Открадната: БМВ Е36 бордо - с9814ха - София- Надежда

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 27 Ное 2004, 16:13

Идеята на Ати е страхотна но май в случая останалите сте прави - късно е :(

Ако до сега не са звъннали да искат откуп, значи няма и да го направят. Обикновено действат веднага преди още човека да се е свързал с полицията.

Няма и да я зарежат на открито заради стикерите.

Съмнява ме да я разглобят.

При положение, че е застрахована Евроинс ще я намерят рано или късно.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от fortune » 27 Ное 2004, 16:20

Друга идея! До колкото знам ти беше вкарал колата от Гърция или се лъжа? Смени ли алармата ли остана с тази, с която си я закупил? Има и случаи, в които си купуваш кола, а след това някой просто идва и си я прибира обратно. А и Гърция не е далеч. Не подценявай този вариант. Малко хора ще тръгнат да крадат кола неподготвени по това време и на такова място! Също си припомни да не са ти чупили стъкло скоро, това е стар номер, оставял ли си я на сервиз, поверявал ли си ключовете на някого. Да не би да ти се отваря колата с дистанционното на алармата? Това е най-висшата глупост, защото сигналът се прихваща за 5 мин.
човек се учи докато е жив...

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 27 Ное 2004, 17:07

На мен ми е ясно, че колата не е там, просто идваше дума за моралната подкрепа и за разсяването на онзи дребен процент, който все ни нашепва - абе можеше да провериш.
Мисля, че ако се съберем в надежда да му покажем, че сме съпричастни не само на думи с него, ще го накара да вдигне по-скоро глава.
Така си мисля.
Ако се събирате утре няма да мога да дойда, ако е в четвъртък съм на линия.
Кой ще се заеме с организацията за утре (ако решите тогава)?
Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 27 Ное 2004, 17:20

Аз съм пас за утре :( Нямам никаква работа но съм без пари до понеделник. Предзаплатно уви.

Предлагам това да стане практика - при изчезнал автомобил от форума да организираме незабавна проверка из всички софийски чукари. Дано само собствениците веднага да пускат тук съобщение.

Петко ///M големия
Аватар
Кара: E46 330xd / Mini Cooper S

Мнение от BMW///M-ma6inata » 27 Ное 2004, 19:44

Пич, трябваше веднага да намериш начин чрез по-влиятелни хора да се свържеш с ъндърграунд средите, колкото повече хора се свържат с крадците, толкова по-добре, те се спичат и връщат колата без да искат откуп защото просто се сдухват от това колко говеда търсят колата и се усеща че не е на случаен човек. Може да пробваш и сега, знае ли човек, може да не е късно. Така на едни приятели им свиха една Ц-класа, веднага се раззвъняхме на кой ли не, и по едно време един от хората вика: -Абе кво праите бе, в цяла България за ваща Ц-класа се говори :D И на вечерта я върнаха без дори да искат откуп. Обаче на собственика му трябваха 4 хиляди лева за да я върне в стария вид :( Като гепат кола веднага я изпотрошават ,за да търсят за ГПС-и и т.н

кавалер-монтьор
кавалер-монтьор
Аватар
Кара: леки BMW-та :):):)
Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta

Мнение от gazzzar » 27 Ное 2004, 20:00

BMW///M-ma6inata написа:Пич, трябваше веднага да намериш начин чрез по-влиятелни хора да се свържеш с ъндърграунд средите, колкото повече хора се свържат с крадците, толкова по-добре, те се спичат и връщат колата без да искат откуп защото просто се сдухват от това колко говеда търсят колата и се усеща че не е на случаен човек. Може да пробваш и сега, знае ли човек, може да не е късно. Така на едни приятели им свиха една Ц-класа, веднага се раззвъняхме на кой ли не, и по едно време един от хората вика: -Абе кво праите бе, в цяла България за ваща Ц-класа се говори :D И на вечерта я върнаха без дори да искат откуп. Обаче на собственика му трябваха 4 хиляди лева за да я върне в стария вид :( Като гепат кола веднага я изпотрошават ,за да търсят за ГПС-и и т.н

Тоя филм съм го гледал.... :lol: :lol: :lol: Но не винаги най-добрия вариант е да вдигнеш цяла София(ъндърграунда) да я издирва! Може да подейства и като нож с две остриета! Цената в началото е винаги много висока и след седмица пада наполовина!

Пич, при всички положения ще си намериш колата........те нямат полза от една купчина крадени ламарини,..............но не искам да те отчайвам ама може трудно да си я познаеш :( В момента най-добрия вариант за теб е да са я изнесли в чужбина (Албания, Македония, Украйна....) Тогава няма никой да я намери и ти ще си напред със парите от застраховката! Най-лошия вариант е да ти се обадят и да не успееш да им събереш парите - моли се да не я видиш след това! Мотай ги колкото можеш, обяснявай им, че в момента нямаш толкова.....ще събереш след седмица и тн, но не прекалявай, защото ако ги изнервиш ще ти източат маслото и ще я покарат колкото може и след това ще ти кажат от къде да отидеш да си пребереш ламарините(застрахователя не поема щети по мотора ;) )
ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3.... 8) 8) 8)
Изображение
"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от pepy » 27 Ное 2004, 22:54

Е браво :!:
Ти ги светни кво да прават.Нали по колата има стикери на клуба - може да влезнат да видат кво си пишеме :(
/в кръга на шегата де/
Силата е нищо без контрол.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от dizelboy » 27 Ное 2004, 23:51

говорих с едно моми4е което има приятели които са много прибрани така да се каже . :twisted: понеже те брам4ат мо нашия квартал пак си викам 4еки да пробвам може и да са те оба4е не неса те и мом4ето е казал изкаха лиу му откуп --не ооооооооо тогава забрави ве4е е на 4асти така4е 100%колата е дала фира на 4асти скапана работа но какво да с еправи мъка ,дано поне застраховката да си земе
ИзображениеИзображение
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от tsvet40 » 28 Ное 2004, 11:52

!!Asen_X написа:Предлагам това да стане практика - при изчезнал автомобил от форума да организираме незабавна проверка из всички софийски чукари

Подкрепям на 100 % :evil:

ентусиаст
Аватар

Мнение от [Georgi] » 28 Ное 2004, 15:48

tsvet40 написа:
!!Asen_X написа:Предлагам това да стане практика - при изчезнал автомобил от форума да организираме незабавна проверка из всички софийски чукари

Абсолютно ЗА !

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 530iA Touring
Мечтае да кара: e3-е39
Детайли за колата: 2001

Мнение от dankata » 28 Ное 2004, 16:00

Съжалявам за колата :(

[Georgi] написа:
tsvet40 написа:

Абсолютно ЗА !

За :!:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Niky Georgiev » 28 Ное 2004, 21:15

Определено съм ЗА
Бездействието поражда стимули за "Упражняващите свободни професии".
Niky Georgiev

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от pepy » 28 Ное 2004, 23:56

ЗА - С ДВЕ РЪЦЕ
Силата е нищо без контрол.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Markiza » 29 Ное 2004, 22:53

Мога и аз да помогна по Македонията(Сандански,Петрич,Банско,Гоце Делчев),там съм за сега.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от pavcho_7125 » 30 Ное 2004, 0:31

Колата 99% се намира във Волуяк, Божурище или Костинброд - ако има някой от там няма начин да не знае за какво става въпрос!
Мен ако питаш чакай да ти се обадят и веднага им дай толкова колкото искат за да не ги избиват останалите като си свалят от колата ти! Успех :help: :help: :help:

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум