Вижте какво се продава - лупи
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Вижте какво се продава - лупи
Момци, забележете, че се продават лупи като допълнителен кит за обикновен фар за е46. Това би могла да бъде придобивката на всеки, който си е сложил допълнително ксенон от китайския или от корейския и би завършило неутихващия спор на много хора тук, които смятат, че ксенон с рефлектор заслепява. Погледнете сами: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/PAIR-BMW ... 0267392175
НЯКОЙ ЗНАЕ ЛИ ОТКЪДЕ ТУК В БГ МОЖЕ ЧОВЕК ДА СЕ СДОБИЕ С НЕщО ТАКОВА, АЗ СЪМ МЕРАКЛИЯ, щОТО ИМАМ КСЕНОН С РЕФЛЕКТОР!!!!!!
НЯКОЙ ЗНАЕ ЛИ ОТКЪДЕ ТУК В БГ МОЖЕ ЧОВЕК ДА СЕ СДОБИЕ С НЕщО ТАКОВА, АЗ СЪМ МЕРАКЛИЯ, щОТО ИМАМ КСЕНОН С РЕФЛЕКТОР!!!!!!
- klita
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е61
- Детайли за колата: 525ix
Колега, това е добра идея, ама това на което си дал линк не е ли цената само за алуминиевите обръчи? на мен така ми се струва.
- klita
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е61
- Детайли за колата: 525ix
© написа:И да минете на Н1, за китайския ксенон няма ограничения в крушките
разбира се, аз съм настроен скептично към подобни подобрения, но знае ли човек ...
Слави,
само да те попитам. Нали ти си беше взел само вътрешното тяло за фарове(оригинални) от ebay? Може и да бъркам де, не съм сигурен. Та мисълта ми е, лесно ли се монтират те?
Поздрави
- V-max
-
-
- Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
© написа:аз взех цели фарове, колегата V-max беше купил вътрешностите на ксенонови фарове до колкото си спомням
така е , че и нечии супер читави фарове обух с тия лупи

м/у другото открих снимки на оригинален кит ... или поне така си мисля
виждат се адаптерите за биксенона, сензори, система за миене ... всичко

виждат се адаптерите за биксенона, сензори, система за миене ... всичко
Последна промяна © на 30 Окт 2008, 6:49, променена общо 1 път
- V-max
-
-
- Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
2 причини има - самата кола , нямам сърце да и сложа нещо неоригинално , а на 2ро място с фактурата за новите неща си ги вписвам в КАСКОто и нямам проблеми каквото и да става .... Бях ги приготвил за 320ката , но като замина трябваше да свалям някои неща и така си останаха фаровете
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2