Тъпите дилеми

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Редно ли е да споделя?

Да, така ще му помогнеш!
34
49%
Не, случаен свидетел си нямаш право да казваш нищо!
35
51%

Общо гласове : 69
старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 30 Окт 2008, 21:13

оп извинявам се . не видях , че е 16 годишен гомнар. Предполагам си жули амфети нашия , на 16 с маика преподавателка едва ли има пари за бяло. Тогава го казваи и не се чуди , амфетите са лоша работа.
It`s party time !

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 30 Окт 2008, 21:14

alx написа:... що смислени хора около мене се затриха...

сега да не ми се обидиш, оабче явно не са били толкова смислени за да се оставят на дрогата да ги погуби ;) просто лични впечатления ;)

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 30 Окт 2008, 21:16

Evelin Cotsev написа:много важно като си шмъркал. според мен остави хората да се оправят и недеи се меши каде не ти е работа.

тебе майка ти/ баща ти ако разбере че (примерно) шмъркаш- дали ще го отсвири като "маловажно" - как мислиш?

аз лично за такова нещо убивам...
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 30 Окт 2008, 21:19

да , прав си , обаче аз пък познавам хора които го правят от години и се контролират и никога не им е пречило. но специално тоя 16 годишен гомнар 100% трябва да го каже на тяхните докато не се е затрил.
It`s party time !

ентусиаст
Аватар
Кара: 316

Мнение от dopestar » 30 Окт 2008, 21:22

Не се мешай ве, не заради дилара му ми щото това си е негова работа, секи сам си прави изборите в живота. Майка му като разбере да не би да го спре човек. В момента обществото ни е такова че опитвайки се да направиш добро винаги остааш неразбран и с един човек + който да ти има зъб за нещо ;)
:)

ентусиаст
Аватар
Кара: 'Е36'
Мечтае да кара: e92 m3

Мнение от Garribaldi » 30 Окт 2008, 21:34

Хубаво е да кажеш ... но тая работа с дилъра не ми харесва... не си навличай неприятности гледай да и кажеш без да се разбере че си ти ... или нещо такова ;)
rrrrryyyyyymmmmm...
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от AcOrP » 30 Окт 2008, 21:34

и аз мисля,че не ти е работа да им се мешаш в семеините отношения. Тя ако се интересуваше от син-ът си 100% щеше да е разбрала. А дори и да знае няма как да го спре. Квото и да си говорят. Нека приемем наркотиците като един вид естествен подбор. Тея дето нямат психика по добре да умрат от наркотици отколкото да не им издържат нервите и избият 100 човека.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: каквото набара....
Мечтае да кара: BMW e**

Мнение от SLav_Bs » 30 Окт 2008, 21:39

Ако питаш мен колега направи така,че майка му да го збара като шмърка малкия или нещо такова уш случайно минава или идва на кафе.Незнам найстина много кофти ситуация,да се чудиш какво да правиш :(
Лудва само когато не си пие апчето навреме... :D :)
Изображение <=-Температура/час в Бургас
Изображение
Изображение

Изображение

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 30 Окт 2008, 21:39

по-добре пусни слуха че е прахосмукачка.. рано или късно ще стигне до ушите на майка му.. дори и да го кажеш ти няма да се знае от къде е..
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 30 Окт 2008, 21:46

чудно ми е SKISA-та кво ще каже по въпроса :roll:
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 2.5I / е36 2.0I / е34 2.5IA

Мнение от djoni82 » 30 Окт 2008, 21:46

По добре е да не се занимаваш ,щок като искаш да направиш добро на някой то накрая ще си виновен пак ти, така че свиркай си и си гледай живота
Изображение
В РАЯ има повече удобства,но в АДА компанията е по Готина!!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 30 Окт 2008, 21:47

Evelin Cotsev написа:оп извинявам се . не видях , че е 16 годишен гомнар. Предполагам си жули амфети нашия , на 16 с маика преподавателка едва ли има пари за бяло. Тогава го казваи и не се чуди , амфетите са лоша работа.

:shock: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

няма такъв смях, който породи в мен. "Амфетите са лоша работа", а "бялото" е безвредно...
само да питам, ти прочете ли се, какво написа? :kuku:

по темата: според зависи колко са ти близки хората, ако държиш на този и на майката, знаеш какво да правиш, ако пък не са, сещаш се... :idea:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

сбъркал колата, но не и форума
Аватар
Кара: е70

Мнение от someone » 30 Окт 2008, 21:54

Колкото и абсурдно да ви прозвучи това, виждал съм абстинентни и от трева :shock:

Така че - каквото и да шмърка този младеж, си е истинско престъпление спрямо него и семейството му да си замълчиш. Подскажи и по някакъв начин, а тя ако има акъл в главата си, ще разбере каквото е нужно...

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 30 Окт 2008, 21:58

баси тъпата анкета пич,нямаш си работа ли кво,че си тръгнал да се месиш в живота на хората.гледаи си твоя живот.утре някои по същата логика ще каже на жена ти,че чукаш други и върви после си блъскаи главата
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2

Мнение от b2 » 30 Окт 2008, 22:00

Безсмислено е да се месиш заради някаква почти непозната учителка. Щом си такъв пацифист и загрижен за младото поколение застани стенд-бай до кенефа в някоя дискотека и записвай 1 по 1 всеки тийн дето излиза с изтръпнало носле после ходи да ги изказваш на майките им :mhihi:

А и само начина, по който си го видял е показателен, че той не е наркоман а келеш дето мутрее и си мисли, че е голям тарикат и пишката му пораства с 10санта в очите на другите като го видят да се друса..

Ще го преживее най-вероятно... А ако се окаже, че потъне в блатото бъди сигурен, че няма да е причината това, че не си го издал сега на майка му.
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата