полиране горивна камера и клапани
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
			21 мнения
			 • Страница 2 от 2 • 1, 2

Пичове извинете ме за невежеството...предполагам DA_WOLF ше слага турбо  и тая подложка за която говорите сигурно служи за разреждане на мотора (намаляване степента на сгъстяване)...На М42 буталата как са отгоре?...ако са с бомбета може от тях да се разреди мотора и то не малко...и все пак не съм запознат с темата
 и тая подложка за която говорите сигурно служи за разреждане на мотора (намаляване степента на сгъстяване)...На М42 буталата как са отгоре?...ако са с бомбета може от тях да се разреди мотора и то не малко...и все пак не съм запознат с темата  Иначе камерите и клапаните хубаво...ами каналите в главата защо не са полирани
 Иначе камерите и клапаните хубаво...ами каналите в главата защо не са полирани 

и тая подложка за която говорите сигурно служи за разреждане на мотора (намаляване степента на сгъстяване)...На М42 буталата как са отгоре?...ако са с бомбета може от тях да се разреди мотора и то не малко...и все пак не съм запознат с темата
 и тая подложка за която говорите сигурно служи за разреждане на мотора (намаляване степента на сгъстяване)...На М42 буталата как са отгоре?...ако са с бомбета може от тях да се разреди мотора и то не малко...и все пак не съм запознат с темата  Иначе камерите и клапаните хубаво...ами каналите в главата защо не са полирани
 Иначе камерите и клапаните хубаво...ами каналите в главата защо не са полирани 
доколкоте разбрах мислите да слагате верига от колело
поне от вериги разбирам (е и аз да разбирам от нещо ) та препорачвам само нови вериги.Защото на караните вериги от натиска напана които се упражнява по посока на движението се полочава деформациа,изкривяване и нитовете,които съединяват звената  продобиват формата на дъга  това се получава дори и при колелата а за ВАщЕ  цели препорачвам ТИТАНИЕВА ВЕРИГА НОВА струва 45 лева
 ) та препорачвам само нови вериги.Защото на караните вериги от натиска напана които се упражнява по посока на движението се полочава деформациа,изкривяване и нитовете,които съединяват звената  продобиват формата на дъга  това се получава дори и при колелата а за ВАщЕ  цели препорачвам ТИТАНИЕВА ВЕРИГА НОВА струва 45 лева
			поне от вериги разбирам (е и аз да разбирам от нещо
 ) та препорачвам само нови вериги.Защото на караните вериги от натиска напана които се упражнява по посока на движението се полочава деформациа,изкривяване и нитовете,които съединяват звената  продобиват формата на дъга  това се получава дори и при колелата а за ВАщЕ  цели препорачвам ТИТАНИЕВА ВЕРИГА НОВА струва 45 лева
 ) та препорачвам само нови вериги.Защото на караните вериги от натиска напана които се упражнява по посока на движението се полочава деформациа,изкривяване и нитовете,които съединяват звената  продобиват формата на дъга  това се получава дори и при колелата а за ВАщЕ  цели препорачвам ТИТАНИЕВА ВЕРИГА НОВА струва 45 леваDownhill RUlzzzzzz
		- LuBo1
- води статистиката
- 

- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
 '95 328Ti
 '95 318is
 '00 328Ci
 '04 330xd
 '07 X3 3.0d
 '07 X3 3.0sd
 '01 730d
Да идвам зимам и други джанти ли  че и бас-а мои да зема стиа една комплексна цена да каиж
 че и бас-а мои да зема стиа една комплексна цена да каиж  

П.С съвсем случаино , без да искам я кривнах едната. Отивам да я изправят на машина и ко става , машината са изкриви 

ако си изкривил тия джанти си нечовек!

П.С съвсем случаино , без да искам я кривнах едната. Отивам да я изправят на машина и ко става , машината са изкриви

ако си изкривил тия джанти си нечовек!

21 мнения
			 • Страница 2 от 2 • 1, 2