Открадната: БМВ Е36 бордо - с9814ха - София- Надежда
Модератор: Общи модератори
56 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
Много кофти.Оглежда ли криминалните райони/филиповци,люлин,там при ваз към илиенци-задънените улички/?
На един приятел по същия начин му я бяха взели и я намери в неква задънен улица в Младост.Гадовете беха почнали да я разкостват -та така успех в издирването и ако има нещо ще свиркам.
Да им изсъхнат ръчичките дано 
На един приятел по същия начин му я бяха взели и я намери в неква задънен улица в Младост.Гадовете беха почнали да я разкостват -та така успех в издирването и ако има нещо ще свиркам.

Силата е нищо без контрол.
- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
Сори братле, тъпо и неприятно е наистина, но пък се успокоявай че всяко зло е за добро
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
Аз имам една идея е може да е полезна . Преди време дръпнаха на един приятел буса и направихме следното - принтирахме карта от интернет със максимален мащаб на район около 2-3км. радиус от местопрестъплението. Дигнахме се с 4ри коли като с маркер зачертавахме местата които сме обиколили. Накрая успяхме да го открием на паркинг м/у блоковете скрит зад едни храсти на около 1км от местопрестъплението. Мисълта ми е че като ти откраднат колата я крият някъде наблизо и затова и при вас може да има успех.
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
аз съм на среща - дайте да търсим (аз знам описание и номер на колата на изуст, казал съм на приятели при най-малко съмнение да ми звънят дори посред нощ, аз звъня на Дизелчо).
Трябва да ги научим, че коли със стикер не се пипат.
айде бригадаааааа.
Само дето съм и събота и неделя на работа, освен вечер да се включа с друго в момента не мога да съм полезен
Трябва да ги научим, че коли със стикер не се пипат.
айде бригадаааааа.
Само дето съм и събота и неделя на работа, освен вечер да се включа с друго в момента не мога да съм полезен

След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- ZealoT
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 330i
ами навит сам как да не сам... но при нас е пълно с гаражи.... може да са я вкарали дори в съсдения на моя.... и аз няма да знам!!!
иначе сам обиколил всички паркинги в надежда......
снимка ще кача довечера.....
не бях влизал 2-3 дни.... просто нямам желание за нищо...
не че колата беше нещо специално.. просто си беше моя... чаках я 1 месец докато ми я докарат..... после ми взеха книжката докато беше без номера... абе имах доста преживяваня с нея... а са я няма....
но трябва да се гледа по оптимистично.... ще купя друга.. дори по-хубава
напук на тъпаците дето я гепиха......
иначе сам обиколил всички паркинги в надежда......
снимка ще кача довечера.....
не бях влизал 2-3 дни.... просто нямам желание за нищо...
не че колата беше нещо специално.. просто си беше моя... чаках я 1 месец докато ми я докарат..... после ми взеха книжката докато беше без номера... абе имах доста преживяваня с нея... а са я няма....
но трябва да се гледа по оптимистично.... ще купя друга.. дори по-хубава

2 Hard 4 You
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Аз имам следната идея - хайде да посветим една от седмичните ни сбирки на ЗеалоТ и да му помогнем да обиколим околията, за да я потърси.
Предложенията ми за ден на действия са две:
1. Неделната сбирка утре да се измести в надежда (там надежда тийм да организират бензиностанция), която да включи половин до едночасово обикаляне из околията (ако са седем - осем екипа мисля, че ще покрият достатъчно голям периметър) и след това да се пие там бира. Лошото е, че съм на работа и няма да мога да присъствам, плюс е, че е светло, вижда се повече и не прави впечатление.
2. Това да стане в чътвъртък, когато ще мога да присъствам (да не се получава, че предлагам, а ме няма) - минуси - ще са минали повече дни от кражбата, ще е тъмно и може да стане подозрително 5 БМВ-та да обикалят бавно на фарове квартала.
Дори да не намерим нищо, мисля, че да покажем подкрепата си на един от нас е единственото, от което се нуждае в момента ЗеалоТ.
Какво мислите?
Ати
Предложенията ми за ден на действия са две:
1. Неделната сбирка утре да се измести в надежда (там надежда тийм да организират бензиностанция), която да включи половин до едночасово обикаляне из околията (ако са седем - осем екипа мисля, че ще покрият достатъчно голям периметър) и след това да се пие там бира. Лошото е, че съм на работа и няма да мога да присъствам, плюс е, че е светло, вижда се повече и не прави впечатление.
2. Това да стане в чътвъртък, когато ще мога да присъствам (да не се получава, че предлагам, а ме няма) - минуси - ще са минали повече дни от кражбата, ще е тъмно и може да стане подозрително 5 БМВ-та да обикалят бавно на фарове квартала.
Дори да не намерим нищо, мисля, че да покажем подкрепата си на един от нас е единственото, от което се нуждае в момента ЗеалоТ.
Какво мислите?
Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
а мислиш ли атчо,че таз кола е все още цяла 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
Аз мисля, че е много добро като идея, но доста закъсняло... Това можеше да свърши работа в часовете след кражбата и най-много на другия ден
Мисля, че вече е напълно безпредметно - дори да са я били оставили някъде в района, вече са имали безкрайно много време да я преместят
Не се ли обадиха поне за откуп?!?

- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
Съгласен съм с tsvet40. По принцип идеята да се направи една хайка в района на кражбата е доста добра, но трябва да стане няколко часа непосредствено след кражбата. Аз си мисля че и хора от другите автоклубове биха се присъединили към една такава инициатива.
към ZealoT, човече, аз както и повечето хора тук сме съпричастни към твоята мъка, но ако трябва да погледнем реално... имаш 2 опции:
1) да чакаш обаждане за откуп
2) да чакаш застраховката
Аз бих те посъветвал ако имаш познати (или техни познати) които са от така наречените криминални субекти... да споменеш и там за твоя проблем, може някой да удари едно рамо и се връщаме на вариант 1).
Стискам палци да ти се намери машинката...
към ZealoT, човече, аз както и повечето хора тук сме съпричастни към твоята мъка, но ако трябва да погледнем реално... имаш 2 опции:
1) да чакаш обаждане за откуп
2) да чакаш застраховката
Аз бих те посъветвал ако имаш познати (или техни познати) които са от така наречените криминални субекти... да споменеш и там за твоя проблем, може някой да удари едно рамо и се връщаме на вариант 1).
Стискам палци да ти се намери машинката...
И в двата случая си на загуба. При вариант 1) ще дадеш 1000-2000 за откуп, а при вариант 2) няма да ти я изплатят на 100%
През 95 година имахме такъв проблем в семейството. Обадиха се за откуп и поискаха 10 000лв. Отговорихме им да задържат колата в такъв случай и след 1 ден я намериха изоставена на една магистрала само с разбита ключалка. За мен това е извършено от престъпниците от Армеец, които сега се налагат в София
Поне дочух, че това са Варненските мутри, които вилнеят напоследък. Има случаи и с откраднати автомонили на БулИнс и др.

Последна промяна fortune на 27 Ное 2004, 16:16, променена общо 2 пъти
човек се учи докато е жив...
56 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4