айде и аз .. в кат на справка .. стая no. 10 ;)

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

айде и аз .. в кат на справка .. стая no. 10 ;)

Мнение от videlov » 25 Ное 2004, 16:12

днеска ми пускаха да гледам видео в кат.. хаха .. голям хит.. ама малко са им скъпички прожекциите .. следващия път като правя видни нарушения трябва да се оглеждам повече дали няма кинолюбители;P

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: айде и аз .. в кат на справка .. стая no. 10 ;)

Мнение от emdless4 » 25 Ное 2004, 16:19

BABATA написа:днеска ми пускаха да гледам видео в кат.. хаха .. голям хит.. ама малко са им скъпички прожекциите .. следващия път като правя видни нарушения трябва да се оглеждам повече дали няма кинолюбители;P

дай с подробности де :) предпремиерна ли беше прожекцията? :D
иначе кофти
колко те одрусаха ушаците, и за какво конкретно?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от videlov » 25 Ное 2004, 16:52

предпремиерно .. и индивидуална ВИП прожекция.. доста къса и доста скъпа :) .. а иначе..
на семинарията .. от симеоновско шосе ..не се вижда колата от която са ме снимали.. ама много ясно се вижда как пресичам 2ната непрекъсната линия и влизам в насрещното ..за да изпреваря колоната:)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от emdless4 » 25 Ное 2004, 16:54

BABATA написа:предпремиерно .. и индивидуална ВИП прожекция.. доста къса и доста скъпа :) .. а иначе..
на семинарията .. от симеоновско шосе ..не се вижда колата от която са ме снимали.. ама много ясно се вижда как пресичам 2ната непрекъсната линия и влизам в насрещното ..за да изпреваря колоната:)

:censored: :maad: :ranting: ама тия не снимат ли само за превишена скорост??? :banghead: :banghead:

и аз го правя тоя номер там, ще внимавам :driving:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от videlov » 25 Ное 2004, 17:09

emdless4 написа: :censored: :maad: :ranting: ама тия не снимат ли само за превишена скорост??? :banghead: :banghead:

и аз така мислех .. амаа.. беше .. :shock: .. и после :roll: :cry: ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от emdless4 » 25 Ное 2004, 17:22

BABATA написа:
emdless4 написа: :censored: :maad: :ranting: ама тия не снимат ли само за превишена скорост??? :banghead: :banghead:

и аз така мислех .. амаа.. беше .. :shock: .. и после :roll: :cry: ;)

колко стотинки им даде, или акт писаха? :have one:
понеже някой нали беше писал, че дори и там ставало да им бутнеш 10-20 лв., и хоп - няма снимка .... :lol:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от playordie » 25 Ное 2004, 17:42

цитат от един сайт. ... ".... журналисти се подвеждат под наказателна отговорност за използване на скрити камери."

Това е по повод Славков и Англ. журналисти.

А какво би станало, ако цитата се промени на ".... ПОЛИЦАИ се подвеждат под наказателна отговорност за използване на скрити камери."
Има ли юристи тук .. нека се иzкажат.
До колкото на мен ми е иzвестно ... тея скрити камери се водят към т.нар. спец. средства и zа тях се иzисква раzрешение. Много ми е интересно дали имат раzрешително zа всеки път като снимат или има неогранин4ено такова ... или хин4 нямат :evil:
Любов има само в чата, в сапунените сериали и розовите книжки, всичко друго опира до пари и секс!

Потребител
Аватар

Мнение от Mick3y » 25 Ное 2004, 20:08

явно камерата там е статична, щото един познат гледа същото филмче, ама с неговата кола. С некви тънки пари може да се каже, че номера не се вижда...ясно... :)

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 25 Ное 2004, 20:17

Това го прави абсолютно всеки и да не говорим и за марширутки-те, тея не спазват никакви правила на движение! Няма червено, няма насрещно.

Междудргото точно преди 2 дена като минавах от там щеше да стане катастрофата, защото един тръгна отстрани аз зад него хвана го шубето отби и в следващия момент пък реши пак да продължи, ама за какво да гледа в страничното огледало дали има някой ?! Нееееее, няма смисъл! и аз кво да правя ами точно срещу насрещните коли, газ и после се прибрах, а този изрод имаше наглоста да ми върне с бибкане...!

ВАВАТА я кажи все пак какво стана? Колко плати? Официално ли минаха нещата или неофициално, стига с тея недомлъвки, че да знаем и ние какво да правим! Защотото едни разправят, че си плащат други казват, че няма начин и им пишат акт! При теб каква беше ситуацията?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: модерен ВАЗ

Мнение от _r3sp3c7_ » 25 Ное 2004, 22:35

Аз също бях хванат от същите полицеиски камери само, 4е по мн. тъп на4ин ( заси4аики няколко коли от най-лава, към няй-дясна лента ), като кофтито в слу4ая беше 4е засекох една от цивилните коли на полициата, оборудвани с камери ... :uups: краиниа резултат беше акт, който ще ми отнеме 6 то4ки и между 20-30 лв. :(

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от paxaH » 25 Ное 2004, 23:57

Едно малко въпросче извън темата: В случай на нарушение се глобява водача. Колата ясно може да се идентифицира по регистрационният номер, но как ще докажат, че аз съм карал колата? И вижда ли се на "киното" ясно шофьорското лице?

Както и като си спрял служебната кола на забранено място, идва общинска полиция и ти слага бележка, че си глобен с ХХ лв. Тъй като колата е служебна, "честитката" получава шефа, а не шофьора. А знае ли шефа кои е карал тогава колата.

Че в този ред на мисли, дали горното би могло да мине като оправдание от рода "...колата е моя, но сега е кара съседа ми..."

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bk » 26 Ное 2004, 1:12

paxaH написа:Едно малко въпросче извън темата: В случай на нарушение се глобява водача. Колата ясно може да се идентифицира по регистрационният номер, но как ще докажат, че аз съм карал колата? И вижда ли се на "киното" ясно шофьорското лице?

Както и като си спрял служебната кола на забранено място, идва общинска полиция и ти слага бележка, че си глобен с ХХ лв. Тъй като колата е служебна, "честитката" получава шефа, а не шофьора. А знае ли шефа кои е карал тогава колата.

Че в този ред на мисли, дали горното би могло да мине като оправдание от рода "...колата е моя, но сега е кара съседа ми..."

Не става номера.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от videlov » 26 Ное 2004, 11:06

xterminat0r написа:ВАВАТА я кажи все пак какво стана? Колко плати? Официално ли минаха нещата или неофициално, стига с тея недомлъвки, че да знаем и ние какво да правим! Защотото едни разправят, че си плащат други казват, че няма начин и им пишат акт! При теб каква беше ситуацията?

тайна :)
Последна промяна videlov на 20 Апр 2005, 15:13, променена общо 2 пъти

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от videlov » 26 Ное 2004, 11:08

_r3sp3c7_ написа:Аз също бях хванат от същите полицеиски камери само, 4е по мн. тъп на4ин ( заси4аики няколко коли от най-лава, към няй-дясна лента ), като кофтито в слу4ая беше 4е засекох една от цивилните коли на полициата, оборудвани с камери ... :uups: краиниа резултат беше акт, който ще ми отнеме 6 то4ки и между 20-30 лв. :(

какво нарушение писаха в акта.. доста тънко е 20-30лв за такова нарушение ..

Следваща

Назад към Основен Форум