Тъпите дилеми
Модератор: Общи модератори
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
оп извинявам се . не видях , че е 16 годишен гомнар. Предполагам си жули амфети нашия , на 16 с маика преподавателка едва ли има пари за бяло. Тогава го казваи и не се чуди , амфетите са лоша работа.
It`s party time !
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
alx написа:... що смислени хора около мене се затриха...
сега да не ми се обидиш, оабче явно не са били толкова смислени за да се оставят на дрогата да ги погуби

Evelin Cotsev написа:много важно като си шмъркал. според мен остави хората да се оправят и недеи се меши каде не ти е работа.
тебе майка ти/ баща ти ако разбере че (примерно) шмъркаш- дали ще го отсвири като "маловажно" - как мислиш?
аз лично за такова нещо убивам...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
да , прав си , обаче аз пък познавам хора които го правят от години и се контролират и никога не им е пречило. но специално тоя 16 годишен гомнар 100% трябва да го каже на тяхните докато не се е затрил.
It`s party time !
- dopestar
- ентусиаст
-
- Кара: 316
Не се мешай ве, не заради дилара му ми щото това си е негова работа, секи сам си прави изборите в живота. Майка му като разбере да не би да го спре човек. В момента обществото ни е такова че опитвайки се да направиш добро винаги остааш неразбран и с един човек + който да ти има зъб за нещо 

- Garribaldi
- ентусиаст
-
- Кара: 'Е36'
- Мечтае да кара: e92 m3
Хубаво е да кажеш ... но тая работа с дилъра не ми харесва... не си навличай неприятности гледай да и кажеш без да се разбере че си ти ... или нещо такова 

и аз мисля,че не ти е работа да им се мешаш в семеините отношения. Тя ако се интересуваше от син-ът си 100% щеше да е разбрала. А дори и да знае няма как да го спре. Квото и да си говорят. Нека приемем наркотиците като един вид естествен подбор. Тея дето нямат психика по добре да умрат от наркотици отколкото да не им издържат нервите и избият 100 човека.
- SLav_Bs
- младши ентусиаст
-
- Кара: каквото набара....
- Мечтае да кара: BMW e**
Ако питаш мен колега направи така,че майка му да го збара като шмърка малкия или нещо такова уш случайно минава или идва на кафе.Незнам найстина много кофти ситуация,да се чудиш какво да правиш 

- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
по-добре пусни слуха че е прахосмукачка.. рано или късно ще стигне до ушите на майка му.. дори и да го кажеш ти няма да се знае от къде е..
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
- djoni82
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 2.5I / е36 2.0I / е34 2.5IA
По добре е да не се занимаваш ,щок като искаш да направиш добро на някой то накрая ще си виновен пак ти, така че свиркай си и си гледай живота

В РАЯ има повече удобства,но в АДА компанията е по Готина!!!!
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Evelin Cotsev написа:оп извинявам се . не видях , че е 16 годишен гомнар. Предполагам си жули амфети нашия , на 16 с маика преподавателка едва ли има пари за бяло. Тогава го казваи и не се чуди , амфетите са лоша работа.

няма такъв смях, който породи в мен. "Амфетите са лоша работа", а "бялото" е безвредно...
само да питам, ти прочете ли се, какво написа?

по темата: според зависи колко са ти близки хората, ако държиш на този и на майката, знаеш какво да правиш, ако пък не са, сещаш се...

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
Колкото и абсурдно да ви прозвучи това, виждал съм абстинентни и от трева
Така че - каквото и да шмърка този младеж, си е истинско престъпление спрямо него и семейството му да си замълчиш. Подскажи и по някакъв начин, а тя ако има акъл в главата си, ще разбере каквото е нужно...

Така че - каквото и да шмърка този младеж, си е истинско престъпление спрямо него и семейството му да си замълчиш. Подскажи и по някакъв начин, а тя ако има акъл в главата си, ще разбере каквото е нужно...
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
баси тъпата анкета пич,нямаш си работа ли кво,че си тръгнал да се месиш в живота на хората.гледаи си твоя живот.утре някои по същата логика ще каже на жена ти,че чукаш други и върви после си блъскаи главата

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
Безсмислено е да се месиш заради някаква почти непозната учителка. Щом си такъв пацифист и загрижен за младото поколение застани стенд-бай до кенефа в някоя дискотека и записвай 1 по 1 всеки тийн дето излиза с изтръпнало носле после ходи да ги изказваш на майките им
А и само начина, по който си го видял е показателен, че той не е наркоман а келеш дето мутрее и си мисли, че е голям тарикат и пишката му пораства с 10санта в очите на другите като го видят да се друса..
Ще го преживее най-вероятно... А ако се окаже, че потъне в блатото бъди сигурен, че няма да е причината това, че не си го издал сега на майка му.

А и само начина, по който си го видял е показателен, че той не е наркоман а келеш дето мутрее и си мисли, че е голям тарикат и пишката му пораства с 10санта в очите на другите като го видят да се друса..
Ще го преживее най-вероятно... А ако се окаже, че потъне в блатото бъди сигурен, че няма да е причината това, че не си го издал сега на майка му.
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.