Dunlop WinterSport 3D
Модератор: Технически модератори
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- SummonedToDIe
- старши ентусиаст
-
Dunlop WinterSport 3D
Някой има ли впечатление от тази гума...карал ли е с тях? Как се държат на сухо,мокро...? Доста тестове изчетох и май към нея се ориентирам (поне според АДАК се представят много добре в повечето дисциплини). Размерът 195/65/15 91Т.
Някой ползва ли отсъпка от БГ, да спестя някой лев
, че мойте очаквания за една фирма с 30% намаление се пре@)&баха
П.С. Модератори, чакам конкретни мнения за тези гуми, затова моля не заключвайте темата
Някой ползва ли отсъпка от БГ, да спестя някой лев

П.С. Модератори, чакам конкретни мнения за тези гуми, затова моля не заключвайте темата

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
аз имам преки впечетления от М3 модела, адски добра гума е. на мокро и в сняг е истински копач, не е шумна на сухо, спира си добре...
в момента си търся такива 225-ци /16"

- Georgieff
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 325i N53
Заръчал съм вече 225/55/16 за моята точно такива.
Колегата V-max ги доставя с отстъпка на място.
Иначе в barzgumve.com ги има и в avtogumi.bg.
Не съм пазарувал от никой от двата портала.
А понеже доста се порових из нета и доста телефони навъртях, смея да кажа, че цените на гумите в БГ са минимум 10% над цените в европа, като горен таван няма.
Имаше и уникални оферти от уж реномирани доставчици, по-добре да не им казвам имената.
Съвета ми е преди да поръчаш да провериш всички доставчици за цена, срок, ДОТ и цена за монтаж.
Колегата V-max ги доставя с отстъпка на място.
Иначе в barzgumve.com ги има и в avtogumi.bg.
Не съм пазарувал от никой от двата портала.
А понеже доста се порових из нета и доста телефони навъртях, смея да кажа, че цените на гумите в БГ са минимум 10% над цените в европа, като горен таван няма.
Имаше и уникални оферти от уж реномирани доставчици, по-добре да не им казвам имената.
Съвета ми е преди да поръчаш да провериш всички доставчици за цена, срок, ДОТ и цена за монтаж.
Georgieff написа:А понеже доста се порових из нета и доста телефони навъртях, смея да кажа, че цените на гумите в БГ са минимум 10% над цените в европа, като горен таван няма.
+1

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Stanchev написа:аз имам преки впечетления от М3 модела, адски добра гума е. на мокро и в сняг е истински копач, не е шумна на сухо, спира си добре...
Мен пък колко бутане ме бутаха след Нова година в големия сняг... Иначе за спиране, завиване и шум те подкрепям... ама не забелязах да са копачки

- Timeto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 M52B20
Поръчай ги от www.barzgumve.com. М3 модела го поръчах на цена 130 лв. , а тук с отстъпка ми искаха 150 лв.
П.С. Утре ги чакам да пристигнат. Вече са в София според куриера.
- The Shadow
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36 M52B20 96 coupe
Timeto написа:Поръчай ги от www.barzgumve.com. М3 модела го поръчах на цена 130 лв. , а тук с отстъпка ми искаха 150 лв.
И да дадеш после инфо относно този портал - коректни ли са, доставките заплащат ли се, колко време се чака и т.н.
- Timeto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 M52B20
Порталът е на Делтиком - немска фирма. Разбрах за него от този форум. За първи път поръчвам от там гуми и май си намерих магазина...
На сайта се попълва форма за заявка ( след като си си избрал гумите), после превеждаш сумата по банков път ( сметката е в Прокредит София), цената е крайна ( включва ДДС и доставка) и когато получат парите( ден- два), ти пращат mail с потвърждение и линк за проследяване на пратката.
В моя случай - платих на 22.10. , получих потвърждение на поръчката на 23.10. , гумите пристигнаха на 28.10. в София, а днес(29.10.) сутринта ме събуди куриера. И вече съм готов за зимата.
Колеги бяха писали, че са чакали доставката 2 - 3 седмици. Сигурно съм имал късмет
. Ще разбера напролет, когато поръчам летните.
П.С. ЦДнес видях, че мойте гуми вече са с около 2 лв. по- скъпи. Инфлация
Дот-а е 4707 и на четирите.
На сайта се попълва форма за заявка ( след като си си избрал гумите), после превеждаш сумата по банков път ( сметката е в Прокредит София), цената е крайна ( включва ДДС и доставка) и когато получат парите( ден- два), ти пращат mail с потвърждение и линк за проследяване на пратката.
В моя случай - платих на 22.10. , получих потвърждение на поръчката на 23.10. , гумите пристигнаха на 28.10. в София, а днес(29.10.) сутринта ме събуди куриера. И вече съм готов за зимата.
Колеги бяха писали, че са чакали доставката 2 - 3 седмици. Сигурно съм имал късмет

П.С. ЦДнес видях, че мойте гуми вече са с около 2 лв. по- скъпи. Инфлация

Дот-а е 4707 и на четирите.
- i4koo
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 M52
- Мечтае да кара: M5
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Re: Dunlop WinterSport 3D
SummonedToDIe написа:Някой има ли впечатление от тази гума...карал ли е с тях? Как се държат на сухо,мокро...? Доста тестове изчетох и май към нея се ориентирам (поне според АДАК се представят много добре в повечето дисциплини). Размерът 195/65/15 91Т.
Някой ползва ли отсъпка от БГ, да спестя някой лев, че мойте очаквания за една фирма с 30% намаление се пре@)&баха
![]()
Обърни се към колегата V-max - той се ползва с отстъпка и ще уреди нещо.Той също така е карал миналата зима с въпросните и ще ти обясни за какво става въпрос...тази зима ще карам и аз със тях.Обул съм колата вече и чакам с нетърпение да видя на какво са способни при по-екстремални условия

- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
Ако искаш копачка UltraGrip
Гоялм кеф е сутринта пресния снежец първи да направя пътеката и да гледам 2-3 неуспешни опита от саседи и после с рейсчето

I'm slowly drifting

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
имам отстъпка в примекс -те внасят дънлоп! питай за тоя модел цена и аз ще ти кажа на колко мога да ти ги взема от там....
утре има доставка 112лв с ддс! ако те устройва мога да те уредя.
утре има доставка 112лв с ддс! ако те устройва мога да те уредя.
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Назад към Сервизно обслужване на БМВ