дебитомер ли е проблема ми?!?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- giggs_11
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 320д
дебитомер ли е проблема ми?!?
здравеите колеги ,извинявам се че предния път не бях спазил някои правила,но беше неволно,дано този път да не съм сгрешил никъде с поставянето на проблема ми. значи при добре загрят двигател колата при ниски обороти колата дъвчи,трътка и трудно се форсира до 3000 оборота,съшто пак при добре загрят двигател на място оборотите и падат на 600 и тресе цялата. сменил съм кабели и 3 чифта свещи,стъпков мотор,махнах катализатора,ходил съм и на доста диагностики,проблема си остана,та сега ми казват дебитомер,но ми писна да давам пари без покритие,какво ще кажете вие .......дебитомер ли е?!?
Последна промяна giggs_11 на 21 Яну 2009, 19:41, променена общо 1 път
- P1tbuL
- младши ентусиаст
-
- Кара: Т-34
- Мечтае да кара: F1 race car!
- Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun
Няма да ти помогнем докато не смениш заглавието на темата ти така че да е намираемо през търсачката!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

- pistata9889
- ентусиаст
-
- Кара: Камион колкото читалището...
Добре дошъл,прав е колегата.Има търсачка има и ПРАВИЛА на форума,прочети запомни второ и четвърто правило,и ще ти станат ясни много неща,форума е стар и колите ни също,има много изписано по всички въпроси.Приятно прекарване във форума.
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!
- svetoslavned
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E 83 /2.0d /2006
- Мечтае да кара: M 3
- Детайли за колата: Тайна
Колега правилата на форума трябва да се спазват(но понякога търсачката не работи) ... виж си моторчето за празния ход и дали не ти смуче въздух от някъде.Успех 

свн
- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-
P1tbuL написа:Няма да ти помогнем докато не смениш заглавието на темата ти така че да е намираемо през търсачката!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
Към автора на темата, нека прочете цитата по-горе. Пиши адекватни заглавия, за да може после да се намират лесно чрез търсачката. Освен това писането с големи букви на цели мнения не се толерира.
Коригирай ги тези работи, за да сме доволни всички

Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
- giggs_11
- кандидат ентусиаст
-
така добре ли е вече?!P1tbuL написа:Няма да ти помогнем докато не смениш заглавието на темата ти така че да е намираемо през търсачката!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
- metodi80
- старши ентусиаст
-
Re: дебитомер ли е проблема ми?!?
giggs_11 написа:здравеите колеги ,извинявам се че предния път не бях спазил някои правила,но беше неволно,дано този път да не съм сгрешил никъде с поставянето на проблема ми. значи при добре загрят двигател колата при ниски обороти колата дъвчи,трътка и трудно се форсира до 3000 оборота,съшто пак при добре загрят двигател на място оборотите и падат на 600 и тресе цялата. сменил съм кабели и 3 чифта свещи,стъпков мотор,махнах катализатора,ходил съм и на доста диагностики,проблема си остана,та сега ми казват дебитомер,но ми писна да давам пари без покритие,какво ще кажете вие .......дебитомер ли е?!?
Ами колега , остана ти да смениш само дебитомер , ламбда сонда и клапан на картерни газове и мисля , че проблема ще се реши

Сега сериозно .... възможно е да е дебитомера , но при така обяснените от теб симптоми аз лично бих заложил на калапан на картерни газове ....
- giggs_11
- кандидат ентусиаст
-
Re: дебитомер ли е проблема ми?!?
благодаря ще го погледна и него ,а дали мога да повредя нещо по дебитомера ако се опитам да го почистя с вд40metodi80 написа:giggs_11 написа:здравеите колеги ,извинявам се че предния път не бях спазил някои правила,но беше неволно,дано този път да не съм сгрешил никъде с поставянето на проблема ми. значи при добре загрят двигател колата при ниски обороти колата дъвчи,трътка и трудно се форсира до 3000 оборота,съшто пак при добре загрят двигател на място оборотите и падат на 600 и тресе цялата. сменил съм кабели и 3 чифта свещи,стъпков мотор,махнах катализатора,ходил съм и на доста диагностики,проблема си остана,та сега ми казват дебитомер,но ми писна да давам пари без покритие,какво ще кажете вие .......дебитомер ли е?!?
Ами колега , остана ти да смениш само дебитомер , ламбда сонда и клапан на картерни газове и мисля , че проблема ще се реши...
Сега сериозно .... възможно е да е дебитомера , но при така обяснените от теб симптоми аз лично бих заложил на калапан на картерни газове ....

- metodi80
- старши ентусиаст
-
Еми ти лекичко , финно ....нема да го киснеш във WD-40 я .... просто пръсваш от тук , от там и претриваш ....
- Nikito_nn
- ентусиаст
-
- Кара: му се с шпер
Ама вътре има един мъничък датчик дето виси и доколкото знам тябва да внимаваш с него и май нетрябва да го докосваш.
- dido-bmw
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е30М40Б18 touring/MB190 1.8
- Мечтае да кара: еМММММ
Има симптомите за дебитомер без един трябва да пали трудно.Пробвал ли си да го откачиш да видиш дали ще има промяна.
П.п Ако искаш някой ден може да сложим твоя на майта кола да видим дали ще има проблем.
П.п Ако искаш някой ден може да сложим твоя на майта кола да видим дали ще има проблем.
Поздрави.
- Smoocki
- старши ентусиаст
-
- Кара: 600 коня с умивна на лицето
- Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
- Детайли за колата: Garrett 3582
При мен от четвъртото развъртане ...което не е нормално и се чудя какво е ....ама трябва да пробвам дебитомера

- giggs_11
- кандидат ентусиаст
-
колега виждам че си от плевен ,наистина искам да опитаме с размяна,остави ми телефон за връзкаdido-bmw написа:Има симптомите за дебитомер без един трябва да пали трудно.Пробвал ли си да го откачиш да видиш дали ще има промяна.
- giggs_11
- кандидат ентусиаст
-
Колеги чистих дебитомера с вд40, сега прави обратното,на студен двигател държи много ниски обороти към 500-600,и когато загрее джвигателя оборотите се стават перфектни 900,може ли да е някои датчик или е стъпковия мотор,макар 4е него съм го чистил два пъти на ултра звук!!!
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2