Една история за 2ма бмвисти и един опел корса!

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Една история за 2ма бмвисти и един опел корса!

Мнение от slatanic » 02 Ное 2008, 23:02

Ми тя мойта история като много други не е баш страхотна,ама някой може да се посмеят други да съчувстват и те така!
Та да започнем от началото!
А то началото беше преди около 1 час време.
Прибирам се аз с чисто новата ми придобивка купена преди точно 4 часа,а именно опек корса гси 94 годинка набор.
Арна сгодна и нова,поне за мен.Доста време си я търсих и си я намерих до нас в общи линии щото си я купих от друг колега ентусиаст от Враждебна от кадето съм и аз.
Та да се върнем на не толкова страхотната история.
Поне продадох бавареца който имах преди месец поради финансови затруднения сега реших,че ще си взема нещо по евтинко за зимата да изкарам.И така днес си я взех и викам чакай да я разходя до кино арена да гледаме с жената филмче.И тръгвам аз и гледам младежа който ми я докара към 5:30 и ми я продаде ми оставил бензин тамън колко да стигна до некоя бензиностанция.
Викам ейй бах мааму докаде я докарахме.
И пала аз минава до ОМВ-то в Хаджи Димитър и сипвам едни 20 кила 100 октана.
Викам ей жадна е тя да си я напоя и така.
От там айде леко леко и право в Арената.
А леко леко си беше точното ми каране,защото още не познавам колата и тамън разучавам как се държи.
И стигнах там порадвах и се малко и влязох да гледам филм.
(А СЕ БЯХ ЗАРЕКАЛ ДА НЕ ХОДЯ ТАМ НИКОГА ПОВЕЧЕ!)
И гледахме някав филм с и стана 8 и 30 и време да си ходим.
И поне аз съм си аз викам на жената да си ходи със сестра си и приятеля и (който м/у другото бяха преди мен в киното заедно с жената)който живеят в Хаджи Димитър,че жената ми е на карък по принцип.
Ей слава на бога или на там кой е ,че така и казах! :roll:
Качих се в корсата запалих и леко леко към Враждебна.
И карам си аз от Арена Люлин към Враждебна по булеварда дето се му забравям името този пред Син Сити.
Ама лекинко не да карам като шашав.
И спирам точно пред Син Сити и си чакам за ляв завой по ботев да направя посока Сливница.
А там е с отделна секция за на ляво.
И пусна първо тези за направо те си минаха.
Убаво викам си аз!
Оп и за мен зелено стана.
Обаче гледам още летят от долу от към ЦУМ 2ма викам айде и те да минат.Вече 3 секунди за мен е зелено за на ляво,а за тези за направо е червено.Гледам няма никой и лекинко давам на ляво на полусъединител още влизам във кръстовището да си направя завоя.
И тогава видях това което хич скоро няма да забравя.
Фаровете на БМВ-то което летеше точно към мен без дори да се опитва да спира.И не спря де!Т.е. спря ама в мен.
И леко ме върна с 3 метра назад.
Корсата от дясно на ждреб.Джантата беше се обърнала се едно ще излитам и съм разпънал крилата.
Калницик долу врата на вафла абе грозна работа.
А оня 'колега" гордия БМВист с 320ка комби слиза и ми вика извинявай.
И аз те така! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Гледам и не вярвам на очите си.
Колегата лъхаше на алкохол доволно!
Жената до него така се беше оплашила,че от колата неможе да излизне.Май и тя беше дръпнала смукача де.
Слиза човека на около 35-40 да беше може и повече и ми вика квото има ще ти платя.И аз кво да има то имам купчина скрап закупена преди 2 часа деееба майка му и прасе.
Викам ше платиш ми ама не ремонта ами колата и той ами добре.
Кво да каже пиян е и е виновен отсякаде.
Викам 3 хиляди и да те няма толко съм я взел толко ти я давам.
Той вика нямам проблем ама зимам колата.
Викам аз зимай и носи каде искаш на мен за какво ми е само в ремонти да се вкарвам и си я взе де.
Закарахме си я в некав паркинг човека даде парите и кой от каде е.
Ама тъпото е че аз се радвах на колата си 2 часа и накрая някой пиян и неадекватен ми взима радоста от ръцете и се изсра на нея.
Вярно парите са върнати но стреса и преживяното няма кой да ми го махне от главата.
А най тъпото на тази история е че преди точно година на същия този булевард 3 светофара по-надолу в посока арената на кръстовището при лукойла на несторов май беше пак ме удариха така като пак се прибирах от същото тъпо кино и пак аз не бях виновен само дето тогава размазаха бмвто а сега корсата.
Повече в Арена на кино не ходя! :confused:
Ма как и да е.Важното е колеги следното,че дори и бмв да караме дори и корси все ще се намере някой като този пиян колега който дали и той с бмв е36 комби като този път или като женицата преди година която ме удари със сеата си ще решат,че бог им е навигатор и могат да си спират където и в който си поискат.
Така,че внимавайте по пътищата и карайте внимателно,защото ако някой или нещо не бе ме накарало да кажа на приятелката ми да се качи в другата кола нещата нямаше да са точно такива,а много по зле.
И колкото и да си викаме извинявай това нямаше да помогне!
Нито парите нито нищо.
Затова не забравяйте колеги бмв-исти,че това че караме бмв не ни прави нито по-добри,нито по-умни и безсмъртни от останалите шофьори по пътищата.
Лека за сега!И прочитайки горенаписания текст за замислете пак дори и за 5 минутки дали живота ви не е по-скъп от 5те минути с който ще стигнете по-рано до дестинацията до която сте тръгнали. :idea:

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: по улици без дупки
Детайли за колата: E36 m50b20
E36 M52B28
E39 M52B28

Мнение от Mecho » 02 Ное 2008, 23:39

Здраве и резервни части за хората няма как да си купиш трябва да се мисли прав е колегата :bgflag:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от rever » 03 Ное 2008, 0:41

Наистина кофти се е получило, но пък не мога да отрека... пил, пил ама пък пич си е да го е*а!! :mhihi: Да не повярва човек, че ти е платил колата и... по-живо по-здраво!
Иначе успех в покупката на нова корса, не е за смях ама.. :mhihi: Нали парите са ти пак в джоба, ранени няма.. да не ти пука.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше E36 320 Coupe

Мнение от Totogada » 03 Ное 2008, 2:18

Доста лоша работа колега,но най-важното е,че ти си жив и здрав....
Направо си я цяло чудо,че този ти е платил колата на място.
Изображение
R.I.P. Champion 1968 – 2007 Colin McRae

ентусиаст
Аватар
Кара: само черни класики!!!

Мнение от Pitbull_Germany » 03 Ное 2008, 2:19

rever написа:Наистина кофти се е получило, но пък не мога да отрека... пил, пил ама пък пич си е да го е*а!! :mhihi: Да не повярва човек, че ти е платил колата и... по-живо по-здраво!
Иначе успех в покупката на нова корса, не е за смях ама.. :mhihi: Нали парите са ти пак в джоба, ранени няма.. да не ти пука.

Е ти какво каза, пич....
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/

.ninja { visibility: hidden; }
Аватар

Мнение от vladye » 03 Ное 2008, 2:31

E, в интерес на истината в няква степен е излезнал точен човека. Кофтито е, че има неща, които няма как да ти платят...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: каручки

Мнение от horhef » 03 Ное 2008, 9:41

vladye написа:E, в интерес на истината в няква степен е излезнал точен човека. Кофтито е, че има неща, които няма как да ти платят...

Абе точен да да, Ако беше точен нямаше да кара пил. Сега ще се има за още по недосегаем и ще продлжава да си кара така като разчита, че парите ще го оправят във всяка ситуация

ентусиаст
Аватар
Кара: 'Е36'
Мечтае да кара: e92 m3

Мнение от Garribaldi » 03 Ное 2008, 10:40

Totogada написа:Доста лоша работа колега,но най-важното е,че ти си жив и здрав....
Направо си я цяло чудо,че този ти е платил колата на място.

:yes: Моето мнение е същото .. наистина важното е че си жив и здрав :)

А ти в цялата история не разправяше ли че си карал бавно, лекичко, внимателно ... на края на историяте ни предупреждаваш да караме така :nono: :roll: Виж какво става като караш така колега (шегичка) ;)
rrrrryyyyyymmmmm...
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: всеки ден

Мнение от peshopetrov » 03 Ное 2008, 13:07

Колега винаги ще има такива хора , важното е че си добре .
Гадното е че си карал новата си кола само 2 часа и
успех с новата покупка :) :) :)

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 03 Ное 2008, 13:11

Благодаря за разбирането от страна на едни колеги и за неразбирането от страна на други!Щото тия другите като и те се ударят недай боже и те ще разберат.
А за човека да точен излизе,но защо излезе точен?
Щото имаше пари да си плати!А ако нямаше кво прайме?
Аз си имам скрап той си няма книжка в най-добрия случай,а в най-лошия?Алкохол,ПТП и кво прайме?Айде при колегите в централния!
Викате няма как да стане това!Е има колеги има 2ма познати имам по година си полежаха там ей от същият този акъл!
Щото опре ли се до там нещата не се оправят с пари,а с много пари и тоя дето има повече минава метър а този дето няма опира пешкира!
Какво ли щеше да стане,ако казах викаме КАТ правим алкохолна проба и те така?
Ама карай!Миналото си е минало!
Ще караме нататък пък ще видим!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2001 e46 325i;е36 Touring
Мечтае да кара: S50/52

Мнение от lubaka_320 » 03 Ное 2008, 16:19

Жалко за корсата колега :confused: явно с доста желание си е взел ама нали ти си жив и здрав,тва е най-важното...и успех с бъдещото возило,дано този път имаш повечко късмет ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530d touring

Мнение от cucko » 03 Ное 2008, 16:43

Я разкажи на това оживеното място как не дойдоха куки?!Как никой не се обадил?!Колко време се бавихте да премахнете ламарините и т.н.(общо взето след удара ти слизаш и.............)

Е46нтусиаст
Е46нтусиаст
Аватар
Кара: M3 E46
Мечтае да кара: M3 E46
Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox

Мнение от Runnaway » 03 Ное 2008, 17:13

vladye написа:E, в интерес на истината в няква степен е излезнал точен човека. Кофтито е, че има неща, които няма как да ти платят...

Като живота, който можеше да отнеме както е фиркан ??????
"Съборът" >>> ЦЪК!
"Поредният работен ден" - до Част 7 >>> ЦЪК!
"Разходката" >>> ЦЪК!

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 03 Ное 2008, 17:36

Относно колегата който пита как така не са дошли полицайте мога да каже,че никой не ги е викал но бяха там след 2 минути точно.
Просто си минаваха!Обаче вече се бяхме разбрали,че човека си купува колата и така.Изместихме я с полицайте 1 метър да не пречи на линията на трамвая и си чакаме пътната помощ която викнах и дойде след 15 мин.Айде колата на помоща и така.
А относно полицията им казахме,че ще се разберем.Колегата пари давал ли им е не им ли е незнам,че ми беше паднало пердето.
И така!Утре жив и здрав му я прехвърлям и така.
Има си смачкана ламарина за 3000лв и със здраве да си я ползва.
Яд ме е само,че колата беше читава и от 2 месеца си търся такава.
А сега пак всичко на ново.Иначе важното е че и ние сме здрави.
Ако жената беше до мен не ми се мисли какво щеше да е,нито ако не си бях сложил колана.Как съм си малък 190см в тая корса щях да отнеса я колонката, я прозореца. :confused:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530d touring

Мнение от cucko » 03 Ное 2008, 17:40

То за това първо си пазиш кожата и тогава си спазваш закона! ;)
Надявам се да не ти се случват пак такива лоши неща!

Следваща

Назад към Страхотни истории