възстановяване на клапаните за климатроника
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
възстановяване на клапаните за климатроника
здравеите колеги, ако някои се интересува за вазстановяване на тези клапани нека пише имам познат които ги прави само ако не е дала някоя от намотките на късо! в 

колеги за да поясня за кои клапани става дума ето снимки
ако някои се итересува нека пише ще му дам телефона на пича за вразка
знам че за ремонт взима между 50 - 70 лева а само гумичките са 25 лева.
знам че за ремонт взима между 50 - 70 лева а само гумичките са 25 лева.
Re: колеги за да поясня за кои клапани става дума ето снимки
[quote="llcoola"]ако някои се итересува нека пише ще му дам телефона на пича за вразка
знам че за ремонт взима между 50 - 70 лева а само гумичките са 25 лева.[/quohhttp://picbg.net/pic.php?u=30793vqwJN&i=221808ttp://picbg.net/pic.php?u=30793vqwJN&i=221807te]
знам че за ремонт взима между 50 - 70 лева а само гумичките са 25 лева.[/quohhttp://picbg.net/pic.php?u=30793vqwJN&i=221808ttp://picbg.net/pic.php?u=30793vqwJN&i=221807te]
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Е баце, на мен ми напрайха клапаните и за по 20 лв. бройката и за по 5 лв. на брой., стига с това че караме БМВ, значи трябва да сме въшливи с пари ли, не че някои не са. И друго: намотките се пренавиват за 20 лв на брой даже да е дала на късо, иначе какво да я правя като е на късо ?, да си бия в главата и да ходя да дам 280 лв. на даровци ли ?
Айде стига глупости и простотии, само набутвация в таз смотана държава, и сменям спукана гума с резервната Ви само за 70 лв. ,

Айде стига глупости и простотии, само набутвация в таз смотана държава, и сменям спукана гума с резервната Ви само за 70 лв. ,

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
4 гумички по 50 стотинки е 2 лв.
айде за работа 10-15 лв
всичко макс 20 да легне, ама 70
правили сме ги, знаем как става
айде за работа 10-15 лв
всичко макс 20 да легне, ама 70

правили сме ги, знаем как става

6 мнения