Един тех. въпрос за Z3
Модератор: Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- vanioboy
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW Z4 2.5 & E39 525
- Мечтае да кара: ///M6
Един тех. въпрос за Z3
Зна4и интересувамсе знаели някой взаимно съвместимилиса някой 4асти от гюрука на моделите преди и след фейслифта или пото4но на графиката долу 4аст номер 26 (това е някакъв вид подплата) която липсва на първите модели,дали може да се зака4и,благодаря въпреки,4е малко скипти4но гледам дали знае някой.

- hangman
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Z3 3.0
Значи не мога да ти отговоря конкретно на въпроса, но мога да ти кажа как е при мен.
Въпросната подплата я имам (и е за смяна, де). Самата тя е от някакъв разтегателен плат, който за да се смени трябва да се разкачи половината гюрук. Силно се съмнявам да има разлика в конструкцията на гюрука преди и след фейса, но дори и да има такава, въпросната "подплата" (тъй като е разтегателна) би трябвало да стане.
P.S. Колата ми е 2001 година.
Въпросната подплата я имам (и е за смяна, де). Самата тя е от някакъв разтегателен плат, който за да се смени трябва да се разкачи половината гюрук. Силно се съмнявам да има разлика в конструкцията на гюрука преди и след фейса, но дори и да има такава, въпросната "подплата" (тъй като е разтегателна) би трябвало да стане.
P.S. Колата ми е 2001 година.
- vanioboy
- младши ентусиаст
-

- vanioboy
- младши ентусиаст
-

цената е 245 долара+45 за доставка,неискам да изкарвам пари на 4ужд гръб,търся някой ако може да си разделим разхода,благодаря

аг
а на мен пък снощи пред НАС НЯКОЙ МИ Е ПОРНАЛ ЗАДНАТО СТЪКЛО(найлона де) и сега незнам каде да го карам да ми го оправят ако някой знае моля да пише аз съм от Пловдив
- vanioboy
- младши ентусиаст
-
Незнам защо но и на мен се слу4и подобно нещо
Това завистта е масово явление,така 4е май и за комплект ще мисля ве4е.

Това завистта е масово явление,така 4е май и за комплект ще мисля ве4е.
- Green_Label
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Все по-рядко :(
- Мечтае да кара: нещо поне 5.7 V8
Пълно е с киртаци в тая държава! Всеки шушляк се прави на мъж и реже, що не реже докато съм в колата
Колега, ако ще поръчваш и гюрук, драсни ЛС пък ще видя дали да не се включа и аз за тая подплата!

Колега, ако ще поръчваш и гюрук, драсни ЛС пък ще видя дали да не се включа и аз за тая подплата!
Искам да съм дизел и да съм такси, Лепа Брена с мен в едно легло да спи!
- ig_88
-
-
- Кара: Z3
- Мечтае да кара: Z4
Re: аг
DId.ko написа:а на мен пък снощи пред НАС НЯКОЙ МИ Е ПОРНАЛ ЗАДНАТО СТЪКЛО(найлона де) и сега незнам каде да го карам да ми го оправят ако някой знае моля да пише аз съм от Пловдив
Ако не си си намерил задно стъкло в ebay има около 50 евро можеш да вземеш чисто ново само питай дали има машинка на ципа защото моето нямаше и вместо да го сменя за 10 минути ми отне 3часа с обикновена машинка от друг цип
може да питаш и в сервиза на BMW там няма начин да нямат
- vanioboy
- младши ентусиаст
-
Един съвет ако нямате въпросната подплата на гюрука слагайте,много подобре стой а и върши работа.И да става целия покрив от след фейса,ве4е се обедих след инсталирането,което малко ме плашеше но нее нещо непосилно и за сам 4овек. 

9 мнения
• Страница 1 от 1