Искам да съм част от отбора
Модератор: Общи модератори
66 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Acer, казвай бе човек, ще те извозваме, когато се налага да се появиш в баварец. Хем ше слазяш от задната седалка, като дупе.... ама от 316 (не че пише някъде, ама тея червени барабани отзад издават).
Младенчооо, аз не разбрах, караш МАШИНАТА или само и се кефиш, което е без значение, ама да гледаме да те уреждаме нещо нали .. ако трябва.
Младенчооо, аз не разбрах, караш МАШИНАТА или само и се кефиш, което е без значение, ама да гледаме да те уреждаме нещо нали .. ако трябва.
Компанията "Chrysler" решила да поставя черна кутия в новите модели на джиповете "Grand Cherokee", която да записва последните думи на шофьора преди катастрофа. В Америка в 90% от случаите, последната дума е била "Shit!", докато в България, в 99% процента от случаите, последните думи на шофьора са били: "Пичове, скивайте к'во мо'а да напра'а с тоя джип!"
- Acceleration
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW M5
добре дошъл
ако видиш некаде по люлинските улици една бяла 316-ка свиркай да се запознаем ако не довечера на ОМВ-то ако успея да довтасам 

- Lattri
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i M Пакет, е39
- Мечтае да кара: е39 - сбъдната
Re: Искам да съм част от отбора
Mladen4o1 написа:Здравейте БАВАРЦИказвам се Младен на 18 год. от софия и съм голям фен на марката и всичко свързано с нея и много бих искал да стана член на ваш6и клуб ама приблема е че незнам как да го напрява
няколко пъти съм идвал на ОМВ в люлин след тунела ама ми е някакси неудобно да ходя и е така да се запознавам с хората кой знае какво може да си помисли някои "къф па е тоя дришлио" или нещо такова
и просто исках първо да се запозная с някой хора тука в чата или някаде на кафенце
и после да почна да ходя по събиранията щото аз нямам приятели който да карат БМВ и да са в клуба и незнам от каде да започна
самичък съм си
и такам
ще ми е много драго да се запозная с вас и можеби да Ви стана колега
сега знам че темата е малко глупава
но моляви непишете някакви глупости знам че съм леко прост
![]()
Благодаря Ви
Споко и аз съм прост и почти всяка седмица съм на ОМВ-то в Люлин. Некомпетентен съм, не разбирам от коли, познавам 2-3ма човека общо, но съм там с надеждата, че ще науча нещо за колите и че ще можем да си полафим за весели неща. Не се заблуждавай, че всички там ще те гледат лошо. Просто като отидеш си намираш място, сядаш и започваш с глупавите въпроси и в момента, в който се започне с простотията, някой ще даде идеята да се отбием в западния парк на по врътка. И след цялото това преживяване ще си тръгнеш доволен и щастлив и на следващата седмица като идваш ще подраниш с половин час. Днеска ако имаш възможност ела към 8:00 аз съм с една сребриста е36ца, ще се запознаем и ще простеем заедно

Biankonero написа:Боби - Дон Кихот, Dirtysouth - вятърна мелница...Опаа, забравих Владо - Санчо...
(тук да се застраховам - асоциацията между Росинант , мулето и 2-те комбита са си за сметка на който му хрумнат...
) Боби, чел си Сервантес предполагам, не се аби...
Човеко си има мнение - негово си е, нека си мисли каквото си иска - негова воля...
![]()
Довечера викам да направим едно събиране с висока "киселинност" в квартала...
Ако някой си мисли че не е достатъчно "кисел" за сбирката, да ми се обади преди да пристигне на сбирката. Ще нося бутилка оцет!

- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
- jordanmilchev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: peugeot 205 , lada 2104
- Мечтае да кара: e30 318
Еба*и
Мене що не ме посрещнахте толкова топло ве
Мене като почнахте немаше спиране 7 страници за 30 минути
Нещо ме съмнявате.
А добре дошъл колега
Мене що не ме посрещнахте толкова топло ве

Мене като почнахте немаше спиране 7 страници за 30 минути

Нещо ме съмнявате.
А добре дошъл колега

Drifting strast
- jordanmilchev
- кандидат ентусиаст
-
Стани написа:Първия път като отидох в Дружба на Омвито всички ме посрешнаха много топло всеки който седи само вкъщи пред ПС-то и не идва на срещите пропуска много голям купон е.
Зависи , мене сигурно искат да ме убият

Drifting strast
- \MITETO\ DSB
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 525ТДС
- Мечтае да кара: Е 38 Дизел
- Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee
Ти пробваи да доидеш с Пежото да видиш какъв ще е резултатаjordanmilchev написа:Стани написа:Първия път като отидох в Дружба на Омвито всички ме посрешнаха много топло всеки който седи само вкъщи пред ПС-то и не идва на срещите пропуска много голям купон е.
Зависи , мене сигурно искат да ме убият

- jordanmilchev
- кандидат ентусиаст
-
Еее няма да е честно от страна на клуба ви... Ще се разтури и ще дойдете в Пежо клуб България
.

Drifting strast
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
ти жив ли си беее...! годжииии....!
тоя колега не влезе мощно с: задминах едно бмв с колелото...!или: с пежото ,че ви резнем като тикви! а и пусна темата сутрин!
ти писа -след 16,30ч...!!кво очакваш!? след 16,30 тръгват добрите-зли духове на форума на кръвопийство. и ората са казали ,че популярността и рекламата са си руклама -независимо за добро нещо или зо лошо....!
не се самосъжалявай...!!
тоя колега не влезе мощно с: задминах едно бмв с колелото...!или: с пежото ,че ви резнем като тикви! а и пусна темата сутрин!
ти писа -след 16,30ч...!!кво очакваш!? след 16,30 тръгват добрите-зли духове на форума на кръвопийство. и ората са казали ,че популярността и рекламата са си руклама -независимо за добро нещо или зо лошо....!
не се самосъжалявай...!!
- vanioboy
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW Z4 2.5 & E39 525
- Мечтае да кара: ///M6

- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
jordanmilchev написа:Еее няма да е честно от страна на клуба ви... Ще се разтури и ще дойдете в Пежо клуб България.
Когат BMW клуба се разтури тряя дя е дошъл края на света, и пак не съм сигурна, щото все ше се е намерил некой космически кораб с тая марка да спаси шепа ентусиасти. А тогава за Пежо ше са чували само дядовците на прадядовците на Размразени след вековен сън французи

- _BmW_™
- Шами
-
- Кара: с 240 бавно из града
- Мечтае да кара: Е36 с V10....
- Детайли за колата: Много бързо V10
jordanmilchev написа:Еее няма да е честно от страна на клуба ви... Ще се разтури и ще дойдете в Пежо клуб България.
Респект колега но едвали ще се "растури клуба ни" недай си боже !
а пежо небих си купил баща ми има едно 405 и за 1 седмица смени 4-ри реики как става този номер незнам

///M

66 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5