Интериорни врати ...
Модератор: Общи модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Интериорни врати ...
Колеги ,искам да ви попитам дали някой от вас може да ми услужи с машина или в краен случай да ми отреже две крила на интериорни врати от долният им край съответно с 0,5 и 1,5 см ,че сега като ги закачвам на пантите и виждам как паркета ще получи "екзема"
За услугата ще си платя естествено , не искам да ги викам онези дето ми монтираха касите
Машина нямам , имам едно малко циркулярче ,но то е за зарязване на летви под какъвто искам ъгъл ,но това е нещо друго - крилата са дебели 5 см ...
Георги Пенчев

За услугата ще си платя естествено , не искам да ги викам онези дето ми монтираха касите

Георги Пенчев
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
за услугата няма да си платиш ,а ше ми се обадиш да ти дам зегето и някой и друг инструмент и ше си ги отрежеш!!! бих ти ги резнал ,ма не знам кога ше ми остане време!!
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Сигурен ли си че зегето ще свърши работа?
Жоре имам един циркуляр дето може и трупове да режеш с него
, не намериш до утре ми кажи да го взема, понеже съм заетичък ще го оставя в един сервиз в кв. Изток да си го вземеш от там 

Жоре имам един циркуляр дето може и трупове да режеш с него

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
ми аз мойте сичките със зегето ги кръцнах вратите!! ако е малко рязането го оправих с шлайфа-не с рязане ,за да ми пасне плътно и да не прозира отдолу!
за 0,5 мисля ,че и с шлайфа с една мрежа -не шкурка може да се свали ,ма си е време и играчка!
жоре,казваш и няма яд-квот ти върши работа! имам и едно малко абрихтче,ма с него е доста трудно да направиш права линия на вратата отдолу,а и после задължително си трябва шлайфане пак...
за 0,5 мисля ,че и с шлайфа с една мрежа -не шкурка може да се свали ,ма си е време и играчка!
жоре,казваш и няма яд-квот ти върши работа! имам и едно малко абрихтче,ма с него е доста трудно да направиш права линия на вратата отдолу,а и после задължително си трябва шлайфане пак...
- Tod
- ентусиаст
-
- Кара: M3 и Volvo XC70
Ако действаш със зеге, задължително ползвай права летва за водач, инак си кривнал със сигурност!
В комбито съм побирал до 2,10м врата - а ти си по-височък и няма да можеш да дръпнеш толкова напред седалката, което ще рече 2,05м най-много да побереш!
Аз корекции правих в цеха който ми ги правиха и за да ги боядисат пак от долу, пък и така ще си сигурен, че ще бъде правилно отрязана вратата!
В комбито съм побирал до 2,10м врата - а ти си по-височък и няма да можеш да дръпнеш толкова напред седалката, което ще рече 2,05м най-много да побереш!
Аз корекции правих в цеха който ми ги правиха и за да ги боядисат пак от долу, пък и така ще си сигурен, че ще бъде правилно отрязана вратата!
Good Luck
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
- Penchev
- Сватбаря
-
Тошко , аз до Трънско возих една врата 210 см с много силно дръпната седалка ,слаб съм и се оправих някак , но вратите са две и в крайна сметка да не си съсипвам колата може и с камиончето да си ги превозя :roll
Другите колеги - мисля си ,че със зеге ще стане но ще ги надъвча - масив са вратите като отгоре са със залепен фурнир - от зегето ще се разлепи като на ленти ,май ще си трябват високи обороти и остра режеща повърхност
Пешо , май най-добре с твоят циркуляр да се опитам
Моят е със стойка и точно тя пречи , просто не е за тази цел а крилата са дълги 70 и 80 см ...
Много ви благодаря за готовноста да ми помогнете
Георги Пенчев
Другите колеги - мисля си ,че със зеге ще стане но ще ги надъвча - масив са вратите като отгоре са със залепен фурнир - от зегето ще се разлепи като на ленти ,май ще си трябват високи обороти и остра режеща повърхност

Пешо , май най-добре с твоят циркуляр да се опитам

Моят е със стойка и точно тя пречи , просто не е за тази цел а крилата са дълги 70 и 80 см ...
Много ви благодаря за готовноста да ми помогнете

Георги Пенчев
- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Жорка, немаш грижа баце, казваш и ще ти го оставя да си го вземеш от 9 до 17 утре когато искаш в сервиза 

- Penchev
- Сватбаря
-
^ Я направо го остави там и ми дай точен адрес ,аз утре ще мина да го взема и да мога да си свърша работа та да го върна по най-бързия начин
Георги Пенчев

Георги Пенчев
- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- Penchev