Готварска печка ??????

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E30 Е38
Детайли за колата: Не бие много на очи

Мнение от Transportera » 02 Ное 2008, 21:12

Le Transporteur написа:
someone написа:

бойлера още не се е обадил пък да видим.. 8)

Ще се обади спокойно :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 02 Ное 2008, 21:19

взимаи ги няма да имаш проблеми , много бързо нагряват , плотовете са здрави и лесно се чистят. Която и хубава марка да вземеш няма да сбъркаш , а от евтините - Нео ;)
It`s party time !

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от agent smit » 02 Ное 2008, 21:57

Transportera написа:
Le Transporteur написа:
someone написа:

Никога не правете грешката да си купувате уреди на Елдоминвест (Дипломат). Вече 5 (пет) пъти сменям гаранционен бойлер :evil: Дават 10 години гаранция на "неръждавейката", обаче за 9 месеца ръждясва, пробива се и протича :evil: :evil: :banghead: :banghead: Това е така наречената ръждясваща неръждавейка :evil: И освен всичко си го монтирам/демонтирам сам и го карам до магазина, като преди това давам 10 лева на техник от фирмата да дойде и да го освидетелства като прецакан. Така вече 5 пъти :banghead:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Le Transporteur » 02 Ное 2008, 22:10

agent smit написа:
Transportera написа:
Le Transporteur написа:
someone написа:

Никога не правете грешката да си купувате уреди на Елдоминвест (Дипломат). Вече 5 (пет) пъти сменям гаранционен бойлер :evil: Дават 10 години гаранция на "неръждавейката", обаче за 9 месеца ръждясва, пробива се и протича :evil: :evil: :banghead: :banghead: Това е така наречената ръждясваща неръждавейка :evil: И освен всичко си го монтирам/демонтирам сам и го карам до магазина, като преди това давам 10 лева на техник от фирмата да дойде и да го освидетелства като прецакан. Така вече 5 пъти :banghead:

Айдеее текна тя, "изберете бугарското" :mhihi: А как само обират медалите на "Пловдивският.."не ти е работа. Моя другия месец прави 2 години, което може да се окаже тестов рекорд. 8) Е не излиза ли подвеждане това с рекламата, 5-10 години, май трябва да ги баннат отнякъде, разбира се някой друг път щото все още сме си "България".. А какви бойлери имаше, поколения се отглеждаха,...тц-тц
Но кажете за печките...
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Сбъдна мечтата си.....
Детайли за колата: BMW E38 740 i black

Мнение от ggb » 03 Ное 2008, 14:37

Penchev написа:Понеже не след дълго ще трябва да си купувам фурна и котлони за вграждане ,мога ли да разчитам на висок клас GORENJE , споделете впечатления и за тях ,моля ви :help:

п.с. извинявам се на колегата за дето му ползвам темата ,но да не става по-голяма лудница в "извън темата"

Георги Пенчев
A замислял ли си се за вариант Electrolux уверявам те нещата им не са по малко качествени от Gorenye.
Истинската мощност винаги ви спира дъха също като истинската красота.....Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 03 Ное 2008, 15:04

и ние ползваме горение от как се помня,никви ядове единствено маиче беше кофти за керамичните котлони че се прецакват ако загори захар на тях така си спомням че ни казаха от магазина като ги купувхме но общо взето според мен марката за кухнята е горение особено сега има една серия няква дизаинерска се води уникален дизаин вадят

ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ Е34 М50Б20
Мечтае да кара: М....power

Мнение от Kregec » 03 Ное 2008, 15:54

Сега видях темата и реших да се включа защото почти четири години съм продавал такива неща в Ритони Б-с. За печките с керамичен плод трябва да се пазят да не се изтърве нещо отгоре защото плота се чупи, също така ако падне захар става кофти защото не се чисти, иначе няма проблем с тях. Както са писали колегите печките са много сполучливи. Другото не вярвайте на всичко което ви казват в магазина, знам от личен опит :mhihi: . За колегата които е пуснал темата, дори да избереш този Индезит няма да згрешиш. Ако някои има нужда от съвет при закупуване на какъвто и да е уред за бяла техника говорим, няма проблем да пита на ЛС със удоволствие ще помогна с инфо. За печките дипломат мога да твърдя че са добри, но е имало и лоши пратки които дават дефекти. Колага успех с покупката

Потребител
Аватар

Мнение от ExM » 03 Ное 2008, 15:56

Мишел написа:
///peter написа:А чушки мога ли да метна отгоре :mhihi:

Винаги съм се чудила да ти кажа....така и не опитах :mhihi:

Печи и не се притеснявай! После само с влажния парцал и си готов/а.

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 03 Ное 2008, 22:15

ggb написа:
Penchev написа:Понеже не след дълго ще трябва да си купувам фурна и котлони за вграждане ,мога ли да разчитам на висок клас GORENJE , споделете впечатления и за тях ,моля ви :help:

п.с. извинявам се на колегата за дето му ползвам темата ,но да не става по-голяма лудница в "извън темата"

Георги Пенчев
A замислял ли си се за вариант Electrolux уверявам те нещата им не са по малко качествени от Gorenye.

Май GORENJE е по добрия избор.Иначе за мен има само една марка за кухненски уреди miele :mhihi: У дома като почнеш от перална ,хладилник,фурна,котлони та до абсорбатора са Миеле.Както казват англичаните ,не съм толкова богат за да си купувам евтино.Та мойта препоръка е ,ако имате възможност това е марката.
Изображение

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 04 Ное 2008, 10:29

Аз съм с Нарди и Фабер. Доволна съм, като изключим, че се изтъркаха малко цифричките не врътките на копчетата. А чушките на керамичен плот не знам. На това до него ги пека ;)
Изображение
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата