Описание на бушоните
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- M_krika
- младши ентусиаст
-
- Кара: E70 4.0d и F15 M50d
- Мечтае да кара: BMW
Само аз ли невиждам да има бу6он за фаровете 4е имам проблем с далгите на десния фар не6то или реленце има слепнало или изгорял бу6он.Свети даже и когато не е на контакт колата изгася 4ак като го изклю4а от буксата
Rise Of The Machines-Only The Strong Will Survive
- badsharki
- ентусиаст
-
- Кара: F11 530xd
M_krika написа:Само аз ли невиждам да има бу6он за фаровете 4е имам проблем с далгите на десния фар не6то или реленце има слепнало или изгорял бу6он.Свети даже и когато не е на контакт колата изгася 4ак като го изклю4а от буксата
Хм, неща да те плаша колега, ама твоето май намирисва на Light module, който е към 700 лв. нов. Но потърси, има доста теми за него, някои колеги са си го оправили като сменят разни резистори по него за 5-6 лева.
Колеги имам проблем с ксенона
Можели някой да помогне? Левият ми ксенонов фар свети по слабо все едно че не е загрял от какво може да е?
M_krika написа:Само аз ли невиждам да има бу6он за фаровете 4е имам проблем с далгите на десния фар не6то или реленце има слепнало или изгорял бу6он.Свети даже и когато не е на контакт колата изгася 4ак като го изклю4а от буксата
колега това е от light модула и аз имах такъв проблем но намерих тука един човек и му го занесох направо модула и ми го оправи ....нов е да си *** майката
Re: Описание на бушоните
някои знае ли схема на кабелите на аудиото че нямам никакав ток на захранването радиото Биснес Рдс 1999г е39 от къде идва кабела до радиото смисъл +12 контактниа лилаво с бяло си е кабела благодаря предварително
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2