболов, по който си падам аз. Ако кажете може и за шаранчо някъде... все още се лови, но си трябва поне за една вечер преспиване. Т.е. говрим за платено, защото нощем има забрана.
Таа... идеята ми е ако ходите някъде, 1-2 дена преди това едно ЛС
Таа...
Сега ходя предимно на р.Искър (Роман), но е още топло. Чакам да се развали времето. Другият момент е на Струма (Невестино, Пастух, Монцата, Симитли).
Всичко това е речен риболов, по който си падам аз. Ако кажете може и за шаранчо някъде... все още се лови, но си трябва поне за една вечер преспиване. Т.е. говрим за платено, защото нощем има забрана.
Таа... идеята ми е ако ходите някъде, 1-2 дена преди това едно ЛС
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2