карбуратор на лада
Модератори: alpina-ma6inata, Технически модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
карбуратор на лада
вазможно ли е карбуратор на лада да пасне на 1,8 90 kw защото имам проблем сас стария тои е малко сбирнщаин и нещо постоянно се дави колата и неще да варви искам савет ако някои може да ми помогне
- Turbo_Ted
- великият шестак
-
- Кара: няколко и киселее
става, не е проблем
на 1.8 90 конски сили
дупките за болтовете на жигуловия карб и на баварския са едни и същи
само имаше неква магия с монтирането на лостчето за отварянето на дроселовите клапи
но не е толкова трудно
слагай и в процес на работата ше се справиш
но ще има малко спъване във вървежа и трябва да си поиграеш с жигльорите за да се поотпуши
само на бензин ли се кара колата?

купето е на е28 или е30 това сас 2ния стоп а двигателят е тоз 1.8 90 зна4и незнам дали не се отразява това на варвежа заради деферинцияла като е разли4ен двигателя колата е карана само на бензин но не е карана много и купето маи не е в много добро састояние надъхал сам се да я стегна но маи ми се вижда много слаб мотора и има ли някакав на4ин да я напомпя без много усложнения ако нестане слу4аино с тоз ладения карб
- Turbo_Ted
- великият шестак
-
- Кара: няколко и киселее
valko_99 написа:купето е на е28 или е30 това сас 2ния стоп а двигателят е тоз 1.8 90 зна4и незнам дали не се отразява това на варвежа заради деферинцияла като е разли4ен двигателя колата е карана само на бензин но не е карана много и купето маи не е в много добро састояние надъхал сам се да я стегна но маи ми се вижда много слаб мотора и има ли някакав на4ин да я напомпя без много усложнения ако нестане слу4аино с тоз ладения карб
чакай че не мога да зацепя

- KriK4eTo
- младши ентусиаст
-
- Кара: л Е21, а сега Е28
- Детайли за колата: Ниски и бавни.
Ако не ти се дават пари вземи си ладов карб. от 1600 че е твърд ,т.е. не е вакумен и двата дроселя се отварят когат ти им кажеш .Ако имаш някои излишен лев вземи си Weber от квот намериш сходна кубатура и по възможност с подобна система за подаване на гас ,аз сложих от сиера 2.0 и върви добре
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
най-най лесния начин е всмукатели, дюзи комп дебитомер и ел. инсталацията и тогава спираш да питаш за каквито и да било жигльори или подобни неща

- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Ако не го пипнеш Ладовия едва ли ще си доволен от резултата, но става. Преди време опитвах с чисто нов Озонов от 2107 и ми се стори куц, като се наложи пасване на смукателния колектор към карба и шпилките и а-ха да тръгне, и смених маторя ма тогава тоя форум го нямаше да ми подскаже някой
ма всичко е заради пустите му дилъри
............на мотори Ве.

Добър вариант за 3-5часа с местенето на акумулатора в багажника, но ако не ти е ясно кво правиш ядовете са големи и доста по-скъпи.Най-добре с нещо свясно от 1.6-1,8, пробвал съм с някъв от Ауди/ФВ двукамерен и беше отличен, но приливаше и ............. А естествено още по добре с ремонтен комплект или с много нерви,четене, картон и ножичката на жената (дъщерята, гаджето, бабата или квот има). И един слънчев ден решаваш, че това не е твоя двигателнай-най лесния начин е всмукатели, дюзи комп дебитомер и ел. инсталацията и тогава спираш да питаш за каквито и да било жигльори или подобни неща

- пенсионирана нинджа
- кандидат ентусиаст
-
аз пробвах с Москвичков и също стана Екстра,особено след като го пипнах малко
Настезавах един червен трактор в ТеКеЗеСе-то и го насрах на 50 метра ,щот той има много ве-макс да го еа в трактора. Всъщност доста неща има по е21-ничката който стават от АЗЛК.Даже до година мисля да издам каталог "Взаимозаменяемост от Рашън карс към БМВ".

18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2