Утре е 16-ти август...бум-бум! :)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Стани » 28 Окт 2008, 13:39

Човек като се замисли всеки живот е ценен,но първо че това ни е в прородата второ че няма човек който да не е убивал комар,муха или хлебарка.Въпрос е на гледна точка,но и аз съм против ловуването.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от vasilmm » 29 Окт 2008, 1:31

Стани написа:Човек като се замисли всеки живот е ценен,но първо че това ни е в прородата второ че няма човек който да не е убивал комар,муха или хлебарка.Въпрос е на гледна точка,но и аз съм против ловуването.
:yes:
http://vbox7.com/tag:%D1%80%D0%B5%D0%BD ... 82?&page=1
ако ще е кола да е немска,а не любов френска :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от 2advanced » 29 Окт 2008, 1:41

asasin18 написа:
Явно не си много запознат, но за твоя информация глиганите и елените не са от най - беззащитните :winky:
Аз лично на лова му харесвам спокойствието и разходките в гората, ако излезе нещо е бонус :mhihi:

Честно казано не виждам смисъл от този спор и мисля вече да прекратя очастието си в него, вие ще си ядете пържолите дето са расли по дърветата и не са убили животни за тях, аз ще си се разхождам в гората и така.

Айде наслука от мен.

Ей ти си бил много хитър значи бе...били расли по дърветата...мисля че на всички е ясно, че животни се убиват за да ядеме, ама номера е че не е нужно ние да ги убиваме, а си има достатъчно психично болни дето бият жените си и изнасилват децата си, които им прави кеф да работят в кланицата..а да стреляш по някой, който не може да ти отвърне е чиста проба комплексарщина и в тоя ред на мисли баща ти да те е малтретирал като малък? Аз да си питам, че много нахитрехте сички. Айде и наслука :mhihi:
Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007
Мишу написа:...ма на бела капа се отчитам :mhihi:
:mhihi:
Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 29 Окт 2008, 2:01

Подкрепям колегите които са против....но няма смисъл .... Иначе на колегите ловци ще кажа ,че това не е никакъв спорт . Спорт за мъже е бокс , борба , лека и тежка атлетика . Масовата гледка по време на лов е 10-на мъже с кореми и цигари и ракия по джобовете . Ебати спорта . А като добавим оптически мерници , вишки и джипове .....еееее няма по- голяма смешка . Разликата е ,че някога ловците са осигурявали прехраната си чрез лова , както и днес в някои диви места по планетата а сега убиват за удоволствие .
    То да взема да гръмна комшията докато пуши на терасата и да казвам че съм ходил на война :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 29 Окт 2008, 2:07

klintan66 написа:Подкрепям колегите коита са против....но няма смисъл .... Иначе на колегите ловци ще кажа ,че това не е никакъв спорт . Спорт за мъже е бокс , борба , лека и тежка атлетика . Масовата гледка по време на лов е 10-на мъже с кореми с цигари и ракия по джобовете . Ебати спорта . А като добавим оптически мерници , вишки и джипове .....еееее няма по- голяма смешка . Разликата е ,че някога ловците са осигурявали прехраната си чрез лова , както и днес в някои диви места по планетата а сега убиват за удоволствие .

Даммм а еленското филенце знаеш ли как си ходи със червено винце..
Колега.. Бащата ми е ловджия но не като тези дето ходят със модерни джипове и оръжия с оптики.. Ние излизаме привечер, цяла нощ се обикаля пеша, стоим с дни в гората.. Направо почти подивяваме и ние :mhihi: Даже да не гръмнем нещо кефа от преживяването е страхотен.. А не някой да се прави на мъж да дава газ като на офроуд рали и да стреля с гранатомед.. Вие някога преследвали ли сте глиган? гонени ли сте били от подивял елен след като сте го гръмнали? Виждали ли сте как Диво прасе бяга 150 метра със пръснато от бренике сърце?? Бил ли си заобиколен от вълци и да се катериш по дърветата? Не нали.. седиш в джипката и стреляш през джама.. Ти не си ловец.. ти си дивеч.. :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 29 Окт 2008, 2:14

uricatoli написа:
klintan66 написа:Подкрепям колегите коита са против....но няма смисъл .... Иначе на колегите ловци ще кажа ,че това не е никакъв спорт . Спорт за мъже е бокс , борба , лека и тежка атлетика . Масовата гледка по време на лов е 10-на мъже с кореми с цигари и ракия по джобовете . Ебати спорта . А като добавим оптически мерници , вишки и джипове .....еееее няма по- голяма смешка . Разликата е ,че някога ловците са осигурявали прехраната си чрез лова , както и днес в някои диви места по планетата а сега убиват за удоволствие .

Колега.. Бащата ми е ловджия но не като тези дето ходят със модерни джипове и оръжия с оптики.. Ние излизаме привечер, цяла нощ се обикаля пеша, стоим с дни в гората.. Направо почти подивяваме и ние :mhihi: Даже да не гръмнем нещо кефа от преживяването е страхотен.. А не някой да се прави на мъж да дава газ като на офроуд рали и да стреля с гранатомед.. Вие някога преследвали ли сте глиган? гонени ли сте били от подивял елен след като сте го гръмнали? Виждали ли сте как Диво прасе бяга 150 метра със пръснато от бренике сърце?? Бил ли си заобиколен от вълци и да се катериш по дърветата? Не нали.. седиш в джипката и стреляш през джама.. Ти не си ловец.. ти си дивеч.. :mhihi:
:mhihi: :mhihi: :mhihi: И един мармот овива шоколада в целофан.Айде дечко,бегай да спиш.Ти са баш не набара за слушатели.А ще ни кажеш ли къде преследвате със седмици тоя дивеч,сигурно по необятните ловни полета на България:mhihi:
Изображение

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 29 Окт 2008, 2:17

GVT написа:
uricatoli написа:

:mhihi: :mhihi: :mhihi: И един мармот овива шоколада в целофан.Айде дечко,бегай да спиш.Ти са баш не набара за слушатели.А ще ни кажеш ли къде преследвате със седмици тоя дивеч,сигурно по необятните ловни полета на България:mhihi:

Колега за Писанец чувал ли си, Не си.. Наблизо е резерват и от там излиза много дивеч.. така че коментара с "Ейй такава риба хванах" моля да не се споменава. Ей го бащата..

Изображение

Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 29 Окт 2008, 2:46

:mhihi: :mhihi: :mhihi: Пак ти казвам,че си дечко и разтегаш лукуми.Знам много добре къде се намира Писанец.И наблизо няма резарват а има Държавно ловно стопанство,и се казва Сеслав-Кубрат.И съм ходил точно два пъти на лов там.Я попитай баща си дали му говори нещо името Руси Русев.Щом се върти покрай ловното стопанство няма начин да не знае кое.
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата