Искам да съм част от отбора

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 31 Окт 2008, 14:19

jordanmilchev написа:Еее няма да е честно от страна на клуба ви... Ще се разтури и ще дойдете в Пежо клуб България :mhihi: .

пусни една тема към 16,45 за разтурането на клуба и се събуй и ме чекай....!!аз ше дойдем.... 8)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: peugeot 205 , lada 2104
Мечтае да кара: e30 318

Мнение от jordanmilchev » 31 Окт 2008, 14:52

Абе скица ти няма станеш Модератор така както е тръгнало :mhihi:

:winky: Ще пусна такава тема като стана с жълта книжка :mhihi:
Drifting strast

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 31 Окт 2008, 14:55

jordanmilchev написа:Абе скица ти няма станеш Модератор така както е тръгнало :mhihi:

:winky: Ще пусна такава тема като стана с жълта книжка :mhihi:

Докато пускаш ти теми, верно може и да не стане скоро :mhihi: :mhihi: :mhihi: Ше баннат половината форум заради тебе бе еййй!!! :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 31 Окт 2008, 15:03

jordanmilchev написа:Абе скица ти няма станеш Модератор така както е тръгнало :mhihi:

тихо са...! аз съм модератор на ...мислите на хората! :mrgreen:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 31 Окт 2008, 15:08

Ейй,не се поддавайте на провокацията.jordanmilchev е на щат и за всеки бан получава съответна сума :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Изтрайте още 2 часа ,че имам работа :banghead: и после :mrgreen: :mrgreen:
Изображение

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 31 Окт 2008, 15:17

Айде стига се държали като седмокласници...
И все едни и същи хора...
Аман начи!

Някои хора вече плачат за бан, ама да видим кога ще е ...

Да бяхме 5 души тука, да си пишем и да си драскаме на воля... Ама сме 5 хиляди вече! Нямам време, нито намерение, нито желание да се разправям вече с детски измишльотини и да се занимавам със всеки поотделно и всеки ден да си пишем кое е правилно, кое не е и да си обясняваме едни и същи работи. Нямам време, нито намерение, нито желание да ставам пъдар и ви гоня с гегата! И все модовете са лошите, и все има толерирани и дискриминирани, и все няма друг виновен, освен модовете... Щото ние не сме тука, нали, за да пазим реда и спокойствието, за да следим за ВАШЕТО добро прекарване тук, ами напротив - тука сме, за да тормозим потребителите, за да избиваме комплекси върху тях и да показваме ВЛАСТ и МОЩ, СИЛА!!! Един драсне 5 реда спам, другите веднага по него. Идете във форумите на дата.бг, например, там можете да спамите на воля. НЕ ТУК е мястото за това.
MORE BEER!

Предишна

Назад към Извън Темата