дебитомер ли е проблема ми?!?

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320д

дебитомер ли е проблема ми?!?

Мнение от giggs_11 » 03 Ное 2008, 20:02

здравеите колеги ,извинявам се че предния път не бях спазил някои правила,но беше неволно,дано този път да не съм сгрешил никъде с поставянето на проблема ми. значи при добре загрят двигател колата при ниски обороти колата дъвчи,трътка и трудно се форсира до 3000 оборота,съшто пак при добре загрят двигател на място оборотите и падат на 600 и тресе цялата. сменил съм кабели и 3 чифта свещи,стъпков мотор,махнах катализатора,ходил съм и на доста диагностики,проблема си остана,та сега ми казват дебитомер,но ми писна да давам пари без покритие,какво ще кажете вие .......дебитомер ли е?!?
Последна промяна giggs_11 на 21 Яну 2009, 19:41, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Т-34
Мечтае да кара: F1 race car!
Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun

Мнение от P1tbuL » 03 Ное 2008, 21:16

Няма да ти помогнем докато не смениш заглавието на темата ти така че да е намираемо през търсачката!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil:

ентусиаст
Аватар
Кара: Камион колкото читалището...

Мнение от pistata9889 » 03 Ное 2008, 22:15

Добре дошъл,прав е колегата.Има търсачка има и ПРАВИЛА на форума,прочети запомни второ и четвърто правило,и ще ти станат ясни много неща,форума е стар и колите ни също,има много изписано по всички въпроси.Приятно прекарване във форума.
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E 83 /2.0d /2006
Мечтае да кара: M 3
Детайли за колата: Тайна

Мнение от svetoslavned » 03 Ное 2008, 23:12

Колега правилата на форума трябва да се спазват(но понякога търсачката не работи) ... виж си моторчето за празния ход и дали не ти смуче въздух от някъде.Успех 8)
свн

дере дънки сред голи мадами
Аватар

Мнение от Mamouk » 03 Ное 2008, 23:39

P1tbuL написа:Няма да ти помогнем докато не смениш заглавието на темата ти така че да е намираемо през търсачката!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil:

Към автора на темата, нека прочете цитата по-горе. Пиши адекватни заглавия, за да може после да се намират лесно чрез търсачката. Освен това писането с големи букви на цели мнения не се толерира.

Коригирай ги тези работи, за да сме доволни всички :)
Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от dangerous » 03 Ное 2008, 23:52

почисти дебитомера с вд или те4на грес

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от giggs_11 » 21 Яну 2009, 19:42

P1tbuL написа:Няма да ти помогнем докато не смениш заглавието на темата ти така че да е намираемо през търсачката!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil:
така добре ли е вече?!

старши ентусиаст
Аватар

Re: дебитомер ли е проблема ми?!?

Мнение от metodi80 » 21 Яну 2009, 20:28

giggs_11 написа:здравеите колеги ,извинявам се че предния път не бях спазил някои правила,но беше неволно,дано този път да не съм сгрешил никъде с поставянето на проблема ми. значи при добре загрят двигател колата при ниски обороти колата дъвчи,трътка и трудно се форсира до 3000 оборота,съшто пак при добре загрят двигател на място оборотите и падат на 600 и тресе цялата. сменил съм кабели и 3 чифта свещи,стъпков мотор,махнах катализатора,ходил съм и на доста диагностики,проблема си остана,та сега ми казват дебитомер,но ми писна да давам пари без покритие,какво ще кажете вие .......дебитомер ли е?!?

Ами колега , остана ти да смениш само дебитомер , ламбда сонда и клапан на картерни газове и мисля , че проблема ще се реши :lol: ...
Сега сериозно .... възможно е да е дебитомера , но при така обяснените от теб симптоми аз лично бих заложил на калапан на картерни газове ....

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: дебитомер ли е проблема ми?!?

Мнение от giggs_11 » 21 Яну 2009, 20:48

metodi80 написа:
giggs_11 написа:здравеите колеги ,извинявам се че предния път не бях спазил някои правила,но беше неволно,дано този път да не съм сгрешил никъде с поставянето на проблема ми. значи при добре загрят двигател колата при ниски обороти колата дъвчи,трътка и трудно се форсира до 3000 оборота,съшто пак при добре загрят двигател на място оборотите и падат на 600 и тресе цялата. сменил съм кабели и 3 чифта свещи,стъпков мотор,махнах катализатора,ходил съм и на доста диагностики,проблема си остана,та сега ми казват дебитомер,но ми писна да давам пари без покритие,какво ще кажете вие .......дебитомер ли е?!?

Ами колега , остана ти да смениш само дебитомер , ламбда сонда и клапан на картерни газове и мисля , че проблема ще се реши :lol: ...
Сега сериозно .... възможно е да е дебитомера , но при така обяснените от теб симптоми аз лично бих заложил на калапан на картерни газове ....
благодаря ще го погледна и него ,а дали мога да повредя нещо по дебитомера ако се опитам да го почистя с вд40 :?:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от metodi80 » 21 Яну 2009, 21:01

Еми ти лекичко , финно ....нема да го киснеш във WD-40 я .... просто пръсваш от тук , от там и претриваш ....

ентусиаст
Аватар
Кара: му се с шпер

Мнение от Nikito_nn » 22 Яну 2009, 12:43

Ама вътре има един мъничък датчик дето виси и доколкото знам тябва да внимаваш с него и май нетрябва да го докосваш.
BMW - the POWER
Изображение - малолитражка
Изображение - М3
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е30М40Б18 touring/MB190 1.8
Мечтае да кара: еМММММ

Мнение от dido-bmw » 24 Яну 2009, 23:41

Има симптомите за дебитомер без един трябва да пали трудно.Пробвал ли си да го откачиш да видиш дали ще има промяна.

П.п Ако искаш някой ден може да сложим твоя на майта кола да видим дали ще има проблем.
Поздрави.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 600 коня с умивна на лицето
Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
Детайли за колата: Garrett 3582

Мнение от Smoocki » 25 Яну 2009, 1:38

При мен от четвъртото развъртане ...което не е нормално и се чудя какво е ....ама трябва да пробвам дебитомера
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от giggs_11 » 31 Яну 2009, 13:05

dido-bmw написа:Има симптомите за дебитомер без един трябва да пали трудно.Пробвал ли си да го откачиш да видиш дали ще има промяна.

П.п Ако искаш някой ден може да сложим твоя на майта кола да видим дали ще има проблем.
колега виждам че си от плевен ,наистина искам да опитаме с размяна,остави ми телефон за връзка

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от giggs_11 » 31 Яну 2009, 13:14

Колеги чистих дебитомера с вд40, сега прави обратното,на студен двигател държи много ниски обороти към 500-600,и когато загрее джвигателя оборотите се стават перфектни 900,може ли да е някои датчик или е стъпковия мотор,макар 4е него съм го чистил два пъти на ултра звук!!!

Следваща

Назад към E36