BMW от Англия
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
BMW от Англия
въпроса ми е такав знае ли някои колко 6те ми струва да си обърна волана на бмв 318 2000г имам вси4ки части без реика,и дали е възможно за6тото имам са6тото с ляв волан и мисля 4е частите мога да ги прехарля от левия на това което ще си взема с десен
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Ей тук има писано по темата-
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 36&start=0
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 36&start=0

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- krasy1982
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46
- Мечтае да кара: M3
- Детайли за колата: 318 i
Пич да ти кажа и аз искам много да си вкарам едно от Англия. Попитах тук там колко ще ми струва объщането и ми казаха 1000 лв само за работа. Относно това дали този модел може да се обърне по добре говори с хората които правят такива неща. Аз нямам и на идея дали може. Ще съм много благодарен ако получиш отговор от някой да споделиш по късно
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
"бате по-добре недей"
рейка, табло, каре, огледала, фарове, инсталация мотор, инсталация купе, тръбите за радиатора, седалки (памет има само шоферската ) ръчна, барче, подлакътник ... и т.н.
рейка, табло, каре, огледала, фарове, инсталация мотор, инсталация купе, тръбите за радиатора, седалки (памет има само шоферската ) ръчна, барче, подлакътник ... и т.н.
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
..... написа:"бате по-добре недей"

П.П. Що се плашите от десния волан бре,въпрос на навик е все пак,нали колата има същата визия,като няма пара за нормална,ще караме евтинка"дясна патерица"...!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330cd
доколкото знам от догодина ще има забрани за колите с десен волан,а уловката била че ще има специализирани сервизи за обращане 

- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
абе колега никав проблем не е слагаш още едно кормило с ремъчна шайба и свързано с другото и решаваш проблем хем и пасажера ще се чувства като водач
само педалите на една рейка да си свържеш и шофьорски курсове ще можеш да караш
Малко по сериозно, не си струва да си рискувате живота с тия десни волани по добре си карай Е36 за 5 000лв отколкото е46 с десен волан и да не знаеш на кой завой ще ти носят цветя после!!!Мислете малко колеги евтиното винаги излиза после скъпо, пък и дори такава опция да има с преместването на волана то цялата електроника тряба да се мести все някъде ще почнат дефектите и после във форум що това не работи , що тая лампа светна...не си усложнявайте животеца е моя съвет!

Малко по сериозно, не си струва да си рискувате живота с тия десни волани по добре си карай Е36 за 5 000лв отколкото е46 с десен волан и да не знаеш на кой завой ще ти носят цветя после!!!Мислете малко колеги евтиното винаги излиза после скъпо, пък и дори такава опция да има с преместването на волана то цялата електроника тряба да се мести все някъде ще почнат дефектите и после във форум що това не работи , що тая лампа светна...не си усложнявайте животеца е моя съвет!
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
по-голяма гадост от десен волан няма .. дори в англия ми беше куцо
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
Колега не сменяй волана ще направиш голяма грешка-тук в БГ всичко се върши на половина!Аз карам с десен волан и няма никакъв проблем, въпрос до навик е.На куц шофъор всичко му пречи.
Ако искаш ще потърся телефона на един който ми казаха че се занимава с това но беше доста солено около 4000лв. за Е46-та така че му прави сметка дали си заслужава!
Надявам се да съм ти бил полезен!
Ако искаш ще потърся телефона на един който ми казаха че се занимава с това но беше доста солено около 4000лв. за Е46-та така че му прави сметка дали си заслужава!
Надявам се да съм ти бил полезен!
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2