Халогените и пауните със STOP палките

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Слави
Аватар

Мнение от © » 24 Окт 2008, 21:16

според мен не заслепяват въобще, имат си линия, регулират се като фаровете - какво повече
е сега след като им сложих ксенон вече заслепяват :mhihi:
но никога не съм карал с ейнджъл айс и халогени - много селско ми се струва, въпреки че аватара с Е36цата ми е такъв - тогава беше модерно :lol:
пускам ги само при дъжд и мъгла и се радвам че не могат да ми пишат акт :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 24 Окт 2008, 21:18

ivanov3333 написа:вечерно време пътя много по хубаво се вижда +халогените.

като пуснеш и дълги направо ден :mhihi: Мойте халогени я съм ги пускал един два пъти я не.С ксенона си решаваш проблема и не ти трябват халогените.
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от ivanov3333 » 25 Окт 2008, 11:23

AcOrP написа:на бмв-то ги е хванало липсата на рендето ги има. Съгласен съм,че дупките се виждат малко по-добре. Но когато те заспеляват през ноща с халогените се създава предпоставка за ПТП.

глупости , не заслепяват. ксенона заслепява по скоро

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: да върви

Мнение от therumka » 02 Ное 2008, 22:08

Аз пък си мисля, че когато са правили закона и са умували за халогените, са решили да ги разрешат за ползване само при намалена видимост (и мисля, че е правилно), защото по това време халогените не бяха халогени ами си бяха направо светлинни оръдия за противовъздушна отбрана. Всеки селянин си беше "тунинговал" 20 годишния Москвич с няколко "фенера за сценично осветление", което си беше жив терор. И на мен ми се е случвало да спирам и да изчаквам да премине някой идиот, който си е включил всички светлини на предницата. Виждал съм и такива , които карат само на халогени, представяте ли си? Изключил си е фаровете и кара на халогени!!!??? Мен лично много ме дразнят включените дълги светлини през деня + халогени... Много селско бе...
Малка балканска държава с много идиоти по пътищата - що е то?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 02 Ное 2008, 22:55

Аз пак си оставям на мнението, че който не вижда дупките не му трябват халогени, а очила. Или поне да иде някъде да си регулира фаровете :mhihi:
Изображение

.ninja { visibility: hidden; }
Аватар

Мнение от vladye » 02 Ное 2008, 23:08

Ми аз си мисля, че все ще се намери някой да ми присветне, ако го заслепявам. До сега един път не ми се е случило, а вечер винаги карам с включени халогени. Ми значи не преча, що да не карам с?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от PeReZ » 02 Ное 2008, 23:31

Е жалко, ча чакаш някой да ти присветне за да ги спреш. Това говори доста за теб като човек.

От друга страна само ако всички започнем да присветкаме такива като теб ще се усетят къде се намират и ще започнат да се съобразяват с правилата, с нас, с пътната обстановка. Никой не обича нахалниците, тарикатите и т.н. особено на пътя (понеже там се участници в една и съща игра и имаме вземане даване колкото и малко да изглежда на пръв поглед), но наистина нещата стоят така и няма какво да се ядосвам. Винаги ще има хора които ще чакат "да им се помолиш", едва ли не, да спрат да те прецакват. Съжалявам ако ти прозвучи обидно, но и на мен ми звучи обидно твоя начин на мислене.

Аватар

Мнение от vladye » 02 Ное 2008, 23:46

Е, не съм нахалник, не правя тарикатски номера, не знам що реши така. Понеже карам на халогени се правя на тарикат, така ли? А ти си с прекалено голямо достойнство и ако някой те заслепява, предпочиташ да стиснеш зъби, вместо да му примигнеш...ама нали, всеедно се молиш на някой. :lol: Казвам, че халогените са ми по-скоро габарити и от поведението на колегите, вадя изводи че не им преча по някакъв начин.

А, ако бях тарикат нямаше да обръщам внимание на тия неща. Нали се сещаш?

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Мнение от RSxRacer » 02 Ное 2008, 23:57

Само да ви светна в далаверата,че от първи всички сме задължени да караме с включени светлини!!!Понеже доста от хората ще решат да си карат на вкл. халогени и габарити(Ангелски очички) просто заради гъзарията или както един каза за да не си хаби ксенона на късите,ви съветвам да не го правите защото така сте в 2 нарушения.Първото е за неспазване на закона за вкл. на основни светлини от 01.11 и второ за ползване на холегнни светлини(фарове за мъгла) при ясно време.

На печалившите честито :mhihi:
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от PeReZ » 03 Ное 2008, 0:10

vladye написа:А, ако бях тарикат нямаше да обръщам внимание на тия неща. Нали се сещаш?

Ти и сега не обръщаш внимание, брат.
Не приемай моите коментари като упрек или заяждане.
Приеми ги така все едно съм те срещнал и съм ти премигнал да спреш халогените. Ще ги спреш ли ? Ще караш ли отново на халогени утре вечер?
Да, ще караш.
Това означава, че реално не обръщаш внимание и си си тарикат.
Това че пишеш във форум не те прави колегиално настроен и в никакъв случай не означава, че обръщаш внимание. На пътя показваш какъв си и доколко обръщаш внимание на другите.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от benzin » 03 Ное 2008, 0:46

и според мен си е добре така, да са забранени освен когато е наложително, и мен ме заслепяват вечерно време халогените на повечето коли, а най ме кефят тия киселяци дето карат на габарити и халогени(гангстерите от квартала) :mhihi:

Аватар

Мнение от vladye » 03 Ное 2008, 0:54

"Брат", аз не знам от къде знаеш какво ще направя или няма да направя и защо си мислиш, че имаш право да определяш хората. Не те познавам и не мога да съдя за тебе що за човек си от два поста в интернет, но с тези нападки и такова отношение не правиш добро впечатление никак. Живей си живота и не поставяй етикети, още повече на хора, които не познаваш. Не за друго, звучиш като някой комплексар.

ентусиаст
Аватар
Кара: e39 525dA
Мечтае да кара: м6

Мнение от moni76 » 03 Ное 2008, 1:17

само да вметна, че добре регулираните халогени не заслепяват никой :!: :!: :!:
...също така и къси светлини ;)
My BMW history:
'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39
'03 E39

Изображение
http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c&NR=1 8)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от PeReZ » 03 Ное 2008, 1:46

vladye написа: ....

Казах си мнението за хората, които карат на халогени :lol: Селско ми се вижда...
Това, че се чувстваш обиден, виновен, засегнат не значи, че аз съм комплексар. Дай да не се обиждаме и караме сега.

Аватар

Мнение от vladye » 03 Ное 2008, 1:58

Не, в никакъв случай не искам да те обиждам. Аз казах, че моите халогени явно са добре регулирани и не преча на никой, а ти по инерция почваш да сочиш с пръст и да заклеймяваш, кой какъв простак е и колко е опасен за движението едва ли не.

И аз си казах мението, ако не пречиш на другите не виждам какво лошо има в това да караш с халогени.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата