Хамилтън новия световен шампион в Формула 1
Модератор: Общи модератори
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
те в англия не беха ли бледолики бе!? къв англичанин е тоя ...тоя...!! ай да не почвам с расизъм!
най-големият когато победи не се държи като паун и да се перчи и тва го прави още по-голем!!хамилтън не е такъв. има много да яде сол тва пишлеме ,докато стигне да е голем ако въобще стигне...! ако и на ветко арабаджиев му фърлят толкова кинти и усилия съм сигурен ,че и той ще се бори за титлата във формула1! просто толкова голяма машина се завъртя ,за да има...малко по-тъмен шампион,да се направят корпоративните номера на джуджето -бърни. той иска да стъпи в индия-голям пазар,да е при жълтите-и там голем пазар и няма да се учудя ако скоро вкарат некой друг -примерно жълт да е в борбата за титлата.
най-големият когато победи не се държи като паун и да се перчи и тва го прави още по-голем!!хамилтън не е такъв. има много да яде сол тва пишлеме ,докато стигне да е голем ако въобще стигне...! ако и на ветко арабаджиев му фърлят толкова кинти и усилия съм сигурен ,че и той ще се бори за титлата във формула1! просто толкова голяма машина се завъртя ,за да има...малко по-тъмен шампион,да се направят корпоративните номера на джуджето -бърни. той иска да стъпи в индия-голям пазар,да е при жълтите-и там голем пазар и няма да се учудя ако скоро вкарат некой друг -примерно жълт да е в борбата за титлата.
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
джуджето хаяско е замислил сичко-да наеш...!! тоя за кинти ше пусне голи мацки да се веят на предния спойлер ,само и само да земе повече....!!
то за тва се решават доста често нещата от маршалите и съдиите ,а не на пистата....

- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
да ама гнома си прай тройки садо-мазо и не го ебе
( както каза Ники Лауда дай Боже всекиму !) даже скандала му вдигна рейтинга и сега е много по известен и му се чува думата

аз мисля че хамилтън е най-добрия пилот във момента със най-бързата (разбирайте най-добър компромис) кола.
може би не е най-консистентния, но е още много млад- надявам се да се научи да кара бавно на сухо и да доминира следващите 10тина години.
.. и да- винаги съм бил върл фен на макларен.
може би не е най-консистентния, но е още много млад- надявам се да се научи да кара бавно на сухо и да доминира следващите 10тина години.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
alx написа:аз мисля че хамилтън е най-добрия пилот във момента със най-бързата (разбирайте най-добър компромис) кола.
ми аз не мисля че колата му е по добра от ферарито. не съм ферарист ама конструктурската титла го доказва. Ферари тая година имаха в повечето случай по-добрата кола
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
alx написа:аз мисля че хамилтън е най-добрия пилот във момента със най-бързата (разбирайте най-добър компромис) кола.

- Новини
-
За начало ще ви помоля без расистки подмятания, за да не се налага да заключвам темата.
Относно победителя през този сезон, много мога да изпиша за него, но не виждам смисъл. Тези от вас, които следят секцията "Моторни спортове" знаят мнението ми за него и то не се е променило.
Тази година победи по-добрата кола, не по-добрия пилот. Не ме разбирайте погрешно - Ферари никога не са ми допадали като отбор, но Фелипе Маса е много, много класи над Люис Хамилтън и многократно е доказал това. Найстина много съжалявам за него, най-вече за онова състезание, в което му гръмна двигателя три обиколки преди да грабне победата.
Така или иначе играта свърши и точките са си точки.
Относно победителя през този сезон, много мога да изпиша за него, но не виждам смисъл. Тези от вас, които следят секцията "Моторни спортове" знаят мнението ми за него и то не се е променило.
Тази година победи по-добрата кола, не по-добрия пилот. Не ме разбирайте погрешно - Ферари никога не са ми допадали като отбор, но Фелипе Маса е много, много класи над Люис Хамилтън и многократно е доказал това. Найстина много съжалявам за него, най-вече за онова състезание, в което му гръмна двигателя три обиколки преди да грабне победата.
Така или иначе играта свърши и точките са си точки.

- vanioboy
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW Z4 2.5 & E39 525
- Мечтае да кара: ///M6

Абе, като се успокоиха нещата мога да кажа, че като за новак, печката кара доста добре, но по-нагоре видях изказване, че бил по-добър от Маса. Винаги съм се чудел на хора които си кривят душата на 180 градуса, как го правят незнам. Маса си е маса стабилен, това е шампиона.
Компанията "Chrysler" решила да поставя черна кутия в новите модели на джиповете "Grand Cherokee", която да записва последните думи на шофьора преди катастрофа. В Америка в 90% от случаите, последната дума е била "Shit!", докато в България, в 99% процента от случаите, последните думи на шофьора са били: "Пичове, скивайте к'во мо'а да напра'а с тоя джип!"
Хамилтън показа за 2 сезона манталитет на победител, докато Маса какво е показал? Да, стабилен е, може да кара когато няма някой пред него! Добър е за 2-ри пилот! Благодарение на това, че Кими се осра тоя сезон, той получи статут на първи... Имаше дискусия относно Хамилтън и след края на миналия сезон и пак болшинството от колегите тук го изкараха некадърен, при положение че миналия сезон беше безапелационен номер 1... и догодина пак да спечели, пак ще го обиждате... това е чисто и просто българския манталитет!