въпрос за подлакътник
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
въпрос за подлакътник
ще пасне ли подлакътник от кола с десен волан на кола с ляв волан?
- CrUeSpIrIT
- Потребител
-
Ако не ползваш ръчната предполагам да

If you love something let it go,
If it comes back to you it`s yours.
If It doesn`t , It never was
If it comes back to you it`s yours.
If It doesn`t , It never was
Няма да стане, защото барчето е различно. От страната на пасажера излиза ръчната. Ако намериш барче от ляв волан (или успееш да преместиш лоста на ръчната вдясно), не би трябвало да е проблем.
Ще си натегнеш ръчната като хората и дори опъната силно, няма да удря в подлакътника. Просто помоли колегата, който разпродаваше английското М3 да снима ръчната как е монтирана под подлакътника, за да си сигурен, че можеш да преместиш твоята.
Ще си натегнеш ръчната като хората и дори опъната силно, няма да удря в подлакътника. Просто помоли колегата, който разпродаваше английското М3 да снима ръчната как е монтирана под подлакътника, за да си сигурен, че можеш да преместиш твоята.
- kiko
- старши ентусиаст
-
еми аз по принцип ръчната я използвам адски рядко така че едвали ще ми пречи,даже така за мен е по добре защото така пък подлакатника няма да ми скрива ваничката до пепелника ,единствено верно тая ръчна има логика да е от другата страна и не знам как ще стане побългаряването
ако някои я правил тая галимация ще съм благодарен ако сподели

ако някои я правил тая галимация ще съм благодарен ако сподели
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Нищо сложно няма в цялата работа,просто ще трябва да си купиш и лоста на ръчната,т.к. няма да можеш да обърнеш тялото под барчето на твоята...другия вариант е да нямаш ръчна...даваш на тапицер да ти изработи някаква кожена декорация и това е...ако се решиш да взимаш,вземи комплект с ръчната,пък ще ударя рамо при монтажа 

- kiko
- старши ентусиаст
-
еми мерси баце
, ама маи я изпуснах, ще поразровя авто гробниците за нещо европеиско, за пореден път се убеждавам че англичаните са една от наи извратената нация 

- BT9028BA
- старши ентусиаст
-
- Кара: ...don`t drive fast, just fly low
- Мечтае да кара: E36 M3
kiko написа:еми мерси баце, ама маи я изпуснах, ще поразровя авто гробниците за нещо европеиско, за пореден път се убеждавам че англичаните са една от наи извратената нация
Една от най-тъпата нация са Англичаните

BT9028BA написа:Една от най-тъпата нация са Англичаните
Доста тъпо мнение, аз си мисля че Англичаните са си ОК, докато едни от най-тъпите хора, които съм познавал, и с които съм работил в действителност са се оказвали Българи (трябваше с малка буква да го напиша).
А ако можеш да се замислиш за правилата за движение в Англия, току виж те огрее, че е по-удобно да се кара от лявата страна на пътя с десен волан, в сравнение с широко разпространеното дясно движение. Има много причини за това,
Също трафикът в Англия обяснява "правилото на дясностоящия", помисли малко и ще разбереш предполагам защо е така.
9 мнения
• Страница 1 от 1