За и против запалени фарове през деня?
Модератор: Общи модератори
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
Re: За и против запалени фарове през деня?
pandev22 написа:martost написа:Абсолютно за и то целогодишно

- Totogada
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше E36 320 Coupe
Re: За и против запалени фарове през деня?
martost написа:Абсолютно за и то целогодишно

R.I.P. Champion 1968 – 2007 Colin McRae
- ИлХиТо
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 Individual
- Мечтае да кара: BMW М5 Е34 Individual
- Детайли за колата: една сбъдната мечта
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
"Светлината спасява живот"
Цяла година трябва да се кара на фарове. Просто това е първото нещо, което трябва да направиш като запалиш колата...
А тия, които си пазят крушките и ми говорят за някакви напрежение мога да нарека мизерници...
Цяла година трябва да се кара на фарове. Просто това е първото нещо, което трябва да направиш като запалиш колата...

А тия, които си пазят крушките и ми говорят за някакви напрежение мога да нарека мизерници...

- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
WilliamsF1Team написа:"Светлината спасява живот"
Цяла година трябва да се кара на фарове. Просто това е първото нещо, което трябва да направиш като запалиш колата...![]()

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
Ако държавата ми купува крушките че малко скъпи ми идва по 50 лева броя ... Съм съгласен иначе твърдо НЕ само извънградско целогодишно в града няма смисъл.
I'm slowly drifting

Гласувах с "НЕ"
въпреки че си пускам светлините винаги извънградско (винаги), но в града е такава какфония, че дори и прожектори да пусна не мисля, че ще ме спаси от идиоти.
Цяло лято, с мотора, докато карах в града всички се опитваха да ме убият (някои по няколко пъти наведнъж) въпреки че съм карал непрекъснато на дълги ( които светеха доста силно). За извън градско не говоря защото там скороста е друга и трудно се преценява колко бързо идвам, дори и да ме видят.
Другото което много ме дразни са нашите любими полицаи (или там кавито са вече комисари или други свиркаджии) винаги нещо не ти е наред, пък като почнат кои светлини може и кои не може направо ме побъркват, щом са решили да глобяват на всяка цена да започнат да ги режат и тия дето карат на дълги през деня и тези които си пускат задната сетлина за мъгла (която при някои коли е толкова силна че не можеш да караш нормално зад тях), като до колкото знам тези две неща също са акт или фиш или там некаква глоба.
Нема да се оправят нещата с измислянето на нови глупости които трябва да спазваме и още 50 плаката които требе да си залепиме на предното стъкло. Просто требе малко контрол на съществуващите вече закони и малко по малко ще се нормализират нещата. Пример: като започнаха да събират глобите задължително и нарушенията главоломно намаляха. Писна ми сега и предложение имало било телефоните да се забранят изобщо телефоните, да забранят пушенето в колите. По-нататък сигурно и музиката ще забранят, а може и да забранят да возиш други хора да не те занимават докато караш.
P.S.
И за да не почнат някакви спекулации с мотора, не съм карал като някои самоубийци.
въпреки че си пускам светлините винаги извънградско (винаги), но в града е такава какфония, че дори и прожектори да пусна не мисля, че ще ме спаси от идиоти.
Цяло лято, с мотора, докато карах в града всички се опитваха да ме убият (някои по няколко пъти наведнъж) въпреки че съм карал непрекъснато на дълги ( които светеха доста силно). За извън градско не говоря защото там скороста е друга и трудно се преценява колко бързо идвам, дори и да ме видят.
Другото което много ме дразни са нашите любими полицаи (или там кавито са вече комисари или други свиркаджии) винаги нещо не ти е наред, пък като почнат кои светлини може и кои не може направо ме побъркват, щом са решили да глобяват на всяка цена да започнат да ги режат и тия дето карат на дълги през деня и тези които си пускат задната сетлина за мъгла (която при някои коли е толкова силна че не можеш да караш нормално зад тях), като до колкото знам тези две неща също са акт или фиш или там некаква глоба.
Нема да се оправят нещата с измислянето на нови глупости които трябва да спазваме и още 50 плаката които требе да си залепиме на предното стъкло. Просто требе малко контрол на съществуващите вече закони и малко по малко ще се нормализират нещата. Пример: като започнаха да събират глобите задължително и нарушенията главоломно намаляха. Писна ми сега и предложение имало било телефоните да се забранят изобщо телефоните, да забранят пушенето в колите. По-нататък сигурно и музиката ще забранят, а може и да забранят да возиш други хора да не те занимават докато караш.
P.S.
И за да не почнат някакви спекулации с мотора, не съм карал като някои самоубийци.
- djoni82
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 2.5I / е36 2.0I / е34 2.5IA
WilliamsF1Team написа:"Светлината спасява живот"
Цяла година трябва да се кара на фарове. Просто това е първото нещо, което трябва да направиш като запалиш колата...![]()

В РАЯ има повече удобства,но в АДА компанията е по Готина!!!!
- BMW_325 TDS
- младши ентусиаст
-
Колеги кво се заблуждаваме ?? Навремето бащите ни са карали се без фарове през деня ( че и некога през нощта
) , па по не са се тепали по пътищата !!

- ///M Body Shop
-
-
- Кара: E39
ЕвалаBMW_325 TDS написа:Пък и крушки горат, натоварва се инсталацията и с Две думи може да няма електромер, Но се ЧЕРПИ ток за нещо което не е необходимо !! Аз съм си пускал халогените на BMW то през деня, но единствено и само, че ме кефи повече как изглежда предницата- по отношение за безопасност никакво отношение!!

Откривам фонд за дарения на хора, които 5лв са много за крушка да дадат, като с това мога да се предпазят и те самите и другите !!!
Напълно "ЗА" съм иначе за карането на целогодишно на пуснати светлини, но се сещам, че някъде мернах една статия, че като цял ден гледаш светлини, някой обекти, като пешеходци примерно може да не ги видиш или нещо от сорта ...
[/u][/i]
Напълно "ЗА" съм иначе за карането на целогодишно на пуснати светлини, но се сещам, че някъде мернах една статия, че като цял ден гледаш светлини, някой обекти, като пешеходци примерно може да не ги видиш или нещо от сорта ...

- h4ckED
- ентусиаст
-
- Кара: триста двайсе и пеш
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Ми ако всички изгасят фаровете и на главата да си ходят няма какво да направят
Но друг е въпроса защо да създаваме опасности на пътя, само за да сме чешити.

BMW only!