Обратите в живота част1

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Обратите в живота част1

Мнение от RSxRacer » 04 Ное 2008, 20:23

Беше поредния му съботен скучен ден на работа в автокъщата.Стоеше си в караваната и си мислеше колко много му липсва.Въпреки,че не беше привърженик на връзките от разстояние той си я обичаше толкова много,че понякога го плашеха нещата които бе готов да направи за нея.Мислейки за красивите моменти в тяхната връзка не усети кога беше набрал номера на шефа си за да го извести че ще бачка до обяд и после заминава за варна при нея.Заради задочното и обучение тя бе там десетина дена които му се струваха цяла вечност.Изчака да стане 12 и 30 и оглеждайки колите на паркинга видя старото си мондео да стои тъжно и самотно.Жал му беше за нея,беше първата му кола купена със собствени пари,с нея беше срещнал любовта на живота си.Не искаше да я продава,но перспективите за прясно дипломиран инжинер в родния му град Русе и нуждата от пари го караха да се раздели с нея.Доближавайки се към нея спомените за красивите моменти когато бяха 3-та заедно го накараха да се усмихне.Реши че ако отиде с нея приятелката му също ще се зарадва.Набързо отключи вратата и се метна на седалката,подгря 2 пъти и 4 цилиндровото td заработи щастливо.Една бърза ревизия на гумите,автомивка и пълнене на резервоара и бе готов за път.Мина през магазина за играчки и взе най-огромния плюшен мечок който едва побра на предната седалка в иначе широкия форд.Сложи колана на сладкия жълт спътник и тръгна.По пътя за изхода на града взе един букет от 33 червени пози и пое към Варна.Не усещаше как се движи,мислеше си само за нея и срещата им под фона на силната музика идваща от 2те 12ки kларион в багажника на комбито.Неусетно пътя мина,качи се на магистралата и закова на 150.За 2 часа каране той стигна Варна и след като отби и спря набра телефонът и с нетърпение.Чу няколко сигнала,а после и мекия и глас.Разбра къде е,но не и каза че е наблизо.Отиде до въпросното заведение и след като видя че я няма отново звънна.Тя му вдигна и в момента в който той и каза къде е връзката прекъсна.Опита отнов, но телефона беше изключен.Реши да почака известно време докато си зареди телефона мислейки че батерията и е свършила.Започна да обикаля морската столица надявайки се да я види.Часовете летяха а докато скиташе той осъзна как се чувстват бездомните псета.Изведнъж нещо спря мислите му.Телефонът започна да звъни.Беше смс.Гласеше че номерът който е търсил може да бъде избран.Отново започна да звъни,но отсреща нямаше никoй.Покучи 2ри смс в които тя настояваше той да спре да звъни и че не може да бъде с него.В пристъп на ярост измъкна мечока и розите от колата и ги остави до най-близкия контейнер.Всичко се обърна наобратно с неговия живот.Запали гумите на нафтовата печка и тръгна към Русе.Караше като побъркан,но не го интересуваше скороста и дали ще се прибере.Плачейки като малко дете се питаше толкова ли е грешен пред бога,че това му се случва.Мислеше си само за тъжния поглед на мечока,защо тя постъпи така с него,дали имаше вече друг в живота и и дали заради всичкото време не заслужаваше поне да разбере истината.Отговорите така и не ги получи и до ден днешен.

p.p Искам да благодаря на кака ви Illusion,че в този гаден момент ме подкрепи и ми помогна да преодолея всичко като погледна нещата от другата страна без да извърша някоя глупост.Благодаря ти мацко
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 04 Ное 2008, 21:00

ех.. отговора е че не е била тази за тебе. по-добре сега от колкото да го разбереш след 10 години и 3 деца примерно. предефинира ти понятието "задънена улица".

а цветята е трябвало да подариш на единствената жена която те обича безкористно и това е майка ти.

а мечока е трябвало да си го вземеш обратно да ти прави компания и да го подариш на илюжъна щом ти е подала ръка във такъв момент.

заучени положения. от това само става по-дебела кожата.
алекс
трабант 601с
разни други возила

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 04 Ное 2008, 21:42

Колега, това е една наглед обикновенна история, но си я разказал по невероятен начин, просто човек не може да отдели поглед докато не я прочете и накрая се оказва, че се е зачел уж за малко, пък то минали 20-30 минути. Наистина ти си един от малкото, които могат добре да разкажат една случка. Както нееднократно съм ти казвал, не се отказвай от писането, причини бол.

RESPECT

by t060
Изображение
От тогава русото не е на мода.

ентусиаст
Аватар
Кара: **** ми янко
Мечтае да кара: CL65 AMG

Мнение от LizarD » 04 Ное 2008, 21:48

Един ден, и ние, момчетата с големите сърца ще бъдем щастливи. Обещавам ти, защото съм сигурен в това. По истинско нещо от мъжката сълза няма.
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от AVOGARDO » 04 Ное 2008, 23:23

Всеки си минава по реда.....да бъде разочарован и да види реалността по особенно гаден начин.......,но според мен колкото по-рано ,толкова по-добре.
Историиката предполагам се е случвала на много от нас (вкл. и мен),но си я разказал по-особенно добър начин :yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше E36 320 Coupe

Re: Обратите в живота част1

Мнение от Totogada » 05 Ное 2008, 12:13

RSxRacer написа:Плачейки като малко дете се питаше толкова ли е грешен пред бога,че това му се случва.Мислеше си само за тъжния поглед на мечока,защо тя постъпи така с него,дали имаше вече друг в живота и и дали заради всичкото време не заслужаваше поне да разбере истината.Отговорите така и не ги получи и до ден днешен.

Същата работа.. :roll: до болка позната.... :(

Колега разбра ли истината? :roll:
Изображение
R.I.P. Champion 1968 – 2007 Colin McRae

ентусиаст
Аватар
Кара: само черни класики!!!

Re: Обратите в живота част1

Мнение от Pitbull_Germany » 05 Ное 2008, 15:36

Totogada написа:
RSxRacer написа:Плачейки като малко дете се питаше толкова ли е грешен пред бога,че това му се случва.Мислеше си само за тъжния поглед на мечока,защо тя постъпи така с него,дали имаше вече друг в живота и и дали заради всичкото време не заслужаваше поне да разбере истината.Отговорите така и не ги получи и до ден днешен.

Колега разбра ли истината? :roll:

Тя истината, колега, си е ясна. Иначе има една приказка, която намирам за много вярна, а по-точно, че един мъж не става истински мъж, докато не преживее едно огромно разочарование, една огромна болка от любов. На, колегата, написал темата, ще кажа единствено и само - добре дошъл в клуба. А иначе живота продължава...
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: e28 turbo

Мнение от Ma7e4k0 » 05 Ное 2008, 16:35

Преди 1 седмица и аз бях така....може би грешката ти е била че си и обръщал прекалено много внимание, незнам ваша си работа.. но при мен аз постоянно и ходех по гъза и накрая един голям месест за мен....целта е да мачкаш жената, колкото по я мачкаш толкова повече ще те обича. На мен не ми е приятно да ги мачкам но с жените е така... :(
BMW e30 320i Powered by LowBudgetPerformance™ & 88' BMW E30 330i Turbo & BMW e36 m40b16

Е46нтусиаст
Е46нтусиаст
Аватар
Кара: M3 E46
Мечтае да кара: M3 E46
Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox

Мнение от Runnaway » 05 Ное 2008, 16:40

Ma7e4k0 написа:Преди 1 седмица и аз бях така....може би грешката ти е била че си и обръщал прекалено много внимание, незнам ваша си работа.. но при мен аз постоянно и ходех по гъза и накрая един голям месест за мен....целта е да мачкаш жената, колкото по я мачкаш толкова повече ще те обича. На мен не ми е приятно да ги мачкам но с жените е така... :(

Не си съвсем прав. Аз лично се държа с всички жени супер уважително и съм страдал само от първата .. :confused:
"Съборът" >>> ЦЪК!
"Поредният работен ден" - до Част 7 >>> ЦЪК!
"Разходката" >>> ЦЪК!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от savski » 05 Ное 2008, 17:53

Интересно е как една жена от любяща, скромна, почтена може да се превърне в чудовище. Ставал съм свидетел на няколко метаморфози на мои бивши гаджета. Последната беше когато бившата ми приятелка се "влюби" в мой адаш докато аз работех по цял ден да й изкарам пари за лятната ни почивка. Разбрах го като се прибрахме от почивката и след два дни заминахме с роителите ми! Пред тях ми направи сцена и ми каза, че иска да я оставя на мира!
Излишно е да ви казвам колко много бяха смесените чувства на гняв, срам, безсилие и болка.
Но това поне ми помогна. Отвратих се от момичето, с което до преди седмици сме си правили планова за напред в бъдещето.
Както се казва - всяко зло за добро. Сега срещнах момиче, с което определено имаме повече общи неща, интереси, цели и мечти.
Съжалявам за това, което е станало, RSxRacer! Но съм убеден, че скоро ще срещнеш някое по-добро момиче и ще си благодарен до известна степен, че е станало така, защото иначе си щял да нямаш възможност да си с момичето до теб! Успех!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34-столичанка в повече

Мнение от Манчев73 » 05 Ное 2008, 18:46

ужассссс!!! но тва е нормално за жените,дреме ми имам си чудесна баварска ма6ина която да ме уте6и,което не важи за колегата с Форда,сорри брат

младши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре...JUST E30

Мнение от Александър Георгиев » 05 Ное 2008, 19:20

Понякога се случват и тия работи :confused:
смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре...JUST E30

Явор написа:толко ли е трудно да се отвори българското и после немското мобиле....тук във форума освен скрап и такива купени миналата година за 500 и след това с хвърлено м50 с лопатата в коша,бракувано или с каспичански номера през 9 договора,едва ли ще попадне за тея пари :winky: иначе успех :yes:

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Мнение от RSxRacer » 05 Ное 2008, 19:38

Манчев73 написа:ужассссс!!! но тва е нормално за жените,дреме ми имам си чудесна баварска ма6ина която да ме уте6и,което не важи за колегата с Форда,сорри брат

Незнам как реши точно,че аз пък си нямам баварска машина ама карай.Ще приема мнението ти с позитивност
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320d 136
Мечтае да кара: e30 m3

....

Мнение от shengi » 05 Ное 2008, 19:54

Бате колкото и прекрасно да е написана историята не ми беше особенно приятно да я чета.Знам какво е да стане по тоя начин то и аз така като теб преди време с бимата .... сега само тя ми остана :) Силно момче си ще се оправиш:)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 05 Ное 2008, 20:34

Десетина дена ....и чао . То и ние мъжете сме си виновни .....но съм съгласен ,че жените обичат "твърдо" :mhihi: отношение . Факт.

Следваща

Назад към Страхотни истории