Помните ли това ?!

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 21 Ное 2004, 18:01

леле майкоооооооо :D
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 21 Ное 2004, 19:11

Малко е късно ама все пак... Ако някой знае телефона на Андрей - LandShark нека му звънне и да го покани за тази вечер. Не знам дали чете още форума :roll: Да не забравяме че той е човека който ни събра тук ;)
Изображение

М40 Forever
Аватар
Кара: M

Мнение от Малкия » 21 Ное 2004, 19:45

Еи каде без мен 8)

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 21 Ное 2004, 23:56

Срещата - УНИКАЛНА, вечерта - УНИКАЛНА, купона - УНИКАЛЕН , но накрая УНИКАЛНИЯ ми карък се обади :bcry: :bcry: :bcry: :banghead: :banghead: :banghead: :maad: :maad: :maad: :cry: :cry: :cry: В момента ми се плаче! Как може в толкова гаден и труден за мен момент и тази каръщина да ми се изсипе на главата :!: :?: :!:

Искам да благодаря на Penchev, Giorceto, Monkey i Bavareca за оказаната помощ :!: Благодаря ви момчета :!:
Изображение

Street Disorder Workshop
Street Disorder Workshop
Аватар

Мнение от Miler » 22 Ное 2004, 4:21

ако бях го прочел по рано и аз щях да доида ама :confused: :(

надявам се че сте си изкарали страхотно :twisted:
ИзображениеИзображение
E-21 Team Bulgaria
http://milerr.data.bg

ентусиаст
Аватар

Мнение от tsvet40 » 22 Ное 2004, 9:13

X-citer написа:...

Какво се е случило? :shock: :(

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 22 Ное 2004, 15:57

Беше една незабравима вечер въпреки кучешкия студ.... На Екото ....пътуването до паркинга на лифта ..на самия паркинг .... Направо нямам какво да кажа....

На X-citer-а му се видя тесен паркинга и направи бърнаут на ....съединителя. Вероятно замина венеца на маховика.

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 22 Ное 2004, 18:42

къде са снимковите и видео материалите от снощиииии ;) Изчака ми се чакалото :lol:

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 23 Ное 2004, 22:12

Седя и чета аз....
то за четене нямаше много де, повечето снимки, свързани с много повече спомени....ехххх, какви времена бяха....бяхме едно, бяхме сила, хората, които ни се смееха по някакви си техни причини (е, не винаги неоснователни) се натъкваха на синьо-бяла преграда от ентусиасти - кой крив, кой прав - уреждахме си отношенията помежду си, а пред другите бяхме единни и давахме страхотен отпор....
и чета няколо мнения по - надолу : Паметна сбирка.... и то каква, хората ентусиазирани, за няколко часа се събраха сума ти отговори, въпреки кофтито време (неделя вечер), въпреки студа....ентусиазма топли....
Седя си аз вече, ама вече на един крак, защото не мога да си намеря място. След много часове (направо дни погледнати през призмата на моето нетърпение) дойде Асен да ме вземе. Яка музика, нетърпелив мотор и Шофьор, който тази вечер е решил да остави колата си да се налудува на воля. Такова гъделичкане в корема отдавна не бях изпитвал. Зелено и ...... :twisted: до следващия светофар, там яки спирачки и оглеждане, все едно не сме ние :uups:
Зелено и пак същото до еко :twisted:
Там много и стари и нови, всички весели, усмихнати, с една дума щастливи - вече не знаех къде точно се намирам - точно както едно време. И естествено не бяхме седяли и 30 минути и вече започнаха да се мъдрят планове къде да се ходи. Предложението беше за Витоша, но имаше хора с летни гуми, които с право се притесняваха така да се качат и за да не цепим групата решихме да се поразходим до паркинга на лифта на Симеоново. Отново заедно, 13 коли поехме по своя път в колна, водена от Пенчев, а Войков беше като патрулна кола - покриваше левия фланг (ние се движехме в дясна лента), за да не могат да ни изпреварят оттам и да разкъсат колоната, а на кръстовищата спираше с аварийни, докато минат всички - ако светнеше червено Пенчев от своя страна изчакваше - страхотна идилия. И през цялото време се чува глухото боботене на висока предавка с ниски обороти, откъде и да минем най-късно след 3-тото БМВ поред хващахме окото. Когато се поразчисти пътя се наредихме шахматно на платното - и напред и назад великолепна гледка на баварски муцуни.
Пристигнали така спокойно на паркинга ни чакаше изненада - ледена парзалка напречено на паркинга, който е под наклон по посока на леда и ефекта беше следния - който и да се върти на леда (мддаам, а те не бяха хич малко) прогресивно се смъква по-надолу и целта е да се избегне урада с бордюра, който бележише края - не знам защо, но тази игра ни беше много забавна. Отгоре на всичкото Е30-ската в другия край не се оказа подранил член на забавата, ами..... двойка, дошла да се порадва на звездите, която използва промеждутака, докато се редяхме за снимка, за да офейка. А, като споменах снимка - 15 баварски звяра, трепнещи да вършеят по пустия паркинг едва ги събрах един до друг, за да можем да се снимаме, само Явор стърчеше.... и го помолих, а той вика - ей, сега (защо ли ми прозвуча като - "дръж се, лекинко ще дрифтна" :mhihi: ). Не бях далеч от истината - на мократа част (не на леда) Явор изнесе страхотно шперово представление - колата му се въртеше в страхотно малък кръг, предните гуми почти не се местиха, всяко завъртане отнасяше колата леко в страни, но много по-малко, отколтко съм виждал досега - след 8 кръга колата беше изминала само около 1.5 метра от изходната си позиция... Държа да отбележа смелостта на Гиорцето, който при втората серия беше отворил пътническата врата и наведен навън снимаше колата - искаме филмче (и малко инстинкт за самосъхрание за оператора, ако Ви е останало).
Екс - сайтъра не можа да остане назад и първо изпълни македноския танц - аз шофирам кола с една ръка на втора, а с другата си държа литровата бутилка водка през прозореца, което завърши с вече народната балада на Асен_Х - "гори ти, о съединителю, гори", който по пушек засенчи дори мъглата от въртенето на Явор. В момента, в който отвори предния капак започнаха да излизат истински кълба дим (ако си спомянте багажника на Хинца на събора след първия Бърн-аут - е почти така димеше), а Екс-сайтъра гордно заяви - "Койт не може да прай бърн-аут с гуми, ще прави бърн-аут със съединители, Наздраве". И само дето не тропнахме едно хореце, барабар с добрия дух Каспър, алиас малък Пенчев, увит до глава в родопско одеало.
Не мисля, че ни липсваха емоции :D
Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
Мечтае да кара: и да му е спокойно

Мнение от Babuna » 23 Ное 2004, 22:20

ati написа:Ати

АМИН!
CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88

по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
Аватар
Кара: каквото намери в гаража

Мнение от I.Voykov » 23 Ное 2004, 22:20

Беше точно както трябваше да бъде :D

Имам само една забележка ....

КОЛЕГИ МНОООООООООГО РЯДКО ГО ПРАВИМЕ ТОВА ВЕЧЕ, Я ДА СЕ ВЗИМАМЕ В РЪЦЕ И ДА ПОКАЖЕМ БЕСНИ ВЪЛЦИ В КЛЕТКА СЕДЯТ ЛИ :twisted: :twisted: :twisted:
Изображение
http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?

Аватар

Мнение от ati » 23 Ное 2004, 22:21

Babuna написа:
ati написа:Ати

АМИН!

Благодаря, приятелю :D :bchug:

IBIZA Killer
Аватар

Мнение от bawareca » 23 Ное 2004, 22:24

Ей за тва говори Ати :mhihi:
П.С. Мноо поздрави от Хинца , неска ми беше на гости ама бързаше :uups:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Изображение

Аватар

Мнение от ati » 23 Ное 2004, 22:31

bawareca написа:Ей за тва говори Ати :mhihi:

ма ако так апродължаваме ще се прочуем с наште "разкази с картинки",
благодаря за визуализираната подкрепа :yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от BMW323i » 24 Ное 2004, 11:48

Аз закаснях малко,на ЕКОто бях към десет,там беше само БМВто на Енджи дори и него го нямаше,баси как ме е яд.........
Опитаи смъртта но не умираи

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории