Искам да съм част от отбора
Модератор: Общи модератори
66 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
jordanmilchev написа:Еее няма да е честно от страна на клуба ви... Ще се разтури и ще дойдете в Пежо клуб България.
пусни една тема към 16,45 за разтурането на клуба и се събуй и ме чекай....!!аз ше дойдем....

- jordanmilchev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: peugeot 205 , lada 2104
- Мечтае да кара: e30 318
Абе скица ти няма станеш Модератор така както е тръгнало
Ще пусна такава тема като стана с жълта книжка 

Drifting strast
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
jordanmilchev написа:Абе скица ти няма станеш Модератор така както е тръгнало![]()
тихо са...! аз съм модератор на ...мислите на хората!

- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Ейй,не се поддавайте на провокацията.jordanmilchev е на щат и за всеки бан получава съответна сума
Изтрайте още 2 часа ,че имам работа
и после

Изтрайте още 2 часа ,че имам работа

- Azrail
- UFO Pilot
-
Айде стига се държали като седмокласници...
И все едни и същи хора...
Аман начи!
Някои хора вече плачат за бан, ама да видим кога ще е ...
Да бяхме 5 души тука, да си пишем и да си драскаме на воля... Ама сме 5 хиляди вече! Нямам време, нито намерение, нито желание да се разправям вече с детски измишльотини и да се занимавам със всеки поотделно и всеки ден да си пишем кое е правилно, кое не е и да си обясняваме едни и същи работи. Нямам време, нито намерение, нито желание да ставам пъдар и ви гоня с гегата! И все модовете са лошите, и все има толерирани и дискриминирани, и все няма друг виновен, освен модовете... Щото ние не сме тука, нали, за да пазим реда и спокойствието, за да следим за ВАШЕТО добро прекарване тук, ами напротив - тука сме, за да тормозим потребителите, за да избиваме комплекси върху тях и да показваме ВЛАСТ и МОЩ, СИЛА!!! Един драсне 5 реда спам, другите веднага по него. Идете във форумите на дата.бг, например, там можете да спамите на воля. НЕ ТУК е мястото за това.
И все едни и същи хора...
Аман начи!
Някои хора вече плачат за бан, ама да видим кога ще е ...
Да бяхме 5 души тука, да си пишем и да си драскаме на воля... Ама сме 5 хиляди вече! Нямам време, нито намерение, нито желание да се разправям вече с детски измишльотини и да се занимавам със всеки поотделно и всеки ден да си пишем кое е правилно, кое не е и да си обясняваме едни и същи работи. Нямам време, нито намерение, нито желание да ставам пъдар и ви гоня с гегата! И все модовете са лошите, и все има толерирани и дискриминирани, и все няма друг виновен, освен модовете... Щото ние не сме тука, нали, за да пазим реда и спокойствието, за да следим за ВАШЕТО добро прекарване тук, ами напротив - тука сме, за да тормозим потребителите, за да избиваме комплекси върху тях и да показваме ВЛАСТ и МОЩ, СИЛА!!! Един драсне 5 реда спам, другите веднага по него. Идете във форумите на дата.бг, например, там можете да спамите на воля. НЕ ТУК е мястото за това.
MORE BEER!
66 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5