избор на смартфон
Модератор: Общи модератори
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- AGD
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15 xDrive30d N57T
- Мечтае да кара: 911 Turbo
От месец и нещо съм с Omnia. Доволен съм, но аз от телефона искам основно да е телефон и после всичко останало. Ако не си играя с него (gps, wifi, soft) изкарва две седмици на стендбай + над един час разговори. Сравнявахме снимки с един колега с N95 и на омнията са по-добри, нокията прави твърде голяма компресия - на омнията не и се налага - моя е 16GB модел.
Има си трески за дялане, част от тях ги имат всички базирани на WM телефони.
И още нещо - моят не е стоманен - целият е от черна пластмаса, по-която не остават отпечатъци.
Има си трески за дялане, част от тях ги имат всички базирани на WM телефони.
И още нещо - моят не е стоманен - целият е от черна пластмаса, по-която не остават отпечатъци.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?
Искам само да попитам тия, където са доволни от Iphone, ако ви накарам да ми пратите песничка/картинка, като Bluetooth не му става за нищо ко да праим.. хах за мене това е един екран и това е .. наистина мултитъч технологията му е уникална, управлението му е уникално просто, но по-добре един Ipod Touch.
Аз лични ползвам Nokia E71, от около 1 месец, батерията на този телефон е от типа - "Забравяш кога си я заредил"..просто е много яка.. супер удобна клавиатура, и бял моя..направо съм влюбен в него
Но ти си знаеш, все пак за мен най-добрия от тези 3те е HTC Diamond..уникален дизайн..просто, ако Е71 не ми харесваше толкова, това щеше да ми е телефона ..
Аз лични ползвам Nokia E71, от около 1 месец, батерията на този телефон е от типа - "Забравяш кога си я заредил"..просто е много яка.. супер удобна клавиатура, и бял моя..направо съм влюбен в него

Но ти си знаеш, все пак за мен най-добрия от тези 3те е HTC Diamond..уникален дизайн..просто, ако Е71 не ми харесваше толкова, това щеше да ми е телефона ..

Loop написа:Искам само да попитам тия, където са доволни от Iphone, ако ви накарам да ми пратите песничка/картинка, като Bluetooth не му става за нищо ко да праим.. хах за мене това е един екран и това е .. наистина мултитъч технологията му е уникална, управлението му е уникално просто, но по-добре един Ipod Touch.
Ами нищо не правим

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
аз ползвам от година и нещо НТС. много съм доволен. НТС тъч про с клавиатурата ми върши перфектна работа за всичко.
гласувам с две ръце. ак оне ти трябва клавиатура-НТС даймънд
гласувам с две ръце. ак оне ти трябва клавиатура-НТС даймънд
Loop написа:Искам само да попитам тия, където са доволни от Iphone, ако ви накарам да ми пратите песничка/картинка, като Bluetooth не му става за нищо ко да праим.. хах за мене това е един екран и това е .. наистина мултитъч технологията му е уникална, управлението му е уникално просто, но по-добре един Ipod Touch.
Пращам ти я на мейла, така няма значение колко далече си от мен

- BMWMHartge
- старши ентусиаст
-
- Кара: 98' e36 318i
- Мечтае да кара: e36 ///M3
- Детайли за колата: M43B18
- Zaho
-
-
- Детайли за колата: mnoo fast ;)
Аз лични ползвам Nokia E71, от около 1 месец, батерията на този телефон е от типа - "Забравяш кога си я заредил"..просто е много яка.. супер удобна клавиатура, и бял моя..направо съм влюбен в него![]()
![]()
Това Смартфон без да може да прати една картинка на котка как ближе екрана на друг фон Неструва за нищо !!!баси

- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
isa написа:Loop написа:Искам само да попитам тия, където са доволни от Iphone, ако ви накарам да ми пратите песничка/картинка, като Bluetooth не му става за нищо ко да праим.. хах за мене това е един екран и това е .. наистина мултитъч технологията му е уникална, управлението му е уникално просто, но по-добре един Ipod Touch.
Ами нищо не правимВярно е това за Bluetooth, но аз лично го преглъщам лесно
Абе мани тоя чиреп за нищо не става това е GOLF-а на телефоните iphona всеки го хвали по форумите ,а на живо ПРЪЦ ! Неква мацка ти мие дисплея неква бира и пуканки децка радост шарени бонбонки нито камерата нито нищо ... А за GPS да не говорим
I'm slowly drifting

- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
Имал съм два от тия телефони,сега съм с HP IPAQ 614C.
Препоръчвам ти него,разгледай го хубаво и няма да съжаляваш
Препоръчвам ти него,разгледай го хубаво и няма да съжаляваш

31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3