Задачка закачка...коя е тази мацка :-))
Модератор: Общи модератори
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
начи аз очаквам следващото,което ше измислят ,за да ги снимат и дават по списанията да е : да си заврът един плажен чадър отзад и да го отварят и затварят през минута!да мое да им се повдигат силиконовите скули и да им изпъкват татуировките...!! а може на края на чадъра да турат и пера от какаду и човката на какадуто да им драпа шундите....!!
кво па и аресахте на тая пача дет не знае къде са и дрехите и е тръгнала гола ....!?!?
кво па и аресахте на тая пача дет не знае къде са и дрехите и е тръгнала гола ....!?!?

- Garribaldi
- ентусиаст
-
- Кара: 'Е36'
- Мечтае да кара: e92 m3
- kOnPuBkA
- daytona violett
-
- Кара: e36+24

Айде СкиЦата пак у бисерите!

Идеята на темата и аз не я схващам, може би е под лозУнга: "Не правете така"... Сигурно е хубаво момичето по природа, ама на какво се е направило не е истина... А и най-вече колко парадира... Абе те си знаят, ние грозните ше си мълчим

HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!

IMPOSSIBLE IS NOTHING !

IMPOSSIBLE IS NOTHING !
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
- SKISA
-
-
специално па на галчето човека-тва момче от клипа с ваната-оня ден го видех у пирогов...!!щото тая да земе да направи преди тва свирка на мамут,ма на мамута срамните въшки нали се сещате кви са вуци...!!?!? и го заапали и момчето беше с изваден далак от въшка и декомпресия от вакума на "певицата"......
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Не знаех коя е Андреа, пък за нейна песен
И какво я оплюха някои... На първите две снимки изглежда страхотно... Не знам кой нормален човек може да го отрече! А на какво се е направила и кой и е гадже... Тя си знае. А идеята на темата е ... да изплакнем очи с руси мацки, те винаги са актуални
Дет вика един познат, като вляза в дискотека първо русите виждам. Викам що бе? Ми забелязват се отдалече
Това явно като: поглеждам по улицата и първо BMW-тата виждам 

- Is.
- ентусиаст
-
- Кара: Едно М60 и някви М-ки
- Детайли за колата: ...плаши ме ....винаги ....
SKISA написа:специално па на галчето човека-тва момче от клипа с ваната-оня ден го видех у пирогов...!!щото тая да земе да направи преди тва свирка на мамут,ма на мамута срамните въшки нали се сещате кви са вуци...!!?!? и го заапали и момчето беше с изваден далак от въшка и декомпресия от вакума на "певицата"......
Не,не,не ти тре'а си имаш отделна тема само за твои бисери , човек

И за да не съм офф : Кво пък сега, бива девойчето .... малко по-вече силиконец има , но кво от това.
Is написа:. . . чукайте си яйцата, точете си рендетата, викайте си "БРАВООО", но като видите 4-те фара зад вас, учтиво отбийте в дясно, щото иначе за всички става по трудно, а резултата ще е все същия

- Gottlos
- младши ентусиаст
-
- SKISA
-
-
тая си я впрегам да ми оре на нивата бе!! нема да бараш белушка....!!
аз бих избрал на фенката на вичката от първата снимка -русата с пердето! моа си го впрегнем и него с белушка и дий волеее дийй....ше си изорем 100те декара канабис
аз бих избрал на фенката на вичката от първата снимка -русата с пердето! моа си го впрегнем и него с белушка и дий волеее дийй....ше си изорем 100те декара канабис
- Fenka85
- младши ентусиаст
-
Gottlos написа:Не е важна вънщноста,важна е същноста!И втоя ред на мисли,някой да знае нещо за бизона с белите ботушки на заден план?![]()
Ти пък......виж кви жени има на преден план,не се заглеждай по бизони

"Бейби кажи ми къде ти е сърцето? ... Да не го забрави в на ония BMW-то?"
- nakoone
- ентусиаст
-
- Кара: Touring
SKISA написа:специално па на галчето човека-тва момче от клипа с ваната-оня ден го видех у пирогов...!!щото тая да земе да направи преди тва свирка на мамут,ма на мамута срамните въшки нали се сещате кви са вуци...!!?!? и го заапали и момчето беше с изваден далак от въшка и декомпресия от вакума на "певицата"......