За и против запалени фарове през деня?
Модератор: Общи модератори
Гласувах против,защото...
И на мен не ми харесва някой да ме задълважа да правя нещо ако не искам!Крис е много прав-стига вече с измислянето на топлата вода
Да вземат да се затегнат мерките срещу истинските нарушения,да се оправят пътищата и да не се карат голфчета на по 30 години,едвам движещи се вече....
2ро-много ме дразни да цъкам 100 копчета вътре всеки ден!
Много ме дразни някой да ми свети в очите(не обичам много светлината) дори и през деня,когато е супер светло!
През зимата-да,мрачно-да,притъмняло-да,но посред бял ден-НЕ! Иска се и акъл малко,не вярвам само фаровете да те спасят..
И аз лично до 10ти ще си карам без,при положение че е толкова хубаво времето!
И на мен не ми харесва някой да ме задълважа да правя нещо ако не искам!Крис е много прав-стига вече с измислянето на топлата вода

Много ме дразни някой да ми свети в очите(не обичам много светлината) дори и през деня,когато е супер светло!
През зимата-да,мрачно-да,притъмняло-да,но посред бял ден-НЕ! Иска се и акъл малко,не вярвам само фаровете да те спасят..
- Valentin_Peev
- младши ентусиаст
-
BMW_325 TDS написа:Колеги кво се заблуждаваме ?? Навремето бащите ни са карали се без фарове през деня ( че и некога през нощта) , па по не са се тепали по пътищата !!
Да, а къв е бил трафика и по колко години се е чакало за кола

- Valentin_Peev
- младши ентусиаст
-
Slavi_m написа:Гласувах против,защото...
И на мен не ми харесва някой да ме задълважа да правя нещо ако не искам!Крис е много прав-стига вече с измислянето на топлата водаДа вземат да се затегнат мерките срещу истинските нарушения,да се оправят пътищата и да не се карат голфчета на по 30 години,едвам движещи се вече....
Дано не ти се случва, ама като изпреварваш тир с некво мижаво Клио и си му стигнал вече до средата, и изведнъж забелязваш бързо приближаващ обект срещу тебе, кво правиш? Още малко за обстановката, зимно време, облачно, не достатъчно светлина, оня селянин срещу тебе е решил да спести от крушки или просто не обича да му нареждат, а колата му е сива слива се с обстановката, какво правиш? И притва имаш видимост от няколко километра! Аз ще ти кажа кво правиш, немаш време и да се молиш, само се надяваш некакси да се прибереш обратно! В моя случай шофера да се справи със ситуацията, и двамата не забелязахме колата, обаче се разминахме! Та като тръгна извън градско винаги ги храна и подсещам тия дет не са си пуснали фаровете, а до Банско има много такива екземпляри, и през нощта не обичат да си пускат фаровете

- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
Slavi_m написа:Гласувах против,защото...
И на мен не ми харесва някой да ме задълважа да правя нещо ако не искам!
Само кажи кой те задължава да го правиш целогодишно.

'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.

2x Alpine white E30's
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
- pistata9889
- ентусиаст
-
- Кара: Камион колкото читалището...
Преди когато навлязоха западните коли,в БГ когато видиш че някои кара с пуснати светлини,се знаеше че кара бързо,а сега се определя по цвета на ксенона за бързината.Не е лично мнение.
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!
- x-ekutor
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30 оригинал
- Мечтае да кара: недокосната Е30
- ///M Body Shop
-
-
- Кара: E39
Значи аз доколкото знам, от 2010г или 2011г, ще влезе в сила закон за целия Евро съюз да се кара целогодишно с фарове!
Дано съм прав
и тогава да видиме енергоспестяващите кво ще правят 
Дано съм прав

- Garribaldi
- ентусиаст
-
- Кара: 'Е36'
- Мечтае да кара: e92 m3
Fking написа:ЗА пуснати фарoве, пусната музика и свалени прозорци!
Нека да обясня защо колегата е написал "със свалени прозорци".... защото като са затъмнени и полицаите спират от движение колата и пишат актове и се правят на отворени и се ебават с теб

А по темата съм ЗА, но защо трябва някой да ни го наложи като закон ?!?!? някой беше написал "нека да го сложат целогодишно да видим какво ще правят енергоспестяващите." Това беше най тъпото нещо което може да се изсере в темата

Иначе аз си карам на фарове и лятото, хем щот ми е навик вече, хем щото ме кефи

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
x-ekutor написа:Fking написа:ЗА пуснати фарoве, пусната музика и свалени прозорци!
и свален шибедах
Аз обикновенно го отварям,ама ти щом си играеш чак да го сваляш...евала ти правя

Иначе по темата..аз съм против,купил съм си ксенонов челник и си го слагам като карам