Накладки
Модератори: naskoksan, gazzzar, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
Накладки
Само да попитам, знам, че оригиналните са текстар, ама дали има по добър варянт от тях ?
също цени и къде могат да се купят ще помогне
мерси
също цени и къде могат да се купят ще помогне

мерси
- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
Динко от Текстар по-убави няма
Купувай си оригинални най-добре от Камор, Дару....Валери
ПС: Задължително на всяка смяна си купувай и нови датчици......и след това ако не ги сменяш в официалният сервиз трябва да отидеш и да ти нулират интервала....иначе лампата не изгася

Купувай си оригинални най-добре от Камор, Дару....Валери

ПС: Задължително на всяка смяна си купувай и нови датчици......и след това ако не ги сменяш в официалният сервиз трябва да отидеш и да ти нулират интервала....иначе лампата не изгася

Последна промяна gazzzar на 04 Ное 2008, 10:29, променена общо 1 път
ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Има колкото щеш.... гледам тия EBC Green/Red Stuff много ги хвалят, ма май работели най-добре с по-сериозни дискове... ако имаш идея от ebay можеш да се поровиш и да видиш комбинации...
На brembo мисля имаше също някви "по-така", ма на тая марка закупена от BG не вярвам...

На brembo мисля имаше също някви "по-така", ма на тая марка закупена от BG не вярвам...
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
накладките-добре! а дискове!? пак ли от вари и дару или има и по-добър варинант
задните ги смених и сложих няква марка с Б-нещо немско ма го забравих и не мога да дам мнение ,но си спира добре и не свирка или да скърца.
са съм за нови предни-дискове и накладки. дисковете са ми на линии ,а на компа ми дава още 10хил км за предни ,но според мен е абсурд да изкарат. и лампа не ми е светнала ,но до края на тоя месец смятам да сменя. питах в тунинга и за нарязани с улеи и с дупки ,но май нема да е тва....
задните ги смених и сложих няква марка с Б-нещо немско ма го забравих и не мога да дам мнение ,но си спира добре и не свирка или да скърца.
са съм за нови предни-дискове и накладки. дисковете са ми на линии ,а на компа ми дава още 10хил км за предни ,но според мен е абсурд да изкарат. и лампа не ми е светнала ,но до края на тоя месец смятам да сменя. питах в тунинга и за нарязани с улеи и с дупки ,но май нема да е тва....
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
http://www.heed-auto.com/
Големината на диска на 320д е 300мм. На 325и пак е 300мм.
Това означава ли, че от 325и стават на 320д ? По пътя на логиката да, ама защо да е лесно като може да е трудно
Големината на диска на 320д е 300мм. На 325и пак е 300мм.
Това означава ли, че от 325и стават на 320д ? По пътя на логиката да, ама защо да е лесно като може да е трудно

- S_GonzaLes
- младши ентусиаст
-
Виж последното мнение тук
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
GaD написа: че отигиналните са 400 с датчик...![]()
![]()
Оригиналните отиваш в V&D Auto и си ги поръчваш... там Textar-а си е оригиналдъ, само че цената му е реаааааааааааааааааааална...
Само за сравнение - Textar 4146 за Е36 струва точно 70лв, докато в кутийка BMW и щампа BMW, от Дарукар можеш да си ги поръчаш за скримната сума от 170лв...
- pkw08
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: от време на време
- Мечтае да кара: всеки ден
nakladki za E-90
Колеги аз смених предни на Е-90 в Б0Ш на ''АТИ'' немски с датчиk и зануляване на компа за 230лв. Как е...

- pkw08
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: от време на време
- Мечтае да кара: всеки ден
13 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Е60/Е65/Е87/Е90/Х-series