имам една идея

Ние сме благодарни за всяко мнение за нашия сайт, изразено от вас! Ако имате проблеми или някакви предложения, моля публикувайте ги тук. Всички новини и промени ще бъдат съобщавани в този форум. Могат да публикуват и нерегистрирани потребители, но безсмислени мнения и коментари ще бъдат трити.

Модератор: I.Voykov

младши ентусиаст
Аватар

имам една идея

Мнение от borislav » 20 Окт 2008, 19:44

да създадем един подфорум кадето колегите ще си пишат по градове за сервизи и майстори,от кои са доволни и от кои не а не като мен :uups: да пускат теми безразборно(например аз търся сервиз в стара загора да не питам всичките колеги и да ги занимавам с глупости ми да си влезна в старозагорския подфорум и да си прочета там или евентуално да питам нещто което ме интересува) Надявам се ме разбрахте за какво имам предвид. После изтрийте темата

8910 фен
Аватар
Кара: 01`530i touring

Мнение от CONAN » 20 Окт 2008, 21:39

Идеята е добра но едва ли е осъществима.Пишат хора от толкова градове ,че трябва да има доста подфоруми но все пак модовете да се произнесат.

Потребител
Аватар
Кара: е 39 520i 1997

Мнение от penevi1979 » 20 Окт 2008, 21:54

не е нужно за всеки град според мен е достатъчно по региони . от мен един + за идеята

Аватар

Мнение от TUZara` » 30 Окт 2008, 20:25

Направете го на региони..Не е нужно да четем в село еди кое си където има 100 човека на кръст кой е най-добрия майстор :)

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 31 Окт 2008, 16:02

Идечта не е лоши,има бъдеще,но не сега му е времето,се пак има доста какво да има форума.Както в една тема Иво каза че в момента се обмислят промени по форума..........поне засега не
Изображение

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 31 Окт 2008, 21:02

В момента наистина нямаме планове да добавяме каквито и да било секции, тъй като предстои смяна на платформата - процес, който ще отнеме време поради многото модификации на настоящата платформа, които сме правили през годините.

Идеите ви обаче не остават незабелязани, и някои от тях ще бъдат осъществени. ;)

Конкретно за тази идея:
Добре би било да се събере информация за различните магазини за части в различните градове.
За сервизите обаче няма как да стане, поради простата причина, че всеки има доста различни критерии за качество на работата по колата му, да не говорим пък колко препоръчани сервизи да осирали пайзажа - едни клиенти са доволни, други не са. Изобщо, сложно е...

Аватар
Кара: E39

Мнение от ///M Body Shop » 01 Ное 2008, 0:46

!!Asen_X написа:За сервизите обаче няма как да стане, поради простата причина, че всеки има доста различни критерии за качество на работата по колата му, да не говорим пък колко препоръчани сервизи да осирали пайзажа - едни клиенти са доволни, други не са. Изобщо, сложно е...
:yes: На мен много пъти ми се е случвало, някой да ми иска съвет за къвто и да било майстор, и после олеле при къв идиот ме прати, за тва по добре нямам представа и така....
На мен едни и същи майстори са ми правили кола перфектно, а следващия път пълен провал(меко казано), доверявам се трети, пак добре и така до безкрайност, така, че това е много сложно.
Все ще се намери някой да каже - "браво страшен майстор имаш" :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320
Мечтае да кара: 650

Мнение от makavel4o » 15 Ное 2008, 19:32

аз мога да гарантирам само за нашия сервиз в Зара...
Не признавам системата Големи-Малки..Има два вида хора Достойни и Жалки!
Изображение

Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума