Форум: Чат

Ние сме благодарни за всяко мнение за нашия сайт, изразено от вас! Ако имате проблеми или някакви предложения, моля публикувайте ги тук. Всички новини и промени ще бъдат съобщавани в този форум. Могат да публикуват и нерегистрирани потребители, но безсмислени мнения и коментари ще бъдат трити.

Модератор: I.Voykov

Sooooo many times
Аватар

Мнение от pAbLo » 25 Ное 2004, 12:48

ЩЕ СЪМ ВИ МНОГО БЛАГОДАРЕН АКО НЕ пишете на кирилица в чата.Ползвам си IRC клиента защото ми и много по комфортен но с тая кирилица,тея Шаренийки и Цветове повярвайте ми на ЧЕРЕН фон е много зле :evil:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TechSupport » 25 Ное 2004, 13:45

Смени фона ;) Иначе и аз призовавам всички да избягват писането на кирилица, за да могат и Mirc потребителите да четат мненията им ;)
support@bmwpower-bg.net

Свобода за Кирил Мантовски, Виктор Лазаров, Светозар Колев, Любомир Мегов и Велин Неделчев - български РС-специалисти, незаконно задържани и осъдени в Дубай!

Правопис Мастър
Аватар
Кара: X5

Мнение от MOPKOB » 25 Ное 2004, 15:06

Я не се излагайте. Родната ни азбука е все пак. Кирилица и това е !!!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TechSupport » 26 Ное 2004, 2:42

Весела новина: Чатът и mIRC вече са съвместими относно кирилицата! :D Следователно си пишете на кирилица свободно ;)
support@bmwpower-bg.net

Свобода за Кирил Мантовски, Виктор Лазаров, Светозар Колев, Любомир Мегов и Велин Неделчев - български РС-специалисти, незаконно задържани и осъдени в Дубай!

Sooooo many times
Аватар

Мнение от pAbLo » 26 Ное 2004, 15:25

Само не ми казвай че ще искаш да те черпим :lol:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TechSupport » 27 Ное 2004, 22:23

HINT: Ако някой в чата е пуснал линк към даден адрес в Интернет не е нужно да го копирате и пействате в Explorer-а. Просто натиснете с ДЕСЕН бутон на мишката върху линка ;)

П.С. Чата върви много добре като посещаемост. Тази вечер се събраха 25 души :)
support@bmwpower-bg.net

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TechSupport » 28 Ное 2004, 23:54

Подобрение: Когато отворите уеб чата, най-долу, под информацията за сървъра и канала ще видите линк. В случай, че имате инсталиран mIRC клиент можете да влезете директно с него. Той предлага доста повече възможности за персонализация. Програмата можете да свалите от www.mirc.co.uk ;) Специални благодарности на jiv за идеята ;)
support@bmwpower-bg.net

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TechSupport » 29 Ное 2004, 2:20

Help-ът на чата е напълно обновен! Можете да влезете в него с натискането на бутон "Помощ" или директно от тук -> http://bmwpower-bg.net/forums/chat_help.php ;) Искрено се надявам, че ще прочетете всичко написано и ще оцените труда ни преди да зададете вече задавани въпроси ;)
support@bmwpower-bg.net

Вече кара БМВ
Вече кара БМВ
Аватар
Кара: Миксер. BMW i4 M50

Мнение от Един » 30 Ное 2004, 21:42

ей т'ва е нещо ново:

[21:41] Connecting...
[21:41] Logging in...
[21:41] Disconnected from irc.bmwpower-bg.net
Преди да монтирате нещо "спортно" на автомобила си, поинтересувайте се поне за какъв спорт е.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TechSupport » 02 Дек 2004, 0:16

Ново: Имаме си бот вече ;) За тези, които не знаят какво е това - скрипт, който извършва автоматично някои от функциите на операторите, когато тях ги няма и следи за някои норми на поведение в канала :) Грижете се за него и го обичайте, за да ви обича и той :winky: Името му е BMWGuard ;) Ако имате проблеми обръщайте се към мен. Специални благодарности на dr-who за предоставянето на shell-а, където ботът вирее :D :wave: Благодаря :)
support@bmwpower-bg.net

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TechSupport » 02 Дек 2004, 0:17

Един написа:ей т'ва е нещо ново:

[21:41] Connecting...
[21:41] Logging in...
[21:41] Disconnected from irc.bmwpower-bg.net

Това не ми говори много :roll:
support@bmwpower-bg.net

Вече кара БМВ
Вече кара БМВ
Аватар
Кара: Миксер. BMW i4 M50

Мнение от Един » 02 Дек 2004, 7:35

TechSupport написа:Това не ми говори много :roll:

Ами по едно време оня ден не ме пускаше, ама се оправи. Ignore it.
Преди да монтирате нещо "спортно" на автомобила си, поинтересувайте се поне за какъв спорт е.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TechSupport » 02 Дек 2004, 23:59

Временно няма статистика за онлайн потребителите в чата поради технически проблем. Ще се опитаме да го решим в максимално кратък срок :confused:
support@bmwpower-bg.net

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 03 Дек 2004, 9:18

аве докато сложите nickserv и някой успя да ми регистрира ника ,да му изсъхнат ... :banghead: може ли да смените паролата и да ми я пратите като ЛС ?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TechSupport » 03 Дек 2004, 15:29

Използваме международна мрежа и е напълно възможно някои от потребителските имена да са вече регистрирани. В полето IRC в своя профил можеш да напишеш /nick нов_псевдоним и той ще бъде използван при влизане. Него можеш и да регистрираш. Извиняваме се за неудобството, но такива са реалностите за сега. Нямаме възможност да хостваме свое ircd и services поради ред причини :confused:
support@bmwpower-bg.net

ПредишнаСледваща

Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума