Студентски кредит...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Студентски кредит...

Мнение от uricatoli » 30 Окт 2008, 17:59

Здравейте колеги.. Мислех, че аз няма да опра но се стигна и до там от моя страна.. моля дайте ми малко информация къде мога да взема студентски кредит в размер до 1500лв? За жалост нямам трудов договор.. Дали може да стане?
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: и си свирка

Мнение от AIWERA » 30 Окт 2008, 18:06

В Пиреус Банк даваха кредити без доказване на какъвто и да било доход, не съм сигурен за какво ги отпускаха обаче, провери все пак.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: e39 525dA
Мечтае да кара: м6

Мнение от moni76 » 30 Окт 2008, 18:10

от доста време се тръби, че ще има някакви студентски кредити на преференциални условия. ...някой ако знае нещо да сподели плийз, че замислям нещо...
My BMW history:
'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39
'03 E39

Изображение
http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c&NR=1 8)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 30 Окт 2008, 18:23

moni76 написа:от доста време се тръби, че ще има някакви студентски кредити на преференциални условия. ...някой ако знае нещо да сподели плийз, че замислям нещо...

по-гаден от студентския кредит няма :idea:
в райфайзен също го има и лихвите са безбожни и се отпуска само за заминаване на бригада в щатите ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '97 520i - продадена
Мечтае да кара: M5

Мнение от M5 » 30 Окт 2008, 19:15

За ТУ-София намерих това. Предполагам, че отпускат и за другите ВУЗ-ове
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 30 Окт 2008, 20:52

аз се интересувах от такъв кредит от ПИБ ( Първа инвестиционна) обаче усповията са убийствени по добре да вземеш назаем от колега приятел и т.н отколкото тоя кредит

не ги интересува можеш ли да работиш тва онова...тряя ти и поръчител задължително и ако не си плащаш дупе да ти е яко :evil:
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

Зайо-Байо
Аватар

Мнение от uricatoli » 30 Окт 2008, 21:37

ineedmoney написа:аз се интересувах от такъв кредит от ПИБ ( Първа инвестиционна) обаче усповията са убийствени по добре да вземеш назаем от колега приятел и т.н отколкото тоя кредит

не ги интересува можеш ли да работиш тва онова...тряя ти и поръчител задължително и ако не си плащаш дупе да ти е яко :evil:
А долу горе за колко пари кандиатства ти и лихвите какви са ? поръчител имам а парите требват :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 30 Окт 2008, 21:50

uricatoli написа:
ineedmoney написа:аз се интересувах от такъв кредит от ПИБ ( Първа инвестиционна) обаче усповията са убийствени по добре да вземеш назаем от колега приятел и т.н отколкото тоя кредит

А долу горе за колко пари кандиатства ти и лихвите какви са ? поръчител имам а парите требват :mhihi:

еми аз исках 5 бона :mhihi: вноските бяха около 130 на месец за 5 години
130 х 60 месеца = 7800 :evil: преебавка
ама за твойте пари може и да не е чак такава набутвация..иди питай и да ти направят един примерен план! ;)
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

Зайо-Байо
Аватар

Мнение от uricatoli » 30 Окт 2008, 21:55

ineedmoney написа:
uricatoli написа:

еми аз исках 5 бона :mhihi: вноските бяха около 130 на месец за 5 години
130 х 60 месеца = 7800 :evil: преебавка
ама за твойте пари може и да не е чак такава набутвация..иди питай и да ти направят един примерен план! ;)

ок мерси колега.. Защото съм им от 3-4 години клиент и ми се внасят постоянно пари на сметката, дали ще има някаква файда от това ?
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Мнение от deyan-enchev » 30 Окт 2008, 21:57

файда надали, егоисти са големи банкерите
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E 34

Мнение от bai Oleg » 30 Окт 2008, 22:47

deyan-enchev написа:файда надали, егоисти са големи банкерите

По-скоро условията на банките са доста тежки в момента, а не че служителите сме егоисти ;)

Аз работя в банка и за съжаление не мога да помогна на колегата - при нас няма студентски кредити. Изисква се трудов договор и доход. Но като съвет - попитай в банката, в която имаш сметка и ти превеждат редовно пари могат ли да ти отпуснат овърдрафт - много гъвкава форма на креитиране. Няма задължителни месечни вноски и лихва се плаща само на използваната сума. Ако възникнат някакви въпроси - насреща съм, ще помагам, доколкото мога ;)
Последна промяна bai Oleg на 30 Окт 2008, 23:53, променена общо 1 път
Кой каквото и да говори - става дума за пари!!!

0885 20 30 32

Зайо-Байо
Аватар

Мнение от uricatoli » 30 Окт 2008, 23:12

bai Oleg написа:

По-скоро условията на банките са доста тежки в момента, а не че служителите сме егоисти ;)

Аз работя в ОББ и за съжаление не мога да помогна на колегата - при нас няма студентски кредити. Изисква се трудов договор и доход. Но като съвет - попитай в банката, в която имаш сметка и ти превеждат редовно пари могат ли да ти отпуснат овърдрафт - много гъвкава форма на креитиране. Няма задължителни месечни вноски и лихва се плаща само на използваната сума. Ако възникнат някакви въпроси - насреща съм, ще помагам, доколкото мога ;)

мерси колега.. такова ми трябваше.. А долу горе какви са изискванията за този овърдрафт?
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 30 Окт 2008, 23:16

uricatoli написа:
bai Oleg написа:

Аз работя в ОББ и за съжаление не мога да помогна на колегата - при нас няма студентски кредити. Изисква се трудов договор и доход. Но като съвет - попитай в банката, в която имаш сметка и ти превеждат редовно пари могат ли да ти отпуснат овърдрафт - много гъвкава форма на креитиране. Няма задължителни месечни вноски и лихва се плаща само на използваната сума. Ако възникнат някакви въпроси - насреща съм, ще помагам, доколкото мога ;)

мерси колега.. такова ми трябваше.. А долу горе какви са изискванията за този овърдрафт?

Мдааааааа, и като си изтеглиш овърдрафта, от там насетне забрави да си наясно с това каква заплата получаваш по сметката си, и колко точно дължиш по овърдрафта. Пробвай първо с потр.кредит, поне ще си наясно колко точно ти е вноската.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Loop » 30 Окт 2008, 23:16

uricatoli написа:
bai Oleg написа:

Ами реално погледнато мисля, че ти правят справка за последните 2/3 месеца колко пари са ти минали през сметката, и чрез това ти определят какъв размер на Овердрафт могат да ти отпуснат и след това ти може да кандидатстваш за повече, но там искат и трудов договор - нещо такова беше, не съм сигурен де..

http://www.ubb.bg/Service.aspx?ServiceT ... rviceID=69 - Ей тука може да погледнеш горе-долу за какво става навъпрос.

Успех и дано да си намериш от някъде $$, за да си завършиш образованието! :D

П.П.: Ти няма ли пак да ходиш на дискотечка, че не сме чели твой историй скоро :mhihi:

Зайо-Байо
Аватар

Мнение от uricatoli » 30 Окт 2008, 23:18

Loop написа:
uricatoli написа:
bai Oleg написа:

Ами реално погледнато мисля, че ти правят справка за последните 2/3 месеца колко пари са ти минали през сметката, и чрез това ти определят какъв размер на Овердрафт могат да ти отпуснат и след това ти може да кандидатстваш за повече, но там искат и трудов договор - нещо такова беше, не съм сигурен де..

Успех и дано да си намериш от някъде $$, за да си завършиш образованието! :D

П.П.: Ти няма ли пак да ходиш на дискотечка, че не сме чели твой историй скоро :mhihi:

нема парички за диско :( в момента Ще слагам IS мотора и съм вложил всички средства които имам.. Затова ми трябва кредит от някъде че иначе ще ми дойде вътрешно..
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата